mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONISIA- qrcze ja nie doczytalam co sie stalo,ale skoro jest zle to tule bardzo ,bardzo mocno i wspieram.....Ja Was tak tylko dzis podczytuję bo weny do pisania brak(
Czekam na wieści od siostry i narazie denerwująca cisza... Nawet na pracy skupić się nie umiem... Ostatnia wiadomość to taka że jest bardzo źle(
Przepraszam że nie poodpisuję.
SZCZESLIWA- NO 27 LIPCA TO MUSI BYC UDANA WIZYTA!!!!!!! ja 27 lipca skoncze 31 latMamcia - 27 lipca mam wizytewiec mam nadzieje ze teraz moja kruszynka sie ładnie ułoży i zobacze pisiorka lub muszelkę hehehhe

JAEWA- Ty tez masz nerwa -to Ciebie tez czestuje czekoladką i krówką a co-smacznego i nie denerwuj sie ;-)Marybeth Kochana ja tez mam nerwa...Moze nie dola ale nerwa i plakac mi sie chce od paru dni, szczegolnie ranoMoze przylaczysz sie do mnie? Bedzie razniej!
U mnie wariuja hormony a u Ciebie czemu smutna minka ?
A gdzie nasza BUNIA???
marcepanek- daj znac po wizycie smskiem bo jutro juz nie bede na bb:-(jedziemy z samego rana.
Moze przylaczysz sie do mnie? Bedzie razniej!
A u mnie to ciężka sobota w robocie więc poziom stresu skoczył ogromnie, kiepski dzień wczoraj i jeszcze mnie emocje trzymają... I tak się złozyło do kupy...