Marcepanek
Fanka BB :)
szczęśiwa też tak myślę ,ale tu na forum tzn inny wątek dziewczyny piszą takie bzdury ,że głowa mała. Ślicznie wyglądasz tak poza tym :-)ciąża Ci służy chudzinko 
sylwia wojciechowska witaj my się jeszcze nie znamy. Leć na bete bo kto wie i będziesz miała 100%pewności.
margolcia witaj;-)
kalamandyna sądzę ,że dużo kobiet myli pojecie jedzenia za dwóch ,a nie dla dwóch. W sensie ,że się przejadają i wtedy nawet przed ciążą idzie tu i tam. Albo to ciąże urojone.
aga no to urlopuj się nam tu teraz :-)
sergeveena witaj kochana. To super ,że już na swoim to fajna sprawa choć czasem fajnie jest wykorzystać rodziców do opieki ,a tu bum nie ma
Te dzieci na filmiku zaje fajne 

sylwia wojciechowska witaj my się jeszcze nie znamy. Leć na bete bo kto wie i będziesz miała 100%pewności.
margolcia witaj;-)
kalamandyna sądzę ,że dużo kobiet myli pojecie jedzenia za dwóch ,a nie dla dwóch. W sensie ,że się przejadają i wtedy nawet przed ciążą idzie tu i tam. Albo to ciąże urojone.
aga no to urlopuj się nam tu teraz :-)
sergeveena witaj kochana. To super ,że już na swoim to fajna sprawa choć czasem fajnie jest wykorzystać rodziców do opieki ,a tu bum nie ma
Te dzieci na filmiku zaje fajne 
Ostatnia edycja:
Z Karolą też w 6 tygodniu kupowałam ciążówki
Karola dostała owoce i zaraz będziemy robić sałatkę a ja bułeczki z pieczarkami

Jeszcze sofy, szafa, krzesła do stołu, łóżko...
Ale mieszka się fajnie, nawet śpiąc na dmuchanym materacu