• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sergeevna witaj kochana... ooo mieszkacie sami. Super macie :-):-) ja też bym nie mogła mieszkac z mężulkiem i rodzicami... eh ciezko by bylo a tak to pojadę w niedzielę i jestem super córunia ;]
hope ważne że córa ma chęci w ogóle, nawet ucieszy takie sniadanko w postaci mleka i płatków wtedy ;]

reklama
sergeevna witaj kochana... ooo mieszkacie sami. Super macie :-):-) ja też bym nie mogła mieszkac z mężulkiem i rodzicami... eh ciezko by bylo a tak to pojadę w niedzielę i jestem super córunia ;]
Racja :laugh2: Chociaż na mnie to się czasem krzywią, że za często przyjeżdżam... :sorry: No fakt, kilka razy w tygodniu :laugh2:

Aga oj Alanek biedny ma zapalenie ... :( dobrze, ze lepiej u niego ale za to co u Ciebie się dzieje? ;[

marcepanek ja tez mam dziś leniwy dzień a właściwie to dziś mój tyłek jest leniwy bo sie niechce podnieść a wypadało by w sklepie posprzątać :(
mama - dzięki za info :-)wiem, że w grupowym ubezpieczeniu są dużo korzystniejsze warunki niestety:-(remoncik skończony?

marylka- wpisałam w google i wyskoczyła mi ich strona, malapralinka w piątek zeskanowała ubezpieczenie z Uniqa, cofnij się o parę stron. Czytałam opinie o nich, niestety mają niepochlebne...

mary-beth- życze poprawy nastroju i miłego dnia:-):-):-)
dzięki za info raz jeszcze przypominam Ci że jesteś kofana :) ja puki co jestem przychylna tej warcie tylko czekam na babeczke asz do mnie przyjdzie i mi dokładnie wszystko opowie :)

Marcepanek , Sorbuś , Mary - cześć kochane :*
Marylko - cześć spiewaczko moja jak ta u Ciebie?? tekścior nowy jest ??
no ja nie wiem chyba mam jakiś kryzys twórczy weny brak :(

Ja Was tak tylko dzis podczytuję bo weny do pisania brak:((
Czekam na wieści od siostry i narazie denerwująca cisza... Nawet na pracy skupić się nie umiem... Ostatnia wiadomość to taka że jest bardzo źle:((

Przepraszam że nie poodpisuję.
nie dziwie Ci sie kochana tulka mocno bardzo mocno tulkam

już jestem miałam problem z netem :(:(

hej wam
dawno mnie na BB nie bylo
jak tam staranka
sol wfasolkowana.,,,super
U mnie nic zeroooo,,doo lekarza sie wybieram i wyniki chce porobic...nawet nie wiem jakie,,,

Pysiu czasem chęci ma chociaż niewielkie zakupy chętniej robi za oddanie reszty ;-)
I teraz dla odmiany fajnie byłoby mieć synka, jak mieć córkę już wiem. Dużo prania i dużo gadania :-)

Sergeevna ja mieszkałam kiedyś z teściową i powiem jedno: może być biednie, najważniejsze by mieszkać samodzielnie. Nigdy więcej z nikim, brrr...

reklama
Heyyy pysiu ja się wproszę na deser.
sol ja nie nosiłam ubrań ciążowych więc nie wiem jak to jest:-(
Alę sądzę ,że do 10tyg nie powinno zbytnio wiele się zmienić.
Jedynie może wzdymać brzuszek ,ale to nie jest powiększony ciążowy brzuszek. Wtedy dresy i luźniejsze spodnie mogą faktycznie być komfortowe.
Tu na tej stronie pokazuję jak rośnie brzuszek w danym tygodniu. Oczywiście nie jest pokazane w przypadku większej ilości niż jedno dziecko i tylko przypuszczalnie:
Tydzień 01 | Trymestr 1 | Ciąża tydzień po tygodniu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry