Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i krawcowa daję radę.No właśnie!!!!! Toż dziękować Bogu, że istnieją krawcowe!!!!!!!!!!!! Najwazniejsze, że jakoś dajesz radę, może po tej ciąży utuczysz się trochę i choć nietypowe życzenia...tego Ci zyczę ;-)ewelinko wiem ,że nie jest to normalna waga. Moja siostra miała podobnie ,ale jej udało się przytyć mi nie.
Z ubraniami to koszmar mój rozmiar xxs często okazuję się za duży ,ale na dziecięcym daję radęi krawcowa daję radę.

tule ją i pozdrów ją prosze odemnie i wysyłam tone siły i wsparciamlodam napisała mi sms, ze dopiero jest po ale jest cel w czekaniu, opowie jak się spotkamy.
no ja myśle że miała dość tych akcji co wcześniej były - tak coś mi sie zdajeDziewczyny, czy, któraś wie co się dzieje z Motylkiem ?????????????? Dawno jej nie widziałam tutaj....![]()
pewno że można zapraszamycześć czy można się do was przyłączyć??