Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak mi przykroDziewczyny, byłam na noc w szpitalu niestety poroniłam moje maleństwo w 4tclekarz mówi, że to normalne czasem przychodzi okres i się roni ;( serce pękło mi na milion kawałków ;(
Marcepanek- ja tez sie boje... boje sie jak nie wiem co...ale.. wole juz nie sprawdzac nic w necie, nie testowac, nie domyslac sie, bo to nic nie da.. tylko sie nakrecamy i denerwujemy niepotrzebnie. Bo co to zmieni? nic... moze sie tylko nasz stan psychiczny pogorszyc.. a Ty masz 3 tydzien ciazy? liczysz od owulacji, czy od ostatniego @ ?ewcia martwi mnie czy nie za mało rośnie mi HCG bo kreska to i owszem jest ,ale jasna ,a na tym teście 10mlU/ml taka piękna już potem była.
Dzięki dziewczyny ,ja po prostu strasznie się boje że z fasolką jest coś nie tak.:-(
WISIEŃKA- no jestem na chwile bo zaraz jedziemy nad jezioro bo chlopaki(Tom i brat ) chca sie wykąpac-porazka w tym sloncu robicmama w końcu jesteś, czy gwiżdżesz juz na dziewczyny jak budowlaniec????![]()
ale coz...aja gwizdze i tylko mnie gonią-a ja wciąż powtarzam,ze jestem kierowniczką budowy
pokój wymalowany-jutro przejade druga warstwe i bedzie git!!

dziecki na basenie... ech.. dzieckiem byc to jest frajda.. zero zmartwien.. super zycieWISIEŃKA- no jestem na chwile bo zaraz jedziemy nad jezioro bo chlopaki(Tom i brat ) chca sie wykąpac-porazka w tym sloncu robicale coz...aja gwizdze i tylko mnie gonią-a ja wciąż powtarzam,ze jestem kierowniczką budowy
pokój wymalowany-jutro przejade druga warstwe i bedzie git!!
dzieci prawie caly czas w basenie
ubolewam ,ze juz 3 dzien jestem z doskoku![]()

i ...bedą sypąć ryżem
aaa czyli jeszcze nie taki koniec.. no ale oby w sobote byla pogodat to skonczycieMAGGY- hej ho-no mam nadzieje ,ze do soboty bedzie skończone choc w tym upale robi sie wolniej,ale chlopaki daja rade-dobrze ,ze brat wcz.wieczorem przyjechal..duzo Tomkowi pomaga!!