• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja Was tak tylko dzis podczytuję bo weny do pisania brak:((
Czekam na wieści od siostry i narazie denerwująca cisza... Nawet na pracy skupić się nie umiem... Ostatnia wiadomość to taka że jest bardzo źle:((

Przepraszam że nie poodpisuję.
MONISIA- qrcze ja nie doczytalam co sie stalo,ale skoro jest zle to tule bardzo ,bardzo mocno i wspieram.....
Mamcia - 27 lipca mam wizyte :):):) wiec mam nadzieje ze teraz moja kruszynka sie ładnie ułoży i zobacze pisiorka lub muszelkę hehehhe
SZCZESLIWA- NO 27 LIPCA TO MUSI BYC UDANA WIZYTA!!!!!!! ja 27 lipca skoncze 31 lat:sorry2::blink:
Marybeth Kochana ja tez mam nerwa...Moze nie dola ale nerwa i plakac mi sie chce od paru dni, szczegolnie rano:zawstydzona/y: Moze przylaczysz sie do mnie? Bedzie razniej!:-D
U mnie wariuja hormony a u Ciebie czemu smutna minka ?
JAEWA- Ty tez masz nerwa -to Ciebie tez czestuje czekoladką i krówką a co-smacznego i nie denerwuj sie ;-)

A gdzie nasza BUNIA???

marcepanek- daj znac po wizycie smskiem bo jutro juz nie bede na bb:-(jedziemy z samego rana.

reklama
Marybeth Kochana ja tez mam nerwa...Moze nie dola ale nerwa i plakac mi sie chce od paru dni, szczegolnie rano:zawstydzona/y: Moze przylaczysz sie do mnie? Bedzie razniej!:-D
U mnie wariuja hormony a u Ciebie czemu smutna minka ?
Z chęcią się przyłączę! :-) We dwie (albo więcej!) raźniej! :tak: A u mnie to ciężka sobota w robocie więc poziom stresu skoczył ogromnie, kiepski dzień wczoraj i jeszcze mnie emocje trzymają... I tak się złozyło do kupy... :baffled:
Mama - dzięki za czekoladkę i kawkę! :-)
Monia - ściskam Cię i modlę się, żeby dzidzia siostry wyzdrowiała!
Szczęśliwa - ale masz piękny suwaczek ciążowy! :tak:

Ja mam jeszcze tylko parę minut i zmykam do pracy... W tym tygodniu wszyscy na urlopie, tylko ja i szefowa zostałyśmy... Ona rano, a ja wieczorem, więc sama jestem w sklepie przez cały tydzień... :baffled: Jeju, jak mi będą przyłazić znów same wredoty i narzekać na wszystko, to dopiero będzie...

No nic. Życzę Wam miłego dzionka! Buziaki!!!

Ostatnia edycja:
Mamcia - nioo to kochana na pewno bedzie udana wizyta w Twoje urodzinki :):):) ja mam nadzieje ze dzidzia zrobi mi prezent na urodzinki i da mamuni kopniaczka he he ale bym chciała :):) a w ogóle to chciałam Ci sie pochwalić ze duphaston biore jeszcze tylko do skończenia opakowania :)

mama - a co to za remonty, ja nic nie wiem
NAGAPALMA- a u nas malowanie kilku pomieszczen,uzadzanie korytarza,robienie tarasu,sprawy ogrodowe....zebralo sie tego tyle ,ze od tamtej soboty walczymy czyli juz ponad tydzien,ale dzis juz widze koniec-wieczorem Tomi powstawia fotki bo jak juz pewnie wszyscy wiedza -ja nie umiem:(((

Ostatnia edycja:
Mamunia dziekuje za krowke, juz zjedzona :-D
Znikam za troche zrobic sobie jedzonko.... S nie ma wiec musze dla siebie cos na szybko wymyslic;-)
Ale ten wieczor mi sie dluzy....

mama ok;-)
nagapalma ale tu już nawet nie o nadzieję chodzi tylko wykluczenie wszelkich ewentualności.
szczęśliwa czuję się tak jak twój nick tyle ,że bez 25:-D
Objawowo mam mdłości i piersi mnie męczą. Ala jest ok :tak:

MARY-BETH- bardzo prosze;-)tak to czasem w pracy jest!!a jak starania-kiedy testujesz?????;-)

Mamcia - nioo to kochana na pewno bedzie udana wizyta w Twoje urodzinki :):):) ja mam nadzieje ze dzidzia zrobi mi prezent na urodzinki i da mamuni kopniaczka he he ale bym chciała :):) a w ogóle to chciałam Ci sie pochwalić ze duphaston biore jeszcze tylko do skończenia opakowania :)
SZCZESLIWA- no z tego co pamietam to Ty masz chyba 1 sierpnia urodziny????? no powiem Ci ze masz duza szanse ze na dniach poczujesz kopniaczki bo Ty szczuplutka jestes i pewnie niedlugo sie pochwalisz-cuuudowne jest to uczucie!!

Kurcze, ten kiepski nastrój dopadł większości nas. Mnie też.
Muszę się wyżalić. Wiem, że to może wydać Wam się błahe, bo przecież wszystkie tu walczycie o to, żeby mieć dziecko, pierwsze, albo drugie, a ja mam dziś watpliwości czy powinniśmy sie starać...:-(
Boje sie, że nie damy rady, że nie zapewnimy dwójki dzieciom przyszłości, że nie podołamy finansowo, czasy sa teraz takie niepewne...A z drugiej strony doskonale wiem jak to jest być jedynaczką i pragnę rodzeństwa dla Adasia.
Dziś mam wizyte u gina, chce sprawdzić czy wszystko jest ok.
Ech...:-(

reklama
MARY-BETH- bardzo prosze;-)tak to czasem w pracy jest!!a jak starania-kiedy testujesz?????;-)
Test wypadałoby zrobić około 7-8 sierpnia, bo teraz mi się zbliżają dni płodne. Ale obawy sa znów (że zobaczę 1 kreskę), więc staram się wyluzować. Zobaczymy, czy mi dane teraz być mamusią...

Buziaki, zmykam do pracy!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla staraczek! :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry