• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witaj pysio! Z Tobą sie jeszcze dziś nie witałam, tymi słodkościami zrobiłaś mi smaka;-)

marylka- jak będziesz po rozmowie dałabyś mi znać co i jak? chciałabym jak najszybciej się ubezpieczyć:-)

reklama
Hope to nie pozostaje Ci nic jak tylko się cieszyć z takiej córy :tak::tak::tak: Widzę, że masz podobne zdanie do większości osób, z którymi gadalam na temat mieszkania samemu czy z rodzicami, każdy mówi ze nie ma jak samemu :-D:-D:-D Potwierdzam
Marcepanek ups, zjadłam spóźnilaś się... ale pozostała mi babka - jest pycha
Kalamandyna witaj slonko ;]

Pysiu żeby za różowo nie było, powiedziała, że jak się urodzi rodzeństwo, to się do dziadków wyprowadzi :-D
Za 2 tygodnie będzie wiadomo :-D

Aga oj Alanek biedny ma zapalenie ... :( dobrze, ze lepiej u niego ale za to co u Ciebie się dzieje? ;[

Mój Alan ma zapalenie ucha a Ja ma jakiś stan zapalny gardła i przeszło mi na ucho i stąd ten ból.
Na szczęście pojechaliśmy wczoraj do szpitala i dostaliśmy antybiotyki.
U Alana widać poprawę a u mnie nie...zobaczę jak będzie po skończeniu antybiotyku...jeśli przejdzie to super a jak nie to ponownie wybiorę się do lekarza.

Ja już nie mogę... Przysięgam, że ostatni raz jestem rano u rodziców przed pracą, a nie z "wizytą gościnną"... :dry:

Moja mama właśnie chodzi wkurzona, głównie na moją młodszą siostrę, bo młoda ma wieczny bałagan w pokoju i mama nie może od niej wyegzekwować porządku... I teraz z tym swoim humorem się wyżywa na mnie... :dry: "bo moje dzieci to są takie niechluje.. nic nie sprzątają, nie dbają, chciałyby wszystko mieć a mają bajzel.." i tak dalej... Nosz kurde blaszka... Przegina... Szlag mnie trafia, generalizowanie i porównywanie... Ona jest perfekcjonistką, człowiekiem który musi mieć wszystko na "tip top"... I spoko, niech ma, ale niech nie wyżywa się na mnie, nie gada, że nie dbam... Jak mam mieć perfekcyjny porządek w ubraniach, skoro nie mam durnej szafy jeszcze?.. dobrze wie, że się meblujemy, że mieszkamy na nowym dopiero tydzień i nie stać mnie na to, żeby wszystko kupić od razu... Ale mi ciśnienie podniosła... :dry:

Ewcia - kope lat :-D A badania zawsze warto sobie porobić :tak:

Marcepanek - nie wiem czy się wtedy pokazywałam ale w 8 tygodniu wyglądałam tak i potrzebowałam już luźniejszych bo bardzo szybko miałam mocno rozpulchnioną macicę i szybko mi brzuszek wyskoczył :-p To wersja gina więc się sprzeczać nie będę :-D

tak dziewczynki

jak mieszkać z mżonkiem, to tylko z nim- z dala od rodziny. też mieszkaliśmy z teściami- wrrrrr... ale oni to cudaki- z nimi się nie da wytrzymać.
teraz wynajmujemy pół domu- piętro, ale osobne wejście, liczniki i wogóle, a nasz gospodarz to super facet i świetnie nam się tu mieszka. pomijam, że gdybysmy mieszkali z teściami w domu, to duuuuużo by się zaoszczędziło, a tak płacimy obcym, ale spokój jest więcej wart niż jakiekolwiek pieniądze. a pozatym z obcymi to czasem lepiej niż z rodziną- my jesteśmy tego przykładem nie wyprowadzimy się stąd aż nie kupimy domku- może jeszcze maks 2-3 latka. musze znaleźć pracę na stałą umowę no i możemy się rozglądać za domkiem- wiadomo, na kredyt, ale będziemy płacić już na swoje, a nie komuś za wynajmowane. wyjdzie nas na to samo z kosztami- tylko że mój małż nie ma takiego dochodu zeby sam dostac taki kredyt duży, więc konieczna jest jeszcze jedna umowa o pracę. ale to wszystko z czasem i się poukłada

a ja sobie jem chałwę- bo byłam w sklepie po pieczywko to sobie kupiłam coś dobrego. potrzebuję trochę energii, bo bez snu daleko się nie ujedzie

reklama
Aga trzymam kciuki za to, aby bylo dobrze z Waszym zdrówkiem :tak::tak::tak:
Hope, a to skubanica mała... to myśli, ze nie wytrzyma w domu jak będzie dzidzi? :-D:-D
Sergeevna zanim się wyprowadzilam to też nieraz się nasluchalam jaka ja to be jestem i w ogóle, a teraz mam spokój nareszcie, upragniony spokój i staranka rozpoczete aj ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry