kalamandyna
zaklimatyzowana ;-)
pralinko- równiez miłego dzionka, trzymaj się ciepło i odzywaj się kochana:-)
bunia- głodnemu chleb na myśli...;-)
bunia- głodnemu chleb na myśli...;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak ubezpieczenie na życie i ja mam 3-cią opcje bo mi zalezało głównie jak sie dziecko urodzi i te z 1-wszego nie były mi potrzebneBunia- może zróbcie sobie seperacje, może powinniście odpocząć od siebie, nabrać dystansu do siebie, paru spraw? Przytulam i życze poprawy między Wami. Bunia, często tak jest że u siebie się nie widzi problemu...
malapralinko- Ciebie również tule...mam nadzieje, że wszystko się ułoży. Może ma jakąś blokade?
Marylka- witaj, mam pytanie odnośnie ubezpieczenia. Jak sie nazywa ubezpieczenie na które płacisz skladkę? Ubezpieczenie na życie? Utargu życze:-)
Agnieszko- u mnie się powoli kula, w nast tyg mam wizyte u gina, zobacze co z torbielą. A co u Ciebie?:-)
tak tak dokładnie 31 idziemy łeb w łebMary105- nie będę pisać, bo znów się rozkleję...
Mama- :*
Zapmarta- pączek już wciągnięty...), a teraz wzięłam się za sprzątanie i zaraz obiadek przygotuję, potem poprasuję, wstawię pranie i postaram się nie myśleć :*
Pralinka- co to za pytanie czy możesz zostać? Chcesz po tyłku?? Pewnie, że możesz!!!
Krakowianka- piękne krechy!!!
Marylka- :*
My chyba w tym cyklu @ dostałyśmy równo, nie? Ja 31 lipca...
Kalamandyna, Mlodam- witam Was
Maggy- dziękuję bardzo za kartkę :**
tak tak dokładnie 31 idziemy łeb w łebja już od wczoraj mam tylko plamienia i wkładka mi wystarczy
i od dziś mierze temp
- zobaczymy jak długo
No to lecę dalej, będę z doskoku... więc jak coś proszę krzyczeć...![]()
miałam racje, że głodnemu chleb na myśli
Po kamastrzu i wibratorze nie ma śladu, nie wiem gdzie to wypatrzyłaś
może widzisz to co chcesz widzieć?;-)ku*** Grzesiek mi zeżarł moją czekoladęęęęęęęęęęęęęęęęę!!!!swoją zostawił (w sumie swoje 3) a dorwał się do mojej z chrupciami!! pewnie znowu walnie tekstem, że "on zapomniał, która to była jego". kurna, zawsze tak jest, że zeżere moje a swoje zostawi (a ja nie lubię tego, co on wybiera, więc jego nie ruszam). taki żarłacz normalnie, wszystkożerny paskud
dlaczego jaaaaaaaaaa![]()
![]()

widzialam Cie przy szafce jak stoisz i placzesz w glos za ta czekolada!!!!no ale nie ladnie zrobil-teraz niech Ci 3 odkupi za to
ściskam Cie!!

ale mam dobra prolaktyne to moge nawet isc pieszo

najwazniejsze ,ze wyniki si i jestem zdrowa