reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marcepanek[/B] - to ja jak dwie ty - matko kochana :-D
haha to tak jak ze mną :) a ostatnio okazało sie ze moja matka jest odemnie o 10 kg lżejsza -wredna jedna :):) jak mogła to córce zrobić ?? :) ale to nic ja już codziennie na steperze chodze :):):):) dogonie ją a co :):)

Przykro mi strasznie....a przepraszam, że spytam - nie próbowałaś namówić mamy na leczenie? Zazwyczaj tacy ludzie są nieszczęśliwi i sami nie wiedzą jak wyjść z nałogu...dlatego trzeba bodźca, by się zmienili...
Kochana, bo kwas foliowy jest wydalany z moczem, dlatego rzadkie są przypadki przedawkowania go...no ale są rózne szkoły... ;) jedynie jakie szkody może zrobić to zagęścić krew, dlatego na przykładzie mojego P, co 3 miesiące musi robić wyniki z krwi ;)
wiesz zazwyczaj takie osoby są przekonane że problemu nie mają i wszyscy sie ich czepiają - znam to z autopsji :(

reklama
Witaj marylko :-)
ewelinko już nie jeden próbował mnie utuczyć ,ale to nic nie daję. Ja w ciąży rodząc Maciusia ważyłam 46kg. Mam problem z tym żeby przybrać na wadzę. Lekarze są bezradni. A mogę jeść wszystko w każdej ilości i nic.

basjaa - nie tylko na początku wierz mi hahaha :-D

ewela napisałam ci o kwasie cós wiecej - nie chodzi mi o przedawkowanie takze luzik - zresztą przeczytaj sama

a co do mamy - pierwszy raz jak wylądowała w szpitalu obiecała ze juz nigdy wiecej na leczenie za skarby świata nie chciała iść - nie dała rady - udało mi sie namówic ją na AA chodziła trochę nawet byłam z nia kilka razy ale potem zaczęła szukac wymówek ze grypa jej sie nie podoba ze to ze tamto i przestała i znowu zaczeła oczywiście pic
Nie mam już siły powiem ci tym bardziej ze po tylu latach praktycznie nie mam juz dla niej uczuć :-( - wiem ze dla was to moze być dziwne ale tak naprawdę jest u mnie :-(

Weim kochana doczytałam co napisałaś o kwasie fol. Twój gin twierdzi że tabsy sie nie wchłaniają a ja odniosłam sie do tego właśnie że dlatego się nie wchłaniają bo szybko wypłukiwane są z moczem....tośmy się zrozumiały!! :-D

Dla mnie nie jest dziwne...wiem, że mozna wyzbyć sie uczuć nawet do matki, choć w głębi duszy wiem też, że tak na prawdę ją kochasz, tylko masz żal...no ale nie rozdrapujmy tego....Sama musi chcieć zmienić swoją sytuację i nikt niestety nie zmusi Jej do niczego...przykre to...przytulam***

Marylka,
niestety tak jest....

malami2010 - jezeli test wyjdzie pozytywny, to do walizki spakuję teściki i będę co jakiś czas je ponawiać :-)

nad morze jadę na tydzień więc jak do tego czasu nie wyskoczy @ ( to by było nawet dobre nie mieć @ nad morzem :))) to po powrocie pojde do gina

w miedzyczasie zrobię test 06.08 to będzie tydzien po planowanym @

uffff :-))))

sorbek- w ogóle się nie dziwie Tobie...takie osoby nie chcą sie przyznać, że sa chore, wypierają sie prawdy, bo myśla że ich to nie dotyczy. przytulam Cie mocno.

basja- witaj :-)

marcepanek- jaka z Ciebie kruszynka:-)

Witaj marylko :-)
ewelinko już nie jeden próbował mnie utuczyć ,ale to nic nie daję. Ja w ciąży rodząc Maciusia ważyłam 46kg. Mam problem z tym żeby przybrać na wadzę. Lekarze są bezradni. A mogę jeść wszystko w każdej ilości i nic.

Qrcze z jednej strony zazdroszczę, że możesz wsio jeść i nie tyć, ale z drugiej strony...hmm....sorki, ale taka waga nie jest normalna...a i pewnie z ubraniem sie masz problemy?

Wisieńka, pozdrów młodam :-(

reklama
sorbek - Ewcia napisała żebyś się nie stresowała i myślała kogo nosisz pod serduszkiem :-) Więc to raczej nie do mnie było :-D A że jej się mylą osoby a ty mówiłaś że się stresujesz wizytą to wnioskuję że to było do Ciebie :-D

Mąż już wyszedł do pracy ale najedzony :tak: Karola go przytuliła na papa i teraz szaleje po obiadku. Chińszczyzna wyszła dobra więc zjadła z nami. Zaraz będę ją maltretowała żeby poszła spać :-D
Spadam nastawić kolejne pranie i posprzątać trochę domek póki Karola się grzecznie bawi :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry