reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Glodnemu chleb na mysli;-)
Kala ten ostatni suwaczek
Tam hipcio z zaba ten tego...:tak:
I wczesniej to mialy pewnie inna pozycje ale zaba brnie do przodu i teraz pewnie jakis wibrator w pupach maja:zawstydzona/y:

No to uciekam bo juz glupoty Wam tu gadam

Bunia- może zróbcie sobie seperacje, może powinniście odpocząć od siebie, nabrać dystansu do siebie, paru spraw? Przytulam i życze poprawy między Wami. Bunia, często tak jest że u siebie się nie widzi problemu...

malapralinko- Ciebie również tule...mam nadzieje, że wszystko się ułoży. Może ma jakąś blokade?

Marylka- witaj, mam pytanie odnośnie ubezpieczenia. Jak sie nazywa ubezpieczenie na które płacisz skladkę? Ubezpieczenie na życie? Utargu życze:-)

Agnieszko- u mnie się powoli kula, w nast tyg mam wizyte u gina, zobacze co z torbielą. A co u Ciebie?:-)
tak ubezpieczenie na życie i ja mam 3-cią opcje bo mi zalezało głównie jak sie dziecko urodzi i te z 1-wszego nie były mi potrzebne

Mary105- nie będę pisać, bo znów się rozkleję...

Mama- :*

Zapmarta- pączek już wciągnięty... :)), a teraz wzięłam się za sprzątanie i zaraz obiadek przygotuję, potem poprasuję, wstawię pranie i postaram się nie myśleć :*

Pralinka- co to za pytanie czy możesz zostać? Chcesz po tyłku?? Pewnie, że możesz!!!

Krakowianka- piękne krechy!!!

Marylka- :*
My chyba w tym cyklu @ dostałyśmy równo, nie? Ja 31 lipca...

Kalamandyna, Mlodam- witam Was

Maggy- dziękuję bardzo za kartkę :**
tak tak dokładnie 31 idziemy łeb w łeb :) ja już od wczoraj mam tylko plamienia i wkładka mi wystarczy :) i od dziś mierze temp :) - zobaczymy jak długo :)

No to lecę dalej, będę z doskoku... więc jak coś proszę krzyczeć...:-D:-D
tak tak dokładnie 31 idziemy łeb w łeb :) ja już od wczoraj mam tylko plamienia i wkładka mi wystarczy :) i od dziś mierze temp :) - zobaczymy jak długo :)

mamcia gratki :):):)prolaktyny of cors ale o zo chozi teraz????????????

nie było nie chwila a wy tyle nastukałyście i weź tu człowieku spinki powybieraj na spokojnie :( ehhhhhhhhh

pralinka- uśmiałam się z tego wibratora:-D miałam racje, że głodnemu chleb na myśli:tak:Po kamastrzu i wibratorze nie ma śladu, nie wiem gdzie to wypatrzyłaś:-D może widzisz to co chcesz widzieć?;-)

Mama no to super, że wsio OK :-), no0m ja tez mam jakiegos powera, i to nie wiem czemu. moze malo czasu mi zostalo bo dzis jade do Wro :-D:-phehehehe
Bunia tak to widoc jest, ze jak sie w grupie przebywa to podobnie sie mowic zaczyna i dzialas, podobne mysli itp. hihihi

pralinka ty niegrzeczna dziewczynko!!!! zboczuszku ty jeden tu masz nawiązanie do erotyzmu, a nie mi tu gorszenie siejesz, że żabka, hipcio i wibrator

idę obrać ziemniaki dla tego mojego młotka na obiad

al bi bek!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ku*** Grzesiek mi zeżarł moją czekoladęęęęęęęęęęęęęęęęę!!!! swoją zostawił (w sumie swoje 3) a dorwał się do mojej z chrupciami!! pewnie znowu walnie tekstem, że "on zapomniał, która to była jego". kurna, zawsze tak jest, że zeżere moje a swoje zostawi (a ja nie lubię tego, co on wybiera, więc jego nie ruszam). taki żarłacz normalnie, wszystkożerny paskud

dlaczego jaaaaaaaaaa

BUNIA- poplakalam sie ze śmiechu:-D:-D:-D:-Dwidzialam Cie przy szafce jak stoisz i placzesz w glos za ta czekolada!!!!no ale nie ladnie zrobil-teraz niech Ci 3 odkupi za to:tak:
PRALINKA- tak jest ja zawsze czekoladke podam albi krówki;-)
MARY-BETH- milego sprzatania chatki skoro jutro pan z agencji przychodzi to dobrzeby bylo ,zeby byl blysk:tak:ściskam Cie!!
MALODAM- dzieki,jak tak poprasowane firanki:tak:
AGNIESZKA- papa.
EWCIA- jak robienie obiadu???ja nie mam ziemniaków i musze pojechac na rynek:crazy::crazy:ale mam dobra prolaktyne to moge nawet isc pieszo:szok::-D:-D
MARYLKA- dzieki ja mysle,ze u mnie w takim razie psychika robi swoje:sorry:najwazniejsze ,ze wyniki si i jestem zdrowa:tak:

jestem już. jeszcze tylko sprawdzę numery totka. bo może wygrałam te miliony i po powrocie z Bieszczad to sobie na Majorkę polecę

nie pojadę na Majorkę. nic nie wygrałam, nawet na suchą bułkę

reklama
bunia to teraz ja sprawdze może ja wygrałam :)

ja tez nie wygrałam ale nie przejmuj sie nikt nie wygrał i jest 13 milionów do wygrania :) jak wygram to rezerwujcie tydzień jedziemy na urlop :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry