• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
szczęśiwa też tak myślę ,ale tu na forum tzn inny wątek dziewczyny piszą takie bzdury ,że głowa mała. Ślicznie wyglądasz tak poza tym :-)ciąża Ci służy chudzinko :-D
sylwia wojciechowska witaj my się jeszcze nie znamy. Leć na bete bo kto wie i będziesz miała 100%pewności.
margolcia witaj;-)
kalamandyna sądzę ,że dużo kobiet myli pojecie jedzenia za dwóch ,a nie dla dwóch. W sensie ,że się przejadają i wtedy nawet przed ciążą idzie tu i tam. Albo to ciąże urojone.
aga no to urlopuj się nam tu teraz :-)
sergeveena witaj kochana. To super ,że już na swoim to fajna sprawa choć czasem fajnie jest wykorzystać rodziców do opieki ,a tu bum nie ma :-DTe dzieci na filmiku zaje fajne :-D

Ostatnia edycja:
reklama
kalamandryna - ja jestem zdania że lepiej żyć skromniej bez luksusów ale szczęśliwą mieć rodzinę i kompletną :-) Dlatego choć panicznie się boję kwestii finansowej jak się drugie urodzi to jednak się zdecydowaliśmy bo oboje z małżem mamy rodzeństwo i wiemy ze tak jest lepiej :tak:

marcepanek - ty to kruszynka jesteś :-D AJa w 6 tygodniu przeszłam na ciążówki teraz bo mnie zwykłe spodnie zwyczajnie cisnęły :-p Z Karolą też w 6 tygodniu kupowałam ciążówki :-p Po prostu są wygodniejsze a wygoda dla matki i dziecka jest ważna :tak: Może i nic nie widać ale uczucie dyskomfortu w normalnych spodniach mnie irytowało :-D A w drugiej ciąży szybciej widać brzuszek bo mięśnie są już rozciągnięte i łatwiej się poddają wszelkim zmianom :-p Ale ostatecznie trzeba się z tego cieszyć bo dzięki temu i drugi i następne porody są łatwiejsze :tak:

Właśnie wróciłyśmy ze sklepu, Asia znowu dała ciała i o mało nie zemdlała a na dodatek dowiedziałam się ze małż mi zakosił kartę rabatową do naszych sklepów :dry: Karola dostała owoce i zaraz będziemy robić sałatkę a ja bułeczki z pieczarkami :-D Spadam bo zaraz moja mama ma przyjść dzieciątkiem się zająć :-p

marcepanku a będę się urlopować,cieszę się że na spokojnie mogę posiedzieć w domu i nikt za chwilę nie wyrwie mnie do pracy:))Dziękuję:))

Sergeevna witaj skarbie.
Fajnie że mieszkanie już prawie urządzone.
A z pracą to nie fajnie zrobili ehhh:-/ ale co zrobić.
A Ja mam tydzień urlopu:)))

...i ten śmiech dzieci rozbrajający:)))

sergevna - moje dziecię właśnie przyjeciało posłuchać śmiechu maluchów i mówi - "tez tyle cem :-D" Padłam :szok:
00020468.gif

hope mój małż to za 10 takich chrapaczy robi jego nie wystarczy kulnąć na bok- on w każdej pozycji urządza symfonię

sylwia to jak długo się starasz? badaliście się małżem, że inseminację masz mieć? brałaś jakieś tabletki? napisz coś więcej- my tu zawsze kibicujemy

aguś to dobrze, że urlopik masz. wykuruj się

sergiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hej kochana!!!! buziaczków dużo ślę!!! fajnie, że wam fajnie

dzieciaki udane- smiech powalający

sol no to po kropku do roboty, co Karolcia będzie miała "też ciem"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Urocze bobaski ale wiadomość o czworaczkach wbiłaby mnie w fotel na długo :-D a ja tu się martwię jak finansowo podołam z dwójką :zawstydzona/y:

Właśnie przypomniało mi się, dlaczego drugie dziecko to nie jest taki zły pomysł. Córcia właśnie zrobiła i przyniosła mi śniadanko przed komputer :-) Co prawda płatki na mleku ale to też posiłek, chacha.

Normalnie jak mnie coś boli, mam fatalny humor, a dzisiaj boli mnie krzyż i cycuchy a cieszy mnie to jak dziecko :-D

Bunia... współczuję... ja nie zasnę póki ktoś chrapie, woda kapie, samochód buczy na ulicy, mucha lata...

Ostatnia edycja:
reklama
Agnieszka.k.k. uuu do konca meblowania to jeszcze daleeeeka droga :laugh2: Jeszcze sofy, szafa, krzesła do stołu, łóżko... :sorry: Ale mieszka się fajnie, nawet śpiąc na dmuchanym materacu :tak: No a z pracą to nieporozumienie... Durna agencja... :dry:

Marcepanek ja jednak wolę sama mieszkać, niż z rodzicami... Chyba byśmy się pozjadali teraz jak bym miała mieszkać z nimi na dłużej niż 2 tygodnie...

Sol, Bunia, Nagapalma, Pysia - buziaki dla Was :* I dla Koleżanek których jeszcze nie znam - też :laugh2:

A czworaczki genialne :tak: :laugh2:

Gdzie jest mama?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry