reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzieki Laseczki
Jestescie niezastapione
Szczesliwa milego dzionka

Bunia jak Ty o tym redbulu to mi sie jedna bajka przypomiala...
Nie wiem czy ogladalyscie
Skok przez plot
Tam byla tatka wiewiora co kawy nie pila a i tak na obrotach, potm potrzebowali cos szybko zrobic to jej kawe dali...
Ale sie usmialam wtedy...
Ona pokazana ze normalnie idzie jak zawsze (czyli szybko) a wszyscy obok w zwolnionym tepie

Edit
Mamcia
REWELACJA
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif

Ostatnia edycja:
Mama- super wiadomość!!! :-)Trzymaj kciuki za mnie. Kiedy testujesz?

Dziewczyny, co Was tak wzieło dziś na porządki?:-) Może któraś jest chętna na wysprzątanie mojego mieszkania?;-)

BUNIA-Oplulam ekran jak mi ten kot wyskoczyl:):):):):):):):)))))))))) DZIEKUJE Ci kochana!!!

MLODAM- witaj Ty tez dzie masz powera??moze dzis światowy dzien sprzatania:):):))))
Jery jak sie ciesze ,ze badanie wyszlo si!!!

KALAMANDYNA- cześć i dzieki!!!!ale sie ciesze!!

Kala mi tak dzisiaj dziwnie bo nie mam co robic wlasnie:szok:
Wczoraj wysprzatalam i nie bylo czasu nabrudzic:-D
Dzisiaj juz obiadek sie robi lekki, a za dwie godzinki do pracy wychodze, jeszcze po drodze sie spotkam z Mezem bo ja DO a On Z

pralinka a nie był to "Czerwony Kapturek, Historia Prawidziwa"? bo w skoku przez płot były te zwierzaki i wiewiórka, która wogóle piła tylko kofeinę i wszyscy się zastanawiali czemu ona taka szurnięta i wszystkie żołedzie w zabójczym tempie wyzbiera w lesie jaka ja obeznana w bajkach

Witajcie!
Mama - super wieści z tą prolaktyną! :-):-):tak::tak:
Krakowianka - piękne 2 krechy! Gratuluję, teraz się już nie martw, kochana! ;-)
Buniu - strasznie mi przykro, że się tak pokiełbało z mężem, ale masz dobre podejście moim zdaniem! :tak: Jesteś młoda i nie musisz sobie marnować życia. On sie powinien dobrze nad sobą zastanowić! Trzymam kciuki, żeby Ci w zyciu było dobrze - z nim, czy bez niego! :*

Ja się witam ze wszystkimi i lecę sprzątać mieszkanie na błysk. Jutro przychodzi facet z agencji nieruchomości, więc musi być glanc! :-)

BUNIA- masz racje-to ta bajka-jest zaje.....sta!!polecam-smiechu co nie miara!!!
KALAMANDYNA -my dopiero zaczniemy dzialania dzis mam 7d.c. ale za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam

EWCIA- dziekowac!!!!!

reklama
ku*** Grzesiek mi zeżarł moją czekoladęęęęęęęęęęęęęęęęę!!!! swoją zostawił (w sumie swoje 3) a dorwał się do mojej z chrupciami!! pewnie znowu walnie tekstem, że "on zapomniał, która to była jego". kurna, zawsze tak jest, że zeżere moje a swoje zostawi (a ja nie lubię tego, co on wybiera, więc jego nie ruszam). taki żarłacz normalnie, wszystkożerny paskud

dlaczego jaaaaaaaaaa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry