reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mam nadzieję, że faktycznie się przekonam w miarę szybko. Cieszę się również, że mój narzeczony jeszcze również chce tak bardzo jak ja bobasa :-)
W domu mam malutkie dziecko to tym bardziej jak patrzę na nie to myslę, że już mogłabym mieć własne :-)
A aktualnie czekam na telefon z pracy, by znów ruszyć do pracy od marca wyjątkowo

reklama
AGNIESZKA- nie wkrcam sobie,na ostatnie wizycie m-ac temu robil mi usg ale to na brzuchu i powiedzial,ze raczej cos jest nie mogl robic tym dopochwowym bo dzien wczesniej sie zepsulo,dlatego mam przyjsc jutro:sorry:tym na brzuch ciezko bylo Mu na 100% powiedziec co i jak bo widocznosc kiepska,najlepsze jest to dopochw.tak wiec zobaczymy...

Trzeba być dobrej myśli,wszystko będzie dobrze.
Jutro mam wolne to z niecierpliwością będę czekała na dobrą wiadomość :tak:

PYSIA- cudowne to malo,to sa niezapomniane chwile do ktorych chcesz wracac i wracac:tak:no nie liczac pierwszych 3 m-cy,ktorych ja nie wspominam milo,ale poczatki taki sa,a potem usg-chcesz patrzec i podziwiac i ......oj-bo sie rozmarzylam:-D:-D juz niedlugo wszystki na tym watku bedziemy przezywaly te cudowne chwile:tak::tak:

Ja mówiłam nieraz mojemu, że ja Go dopadnę :wściekła/y: i nie będzie to tamto, że dziecko dopiero po ślubie :-)
Oj, wiem coś na temat ciąży i porodu, bo mam siostrę, która to przeżywała parę lat temu i wszystko mi opowiedziała.... Aj, chcę już ;-)

Ja mówiłam nieraz mojemu, że ja Go dopadnę :wściekła/y: i nie będzie to tamto, że dziecko dopiero po ślubie :-)
Oj, wiem coś na temat ciąży i porodu, bo mam siostrę, która to przeżywała parę lat temu i wszystko mi opowiedziała.... Aj, chcę już ;-)

Pysia wtedy wasze życie na pewno się zmieni :tak:
Przybędzie obowiązków i odpowiedzialność za dziecko jest ogromna.
Życzę Ci tego abyś podołała:)

dobra kobietki ja sie pozegnam bo juz pozno a ja jeszcze do kapania,jutro wczesniej musze wstac i mam nadzieje ,ze pospie dzisiaj.Aga,zycze zeby maz szybko wrocil i napisze jutro:tak: dobrej nocki i do napisania jutro:rofl2: raz jeszcze dziekuje za dzisiejsze wsparcie wszystkim:laugh2::happy::-D

Aj, czemu miałabym nie podołać ? :-) Mimo swoich dopiero 23 lat na karku mam ogromną chęć posiadania dziecka. Mi nie w głowie jakieś tam imprezy i w ogóle. Marzę właśnie, by móc się zajmować własnym bobasem i w ogóle.... Aj aj aj :-)
To jest silniejsze ode mnie :-)

dobra kobietki ja sie pozegnam bo juz pozno a ja jeszcze do kapania,jutro wczesniej musze wstac i mam nadzieje ,ze pospie dzisiaj.Aga,zycze zeby maz szybko wrocil i napisze jutro:tak: dobrej nocki i do napisania jutro:rofl2: raz jeszcze dziekuje za dzisiejsze wsparcie wszystkim:laugh2::happy::-D

Krzysiu bądz dzielna i nie myśl za dużo o...torbielu,jutro na pewno przyniesiesz nam dobre wiadomości,weź gorącą kąpiel i pamiętaj relax ;-)

super asia!!!! zamieszkaliscie w nowym gniazdku w walentynki :))))
a wlasciciele super mieli gest, rzadkosc hhehe... mam nadzieje, ze bedzie wam sie dobrze mieszkalo.
no i powodzenia w nowej pracy, napisz jak wrazenia!
halo no to prawda ze nie zdaza sie czesto ze ktos tak mily a co do wrazen to bylo ich dzis ucielam sobie palec krajalnica haahaha ale co tam pierwsze koty za ploty mamaoczywiscie ja tez 3mam mocnooooo kciuki bedzie dobrze musi byc :)aguś tak jescze tylko poukladac trzeba wszystko i bedzie ok agnieszka zdjecie Alanka sliczne maryla to ty faktecznie biznes z lomem jak taki dlug oddalas:)) powodzenia w dalszych interesach julia ja mam podobny "problem" bole itp tylko @ nie mam od 7grudnia bylam u gina i stwierdzil ze ciazy brak test tez wyszedl negatyny pisalam o tym na forum :) wiec moze ci sie spoznia a moze bedzie fasolinka czego zycze oczywiscie mam nadzieje ze nikogo nie ominelam ah no i WITAM NOWE DZIEWCZYNY :)

Ostatnia edycja:
reklama
cześć wszystkim , witam się i wpadam tylko się przywitać , zajrzę póżniej bo mam dziś trochę urwanie głowy ,

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry