agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
no co wrócił mi humorek i juz myśle że jestem niezniszczalna i sie nie boje![]()
...i bardzo dobrze że humorek powrócił
bo tego nam tu brakowało 
mam nadzieję że mama też smutna ze znajomymi nie siedzi

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no co wrócił mi humorek i juz myśle że jestem niezniszczalna i sie nie boje![]()
bo tego nam tu brakowało 

no co ty moja mama się wiecznie z czegos cieszyona nawet jak idzie chodnikiem to sie uśmiecha , ostatnio była u mnie kolezanka i mówi widziałam Twoją mame a ja i co śmiała się a ona no ona zawsze sie smieje
to twarda bestia i jej nic nie rusza
to taka nasza wojowniczka
wiecznie sie rechocząca - nawet żaby przy niej wymiękają, ja zresztą mam to po niej że ide i sie ciesze - no i niektórzy mogą pomysleć że warjatki ida do pracy i sie szczerzą ale co zawsze moge powiedzieć że zęby susze no nie , a kto mi udowodni ze jest inaczej ??:-)

A my zamierzamy się starać :-) od lipca o małego bobasa, a za niedługo zamierzam się wybrać do ginekologa i zamierzam zacząc brać kwas foliowy, bo biorę anty...
Myślę, że źle nie będzie :-)

Nie zapeszając też źle nie mamy, ale i tak czasem mam też takie myśli jak damy rade w 4 na jednej pensji?? Dlatego chce trochę popracować by mieć macierzyńskie, bo na wychowawczy się nie złapiemy bo M zarabia za dużo na te smiesne progi
, ale ja mocno wierze, że to się zmieni, a wiara to podobno góry przenosi
Nie było mnie dzisiaj z Wami cały dzień i muszę przyznać że coraz więcej jest do nadrobienia.... Jak mam dzień że mogę być z Wami często to tak jakoś mało się dzieje a jak spuszczę Was z oka to od razu się rozkręcacie

I tak trzymać!!! No ale wszystko przeczytałam i już jestem na bieżąco:-) Widzę że co niektóre miały dzisiaj doła... mama05 i marylka głowa do góry!! Czasami są takie dni że po prostu ma się tak to wyolbrzymię myśli samobójcze i nie widzi się szczęśliwego rozwiązania ale to tylko oznacza że podchodzi się do czegoś po prostu poważnie i odpowiedzialnie. Z tym trzeba się po prostu przespać i już a na drugi dzień widzi się już wszystko w ładniejszych kolorach.

dziekuje Wam-wiem,ze jestes na wlasciwym forum
PYSIA888- witam CIE zagladaj do nas kiedy masz ochote,napisz troszke o sobie
AGNIESZKA- dorosly ten Twoj facet;-)jakie ma sliczne oczka
MAMA99- masz racje glowa do gory i do przodu:-) MIKUSIA- a czemu masz byc mama dopiero w 2012???????to jaka przerwa musi byc miedzy szczepieniem a rozpoczeciem staran????
AGUS KULA- witam i Ciebie i Tobie rowniez dziekuje za zrozumienie