reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tobie też tego życzę :-)
w sumie u mnie pierwsza próba dopiero ale z dobrze wycelowaną owulacją.
koleżanka moja powiedziała że ta owulacja to gówni daje, bo ona ze swoją Franią zaszła w dzień... niepłodny wg obliczeń !!!!

reklama
ewelinko wiem ,że nie jest to normalna waga. Moja siostra miała podobnie ,ale jej udało się przytyć mi nie.
Z ubraniami to koszmar mój rozmiar xxs często okazuję się za duży ,ale na dziecięcym daję radę :-Di krawcowa daję radę.

ewelinko wiem ,że nie jest to normalna waga. Moja siostra miała podobnie ,ale jej udało się przytyć mi nie.
Z ubraniami to koszmar mój rozmiar xxs często okazuję się za duży ,ale na dziecięcym daję radę :-Di krawcowa daję radę.
No właśnie!!!!! Toż dziękować Bogu, że istnieją krawcowe!!!!!!!!!!!! Najwazniejsze, że jakoś dajesz radę, może po tej ciąży utuczysz się trochę i choć nietypowe życzenia...tego Ci zyczę ;-):-D

mlodam napisała mi sms, ze dopiero jest po ale jest cel w czekaniu, opowie jak się spotkamy.
tule ją i pozdrów ją prosze odemnie i wysyłam tone siły i wsparcia :(

Dziewczyny, czy, któraś wie co się dzieje z Motylkiem ?????????????? Dawno jej nie widziałam tutaj....:zawstydzona/y:
no ja myśle że miała dość tych akcji co wcześniej były - tak coś mi sie zdaje

cześć czy można się do was przyłączyć??
pewno że można zapraszamy :) napisz coś o sobie :)

sorbuś ja rozumiem Twoje odczucia do mamy ja mam takie do ojca jest mi obojętny już zupełnie a nawet myśle że bez niego było by łatwiej

reklama
mmm... witaj i oczywiście rozgość się :tak:
ewelina wiesz przyzwyczaiłam się już do tego było ciężko bo dużo ubrań co mi się podoba nie ma w moim rozmiarze a 36 to marzenie jak worki lecą na podłogę i jakieś 20cm za szerokie :tak:
Dobra lecę obiad robić.Buźki dziewczyny do potem.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry