reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie w srodowe południe!!! :-)

we mnie dzis wstąpił "działacz", zaliczyłam targ, kupiłam sobie leginsy, spodenki dresowe na rowerek, majtusie:-) umyłam okno, biore sie za prasowanie firanek bo nie znosze pogniecionych :-p, pranie do powieszenia czeka no i lodówka do umycia.
hm... czego to objaw, albo cos mnie nosi albo bedzie @ w niedlugim czasie - oby w terminie o ktorym myslalam,.

pozdrawiam i do za kilka chwil :)

reklama
Agus ja wiem ze rozmowa to podstawa ale problem w tym ze na ten temat On nie chce rozmawiac. Zamyka sie w sobie, mowi ze nie wie dlaczego tak, ze to normalne przeciez ze tak bywa i mowi ze na Niego naskakuje..
Bo wczoraj Mu mowie wieczorem ze nie chdce rozmawiac a On ze ja k nie rozmawiam tylko naskakuje..
A ja tylko pytalam czy wie dlaczego tak, ze przeciez to nie jest normalne itd...
Wlasnie w tym problem ze tak jak zawsz o wszystkim rozmawiamy tak tu jakby temat taboo

Mlodam witaj
Mi takie dni do sprzatania przychodza przed @...
Ale wczoraj tez bylam z siebie zadowolona. Bylam zla na caly swiat i ysprzatalam generalnie mieszkanko... Male przemeblowanie nawet zrobilam, okna pomylam
Na 14 jechalam na miasto bo dekoder sie nam spierniczyl wiec trzeba bylo wymienic
Jechalam z Mezusiem, a ze zadko mamy okazje byc na miescie razem to poszlismy na piwko i cos zjesc..
Generalnie wczoraj jakis dlugi dzien mialam i duzo zrobilam

Ostatnia edycja:
Bunia- może zróbcie sobie seperacje, może powinniście odpocząć od siebie, nabrać dystansu do siebie, paru spraw? Przytulam i życze poprawy między Wami. Bunia, często tak jest że u siebie się nie widzi problemu...

malapralinko- Ciebie również tule...mam nadzieje, że wszystko się ułoży. Może ma jakąś blokade?

Marylka- witaj, mam pytanie odnośnie ubezpieczenia. Jak sie nazywa ubezpieczenie na które płacisz skladkę? Ubezpieczenie na życie? Utargu życze:-)

Agnieszko- u mnie się powoli kula, w nast tyg mam wizyte u gina, zobacze co z torbielą. A co u Ciebie?:-)

Ostatnia edycja:
Mary105- nie będę pisać, bo znów się rozkleję...

Mama- :*

Zapmarta- pączek już wciągnięty... :)), a teraz wzięłam się za sprzątanie i zaraz obiadek przygotuję, potem poprasuję, wstawię pranie i postaram się nie myśleć :*

Pralinka- co to za pytanie czy możesz zostać? Chcesz po tyłku?? Pewnie, że możesz!!!

Krakowianka- piękne krechy!!!

Marylka- :*
My chyba w tym cyklu @ dostałyśmy równo, nie? Ja 31 lipca...

Kalamandyna, Mlodam- witam Was

Maggy- dziękuję bardzo za kartkę :**

No to lecę dalej, będę z doskoku... więc jak coś proszę krzyczeć...:-D:-D

czesc kochane moje żabki ja tylko chciałam sie przywitać i życzyć wam milusiego dzionka bede wieczorkiem bo mam troche do załatwienia :* buziaczki dla każdej z was :*:*:*

kurcze, widzę że tu większość z was ma dzisiaj powera jakby normalnie przedawkowało red bulla ja się ograniczyłam dzisiaj do odkurzenia salonu i kuchni i pozmywania naczyń. jeszcze muszę kibelek umyć, ale to za chwilkę. potem zostaną mi do obrania ziemniaki na obiad. ja jeść nie będę bo nie mam apetytu (jak zwykle na jakiś tydzień przed @), więc tylko mojemu szurniętemu i niezrównoważonemu bebokowi obiorę ziemniaki, żeby jeszcze nie miał dodatkowego powodu do fuczenia na mnie, że obiadu nie ma a mielone z jajka jeszcze są, to nic więcej nie muszę robić. do tego dostanie ogórka i niech się cieszy z mojej łaski

reklama
kochane najpierw Wam napisze o potem nadrobie bo komp.mi sie zawiesil:wściekła/y::wściekła/y:
dzwonila pani z labolatorium-prolaktyna 8,1 a norma jest do 25-powiedziala,ze wszysko gra!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry