• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam wszystkie kobitki!!

Ja na chwilę(żadna nowość):-D bo w każdej chwili mogę uciec. Pogoda po tych upałach super. Ale już może przestać padać. Dla mnie idealna pogoda- słońce w dzień, wieczorem 2 godziny deszcz i tak w kółko.

Monia normalnie aż się serce kroi jak czytam co to się dzieje u Ciebie w rodzinie. Boziu. biedne maleństwo. Dlaczego dzieci muszą chorować-nie powinny!!

No to się napisałam... muszę wracać do pracy-koniec przyjemności, wzywają!!!

Marcepanku- wiesz, mi też sie wydaje niemożliwe żeby w 4tyg ciąży nosić już ciuchy ciążowe. Być może zależy to od ganarytów kobiety, rosnącej wagi. Jeśli jesteś szczupła, a tak wynika z Twojego avataru:-) to pewno długo jeszcze ponosisz "normalne" ciuszki.
Z tym 4 tyg to chyba przegięcie...

Szczęsliwa- ale jesteś szczuplutka i ten brzuszek, cud miód;-)

Agnieszko- witaj i udanego urlopu :-)

Ostatnia edycja:
Hej hej Misiaki Moje! :laugh2:

Zawitałam do Was, bo siedzę u mamci w domu i zrobili mnie w bambuko z pracą - poszłam do firmy, a tam się okazało, że mnie nie potrzebują na dzisiaj i że mam iść do "starej" firmy na popołudnie :dry:

U mnie w sumie dobrze :laugh2: Mieszkamy już z G. na mieszkanku i ciągle się meblujemy :sorry: :laugh2: Korzystamy z uroków mieszkania samemu :laugh2: I to w sumie... tyle. Nic szczególnego...

A co u Was słychać?... Nie dam rady nadrobić.. :dry:

Sylwia nie poddawaj się, każdy miesiąc jest nową szansą na poczęcie :happy:

Marcepanku ja też słyszałam, że w kolejnych ciążach brzuszek rośnie szybciej, podobno mięśnie, skóra i macica rozciągają się szybciej ale chodzenie w ciążowych ubraniach w 4 tygodniu to gruba przesada. Spokojnie do 3 miesiąca niewiele widać i zazwyczaj można ubierać się w swoje ubrania (o ile nie dustowało się w bardzo obcisłych ciuchach) a nie specjalne dla mamusiek.

reklama
Szczęśliwa cześć Dwupaczku kochany :* :laugh2: Jak się Dzidzia czuje?... :* :laugh2:

A ja mam dla Was coś fajnego :tak:
Same zobaczcie:

[video=youtube;CQo2FJPLeQk]http://www.youtube.com/watch?v=CQo2FJPLeQk[/video]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry