reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiesz akurat do niego nic nie mam, jest to jeden z njlepszych tutaj...
Z owulka wczesniej nie mialam problemow, w grudniu zaszlam za jedna proba...
Zreszta teraz rez obserwuje i niby skok zawsze jest.. Zobaczymy, jak sie w tm cyklu nie uda to napewno zaczne cos dzialac

Być może jestem przewrażliwiona, bo dla mnie gin, który po poronieniu nie kieruje na odpowiednie badania - "bo tak sie zdarza"...nie wzbudza we mnie wiarygodności i zaufania....zbyt wiele przeszłam z tymi ginami....

Ale jak Tobie odpowiada, to najważniejsze... ;-)

reklama
mama- no informacje od ginka faktycznie nie takie jakich sie spodziewalysmy, ale.. nadzieja dalej jest, a nadzieja moja kochana umiera ostatnia :)
jak widzisz wszystkie tutaj sa na TAK wiec bobas bedzie.. moze troszke pozniej, ALE BEDZIE :D
z takim wsparciem to bedziesz nam tu gory przenosic kochana :D

bunia- ciesze sie, ze przesylka doszla i kartka tez :D no i ze Ci sie podoba :D mnie nic nie musisz wysylac, naprawde :)
i badz wytrwala, a dopniesz swego.. wiem, ze nie jest Ci latwo, ale moze tak wlasnie trzeba bylo zrobic.. mowie o wyprowadzce...

sorbus- spokojnie Twoj brzuszek tez za niedlugo wyjdzie :D ciesz sie, ze na razie mozesz nosic swoje letnie rzeczy ;)

Ewcia- do Ciebie tez juz dotarla super :D ciesze sie bardzo :d

no to ja juz pojadlam.. dzisiaj mialam barszczyk czerwony z ziemniakami i ide troche sie rozruszac i przespac... do pozniej

jestem,lody zjedzone...humor nadal kiepsi...
wlasnie dochodzi rosól wiec zjemy i pojdziemy na spacer...

nie mam dzis weny na pisanie..
EWELINKA- dziekuje Tobie rowniez slonko za wsparcie....
MAGGY- no nie takich wieści sie spodziewalam:-(

bylam w aptece -pytalam o te leki-estrofen ma mi wydluzyc cylk i @ zeby trwala dluzej niz 2dni a luteina -wiadomo..
no nic zaraz po @ wykupie leki bo mam brac od 5 dnia cyklu.....

ale jestem dzis wypluta..

No w końcu mam chwilkę:)

Mamuś przecież nikt nie mówi że musisz mieć dobry humor... Takie informacje dobijają:-( i jakiś czas minie zanim się pozbierasz i bedziesz walczyć dalej. Ale przecież będziesz i to się liczy!! Zobaczysz my tu wszystkie mocno wierzymy w Ciebie!!

Ewelinka to teraz ja też nei wiemo co chodzi:(( Głównie z tym zespołem antyfosfo coś tam... Ale zaraz sobie poczytam. W życiu o tym nie słyszałam....

Malapralinka - na cytomegalię bym zrobiła. I parę innych o których Ewelina pisze też... Kurcze nie wiedziałam że twoja siostra straciła dzidzię.... Bardzo mi przykro:(( Pamiętam jak pisałaś że jest w upragnionej i wystaranej ciąży... Kurcze takie to strasznie przykre:((

mama my tu wszystkie wierzymy, że sie uda... nie smuć sie... kobiety są niecierpliwe i wszystko do siebie za bardzo biorą, ale dzidziuś przyjdzie i bedziecie wszyscy wpatrywać sie w niego jak w obrazek bo taki wyczekany, kochany od pomyślenia tylko o nim - to bedzie Wasz taki mały Bożydarek :) tule do serducha...

reklama
No w końcu mam chwilkę:)

Mamuś przecież nikt nie mówi że musisz mieć dobry humor... Takie informacje dobijają:-( i jakiś czas minie zanim się pozbierasz i bedziesz walczyć dalej. Ale przecież będziesz i to się liczy!! Zobaczysz my tu wszystkie mocno wierzymy w Ciebie!!
MONIA- dziekuje-bardzo mi pomaga Wasze wsparcie i cieple slowa...tylko dzis troche zgaslam z zapalem..
MAMA, wrócą...wrócą...każdy ma gorsze dni, ale wszystko z upływem czasu się polepszy i wróci do normy. Będzie dobrze, choć wiem, że dziś myślisz inaczej....słoneczko dla Ciebie zaświeci najjaśniej jak potrafi, zobaczysz...ja głęboko w to wierzę...
EWELINA- buziaki kochana za mile slowa-Wasze podnoszenie na duchu jest nieocenione!!
mama my tu wszystkie wierzymy, że sie uda... nie smuć sie... kobiety są niecierpliwe i wszystko do siebie za bardzo biorą, ale dzidziuś przyjdzie i bedziecie wszyscy wpatrywać sie w niego jak w obrazek bo taki wyczekany, kochany od pomyślenia tylko o nim - to bedzie Wasz taki mały Bożydarek :) tule do serducha...
MARAN- dziekuje...tul mnie bo rycze sie chce na samo wspomnienie wizyty...

ale teraz zjedlismy obiad-dzieci dzis bardzo grzeczne,zaraz usiade na tarasie z kawką i zlapie kilka oddechów...
ciężko sie pogodzic z myslą ,ze ledwo skonczylismy dzialanie "w tych dniach" a tu juz wiadomo,ze @ przylezie...teraz nie zyje nadzieja tylko czekan ma @..ale nic -slonko wychodzi-to pewnie to wyslane przez Ewelinke!!szybko doszlo!!!!dziekuje:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry