reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ciesze sie moje MYSZKI kochane,ze Was mam,ja sie czlowiek pozali to lzej a juz jak rade dostanie to super.przyjada znajomi wyluzuje sie troche,posmiejemy sie a jutro po wizycie dam Wam znac jak tylko dojade do domu. MARYLA ja tez uwazam tak jak ZAPMARTA-jak bedziesz szukala pracownika to lepiej wziac meza.na poczatak ciazy tak jak pisalas wez na pol etatu kumpele a potem jak sie rozkreci to wdrozysz meza i bedzie si-zobaczysz:tak: a ja musze sie ogarnac,otrzasnac i myslec tak jak do tej pory,ze damy rade,wszystko bedzie OK i w ogole-bardzo pragne tego Mluszka i chyba bylabym bardziej nieszczesliwa gdybym musiala podjac decyzje,ze rezygnuemy za staran.tak wiec glowa do gory i trzymamy sie planu-prawda kobietki:tak::tak::laugh2:

reklama
JOSEPHINE- a jesli chodzi o dokladnosc woskowania to dae rade ,jak kiedys pisalam jestem kosmetyczka i mam w tym wprawe-tymbardziej,ze kilka sasiadek dzwoni do mnie jak potrzebuje wiec jestem w tym temacie na bierzaco:tak:a jak juz za daleko nie siegam (tam na dole-ze tak napisze)to reszte gole. no ale skoro Ty masz problem z zylakami to fakycznie lepiej sobie wosk darowac,a jesli chodzi o popekane naczynke to tez mam troche,ale na udach a tam nie woskuje.

no własnie ja bym męża nie chciała zatrudniać bo za męża musiała bym płacić większy zus niż za normalnego pracownika - masakra co no chyba że nie będzie miał pracy to wtedy oczywiste że będzie mi pomagał zobaczymy ja wma mówie wszystko wyjdzie w praniu, zawsze moge go nie zatrudniać bo rodzina najbliższa czyli mama i maż mogą mi pomagać i sprzedawać bez zatrudnienia - tylko wtedy nie będzie miał emerytury ale zawsze można sobie tą kase gdzieś odkładać na jakieś tajne konto :) i może nawet wyjdziemy lepiej niż na tym zusie :) jak coś to własnie tak bym zrobiła z męzem bez zatrudnianai ale jeszcze o tym nie myśle czasm wydaje mi sie że lepiej poczekać a sytuacja sama sie rozwiąże :)

maryla spokojnie,będziesz się martwiła na poważnie jak problem przyjdzie.Teraz pracujcie na spokojnie i skupiaj się na rozwinięciu interesu:tak: a co am być to będzie ;-)

no wlasnie MARYLA-moze my za duzo gdybamy-wyjdzie w praniu jak bedzie,a napewno jakos sie ulozy.ja zrobilam sie na pieknosc-zaraz jade po Zuzinke a potem to juz tylko wypatruje znajomych w oknie:tak:jeszcze maz mi zadzwonil,ze bedzie godzine wczesniej,wiec humorek mi sie poprawil;-) tak sobie pomyslalam,ze moze za duzo mam w d....i wymyslam,co??????:happy:

mama myślę że nie...
to jest po prostu samo życie :tak:

No nic Ja idę do mojego maluszka bo siedzi sam także odwiedzę was później:tak:
Miłego popołudnia!

mama, proszę nie nastawiaj się negatywnie, a może wszystko będzie dobrze i dowiesz się, że nie ma torbieli.
A tak ogólnie, to czujesz jakieś dolegliwości, że możesz podejrzewać torbiel ???

maryla spokojnie,będziesz się martwiła na poważnie jak problem przyjdzie.Teraz pracujcie na spokojnie i skupiaj się na rozwinięciu interesu:tak: a co am być to będzie ;-)
TEZ MYŚLE ŻE NIE MA CO PANIKOWAĆ NA PRZYSZŁOŚĆ I JAKBY NIE BYŁO BĘDZIE DOBRZE BO MAMY SIEBIE :)

kurde tak sie butami chwaliłam a tu dzwoni pan że to była ostatnia para i jeden but był na wsytawie i jest brudny i on nie ukrywa że się rózni od tego nowego - wiadomo o co chodzi i musze poszukać innego modelu, no ale dobrze chociaz że sie facet przyznał a nie chłam mi wysłał :)

nie masz zdużo w dupie zgrabna przeciez jesteś :) i lżejsza odemnie :):) mu babki po prostu tak mamy uwielbiamy się martwić :) niestety :) ale na szczęście umiemy się tez pięknie uśmiechac więc do dzieła :-):-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry