• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kochane-sasiadka mi wleciala na kewe wiec spadam na ogrod:tak:

HOPE- hejka śpioszku:-D:-Dczasem są takie dni ,ze sie spi i spi i malo!!;-)

reklama
witam się dzisiaj z wami

w sobotę był festyn we wsi i burza, więc nie było prądu. a wczoraj pojechaliśmy nad wodę- bo po burzy zawsze jest cieplutka. suuuuuuper było.

jakoś nie mam weny na pisanie bo nie dość, że zalatana jestem- wiadomo, nic w domu sie samo nie robi, to jeszcze niewyspana chodzę bo chrapanie Grześka osiąga już kulminację średnio przesypiam 4 godziny na dobę (więc zazdroszczę sol, meggy i innym śpikającym dniami ciężaróweczkom nie tylko fasolki ale i snu). jeszcze przez ostatnie 2 noce pies wył okrutnie, bo był u żonki i w sobotę go wzięliśmy no i sobie bebok tęskni. ale skubaniec w dzień nawet nie mruknie, tylko nocą daje popalić. jestem przez te niewyspanie nerwowa, zmierzła i upierdliwa- gorzej niż stara babcia może wkońcu się zajadę i prześpię choć raz całą noc. ostatnie mycie wszystkich okien w domu i sprzątanie nie miało efektów w spaniu- niestety zmęczenie mnie nic nie daje. muszę obczaić aptekę co mają na dobry sen, bo zejdę z tego świata jak tak dalej pójdzie (czasem w dzien jestem w stanie stracić kojarzenie nawet jak w wc jestem)

a teraz oblegają mnie 2 muchy- łażą mi po monitorze i po mnie, ale ubić się nie dadzą

nagapalma no masz przeboje z tymi plamieniami. skontaktuj się z ginkiem, musi coś poradzić, bo do głowy dostaniesz
mama, mery-beth no to jak testujecie 7 sierpnia to na pewno sie wam uda- my obchodzimy w ten dzień 2 rocznicę ślubu, więc muszą być 2 fasolki wtedy zapewne będę już w górach, to będę Marylkę męczyć, żeby mi pisała streszczenia
agnieszka niedobrze z tym zapalenie i u ciebie i Alanka. przechodziłam przez to, więc naprawdę mi was bardzo szkoda. oby małemu szybciutko przeszło, co by nie cierpiał za długo. tobie też. oj, żal mi cię, jeszcze do pracy idziesz. tulam cię

dj czarna mam nadzieję, że z fasolkiem wszystko gra i niebezpieczeństwo zażegnane. byle do 40 tygodnia

moj gin jest na urlopie, lekarka u której byłam ostatnio tez poszła na urlop nie odbiera, znalazlam numer w necie lekarza ktory przyjmuje u nas w przychodni , przyjmie mnie dzis ale prywatnie kolo 18, nie biore juz dupka, najwyzej wezme po wizycie, jak mi bedzie kazał ,,,, kolejny lekarz

hej marcepanku gratuluję już teraz pewniej że @ nie ma i że masz mdłości, które cię cieszą i że cycolki cię bolą i rosna

Witam jeszcze raz :-)

Wczoraj się pochwaliłam swoimi zmianami i dziś są takie same jak wczoraj, więc jednak chyba coś się dzieje w sprawie dzidzi. A mój suwaczek kłamie, dni płodne to ja i miałam ale 5 dni temu :-p

Nagapalma daj znać jak po wizycie u gina.

Bunia witam cię. A co powiesz na chrapaczy x 4? Moje psy w duecie z lubym dają nieraz taki koncert, że po ścianach chodzę :-D
Lubego obracam na boczek, w suki rzucam kapciami a kawalera wywaliłam do kuchni, chociaż z kuchni i tak go słychać :-D

Marcepanku witam cię, na avatarku wyglądasz mi na kruszynkę ;-):-)

Jaewa ja pracuję w domu u czasem takie długaśne spanie uprawiam aż za często. Ale tak jest gdy się człowiek kładzie o 2 w nocy. A poza tym sowy tak mają, chodzą późno spać i późno wstają. I mi się dzieciątka zachciało, już zapomniałam jak to jest gdy nie śpi się tygodniami...

bunia dzięki słońce.
Dziewczyny ja mam takie głupie pytanie.
Podobno w drugiej ciąży brzuch szybciej rośnie.
Choć jak doczytałam ,że kobiety w 4tyg już podobno ciążowe ubrania noszą to aż mi oczy na wierzch wyszły bo to no niemożliwe.
Dziecko jest wielkości główki szpilki w 4tyg więc o co kaman?
Może na własnym doświadczeniu mamuśki które są już po bądź w drugiej ciąży. Jak to jest z tym brzuchem?

hope bo dosłownie jestem taka mała kruszynka i wzdłuż i wszerz mierzę 165cm ,a waga jest między 39 a 40kg :-) I mam już synusia Maciusia 20miesięcy niedługo skończy. Jak rodziłam miałam 46kg więc nikt nie wierzył.

A tak w ogóle może się będziecie śmiały ,ale nie nosiłam ubrań ciążowych jak byłam z młodym. Te normalne też były za dużę.
A marzyło mi się nosić takie bluzki wiązane pod biustem ukazujące brzuszek w kształcie piłeczki ,a tu nic:baffled:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam super wiadomość.
Ustaliłam z mężem że dzisiejszy dzień w pracy sobie odpuszczę.
Zadzwoniłam już do mojej agencji i potwierdziłam ostatecznie że urlop płatny wybieram od dziś także już się urlopuję :happy2:
Do pracy wracam 27 tj.wtorek ale się cieszę :-D:-D

reklama
Marcepanku to nie możliwe .....ja ci pokarze jak ja wyglądam w 4 miesiącu :) wiec w 4 tyg to nic nie widać .....
Agunia to super wiadomość - wiec udanego urlopiku kochana

Załączniki

• 15 tydzień.jpg
    15 tydzień.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 54
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry