reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no co ty moja mama się wiecznie z czegos cieszy :) ona nawet jak idzie chodnikiem to sie uśmiecha , ostatnio była u mnie kolezanka i mówi widziałam Twoją mame a ja i co śmiała się a ona no ona zawsze sie smieje :) to twarda bestia i jej nic nie rusza :) to taka nasza wojowniczka :) wiecznie sie rechocząca - nawet żaby przy niej wymiękają, ja zresztą mam to po niej że ide i sie ciesze - no i niektórzy mogą pomysleć że warjatki ida do pracy i sie szczerzą ale co zawsze moge powiedzieć że zęby susze no nie , a kto mi udowodni ze jest inaczej ??:-)

no co ty moja mama się wiecznie z czegos cieszy :) ona nawet jak idzie chodnikiem to sie uśmiecha , ostatnio była u mnie kolezanka i mówi widziałam Twoją mame a ja i co śmiała się a ona no ona zawsze sie smieje :) to twarda bestia i jej nic nie rusza :) to taka nasza wojowniczka :) wiecznie sie rechocząca - nawet żaby przy niej wymiękają, ja zresztą mam to po niej że ide i sie ciesze - no i niektórzy mogą pomysleć że warjatki ida do pracy i sie szczerzą ale co zawsze moge powiedzieć że zęby susze no nie , a kto mi udowodni ze jest inaczej ??:-)

marylko mi chodzi o naszą mamę z bb Krzysię :tak:
...ale śmieszna sytuacja :-D:-D:-D

...własnie wstawiłam zapiekanki,będziemy mieli z synkiem małą ucztę :rofl2:

A my zamierzamy się starać :-) od lipca o małego bobasa, a za niedługo zamierzam się wybrać do ginekologa i zamierzam zacząc brać kwas foliowy, bo biorę anty...
Myślę, że źle nie będzie :-)

A my zamierzamy się starać :-) od lipca o małego bobasa, a za niedługo zamierzam się wybrać do ginekologa i zamierzam zacząc brać kwas foliowy, bo biorę anty...
Myślę, że źle nie będzie :-)

To jeżeli macie już takie plany aby na poważnie starać się o dziecko to tabletki antykoncepcyjne odstaw już bo po co je brac i truć sobie organizm a czym prędzej je odstawisz tym bardziej organizm szybciej i dokładniej przygotuje się do ciąży a na razie możecie zabezpieczać się gumkami...to tylko moja mała sugestia:)

:-):-):-) cześć wszystkim już jestem ale na chwilkię .
nadrobiłam te wasze wyskrobki ,i myślę że kasa to nie wszystko , sama jestem bardzo dobrym przykładem ,,, był momęt że byłam bardzo nieszcęśliwym człowiekiem , zmarł mój tata , moje dziecko i nawet te zera na koncie nie pomogły i nie można nimi było zapłacić za życie ,,,, za zatrzymanie czasu ,szok.
miłość szczęście i zaufanie jest najważniejsze , ale też wiem że pieniadze są potrzebne bo bez nich nie da sie żyć ,
jeżeli ma sie osobę ukohaną obok siebie to nawet jego mała pęsja starcza ,
więc wszystkie głowy do góry , problemy na bok, i do przodu ,:-):-)

Witam mama99
A co tu taka cisza...no tak jak Ja mam wolne i czas na pisanie a moje dziecko samo znalazło zajęcie to nikogo tu nie ma...:-(

witajcie:-)
ja już zaszczepiona Priorixem, w pt ide zaszczepić się na żółtaczkę są 2 serie i chyba jak je przejde i odcekam zalecany okres to chyba zostane mamą jednak 2012 ;-), ale najważniejsze, że starania będą w 2011:tak:

widze, że kwestie finansowe są tu poruszane. Mama05 Twoja sytuacja jest naprawde komfortowa, zapewne o wiele lepsza niż moja:tak: Nie zapeszając też źle nie mamy, ale i tak czasem mam też takie myśli jak damy rade w 4 na jednej pensji?? Dlatego chce trochę popracować by mieć macierzyńskie, bo na wychowawczy się nie złapiemy bo M zarabia za dużo na te smiesne progi

U nas to jest tez problem mieszkaniowy, mamy co prawda swoje ale malutkie, ciasnota nieziemska:sorry:, ale ja mocno wierze, że to się zmieni, a wiara to podobno góry przenosi

Dobry wieczór wszystkim:tak::tak: Nie było mnie dzisiaj z Wami cały dzień i muszę przyznać że coraz więcej jest do nadrobienia.... Jak mam dzień że mogę być z Wami często to tak jakoś mało się dzieje a jak spuszczę Was z oka to od razu się rozkręcacie:-D:-D:-D I tak trzymać!!! No ale wszystko przeczytałam i już jestem na bieżąco:-) Widzę że co niektóre miały dzisiaj doła... mama05 i marylka głowa do góry!! Czasami są takie dni że po prostu ma się tak to wyolbrzymię myśli samobójcze i nie widzi się szczęśliwego rozwiązania ale to tylko oznacza że podchodzi się do czegoś po prostu poważnie i odpowiedzialnie. Z tym trzeba się po prostu przespać i już a na drugi dzień widzi się już wszystko w ładniejszych kolorach.
asiuasiu1 cieszę się że już po przeprowadzce. Teraz pewnie zostało Ci poukładanie wszystkiego na swoim miejscu i gotowe. A właściciele naprawdę mieli gest !!
mama05 trzymam kciuki i mam nadzieję że usłyszymy jutro od Ciebie że torbiela nie ma.
Jutro jako ostatnia pewnie podowiaduje sie o wszystkich nowinach: i o wizycie mama05 u gina i o wynikach badan beta juli21 bo jutro idę z Emi na bilans na 10.00. Dzisiaj dzwoniła do mnie położna żebym przyszła. A co najlepsze to dzwoni i się pyta czy mała miała robiony w 3 miesiac a ja pierwsze slysze zeby byl tu taki. Bo oprócz wizyty i GP w 2 i 6 tygodniu i szczepien no i w 7 miesiacu badania sluchu to nie było niczego takiego w programie. No a mała ma 5 i pol miesiaca:crazy::angry::angry::angry:
No a w czwartek na szczepienie to sie nachodzimy...:sorry::sorry::sorry:
Miłej nicki wszystkiem pa:**:-):-)

reklama
witam sie ja tylko tak kontrolnie zagladam,poczytalam,nadrobilam-i ogolnie podziekuje Wam wszystkim za cieple slowa otuchy i za to,ze podeszlyscie do tematu "powaznie"-i nie pisalyscie,ze wymyslam:sorry: dziekuje Wam-wiem,ze jestes na wlasciwym forum:tak::tak: PYSIA888- witam CIE zagladaj do nas kiedy masz ochote,napisz troszke o sobie:-D AGNIESZKA- dorosly ten Twoj facet;-)jakie ma sliczne oczka:laugh2: MAMA99- masz racje glowa do gory i do przodu:-) MIKUSIA- a czemu masz byc mama dopiero w 2012???????to jaka przerwa musi byc miedzy szczepieniem a rozpoczeciem staran????:sorry: AGUS KULA- witam i Ciebie i Tobie rowniez dziekuje za zrozumienie:laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry