reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bunia niew nie
W koku napewno
Ona tam na koncu miala misje i jej ta kawe dali
Bo tam musiala szybko przeleciec kolo tego domu
Na bank w tej bajce...

Lubisz bajki?? A to nie wiem czy wiesz ale leca teraz pingwiny z madagaskaru
Codziennie chyba o 19:30 tylko Mezusia musze zapytac na jakim kanale to ogladamy
Normalnie ten sam dubling co w pelnometraowym ale tu taki serial jakby zrobili. Rwelacja

Edit
Bunia tule mocno

Przyjdz do mnie, ja jeszcze lody mam
Bo jak czekoladke to pewnie Mamcia da

Ostatnia edycja:
reklama
pralinka nie chcę się kłócić, ale misję miała wiewiórka w Kapturku, bo musiała zatrzymać policję, żeby gonili zająca (który kradł przepisy) i ją wysłali a ta zaczęła gadać, nikt jej nie zrozumiał. to żabol-policjant kazał ją nagrać, puścić w zwolnionym tempie i wszyscy się dziwili, że ona ma taki głos (wiewiórka wtedy bezcenną minę też zrobiła, bo to był taki gruby, męski głos). no i potem jechali zatrzymać zająca, a na górce pod którą stali jechał ten od kremu na odciski Agatka tym swoim wehikułem, co zamiast kół mu gąsienice założył, bo mu koła ukradł zając wcześniej.

a pingwinów na pewno nie zobaczę, bo nie mam kablówki, a satelity nie płacilismy, bo na starczy tyle programów ile mamy. ale słyszałam o tym i poszukam na necie.

a bajki uwielbiam!!!

Kurcze Bunia mozliwe, ale wiem ze w skoku tez wiewiora wypila kawe, az musze to na nowo teraz obejzec
Kapturka nie pamietam dobrze bo jak dla mnie przereklamowane bylo- w reklamie dali same najlepsze sceny wiec jak juz poszlam do kina to wszystko co najlepsze znalam..

W takim razie tu nie mowie NIE i obejze sobie skok jeszcze raz i wtedy albo Ci dokladnie powiem jak bylo, tzn czy bylo czy nie

Szkoda ze nie mozesz ogladac... Fajne te odcinki sa, glownie pingwiny maja rozne misje i oni wszyscy tam sa w zoo, lacznie z krolem

Edit
Agusia milego dzionka;-)

Ostatnia edycja:
pa aguś miłego dzionka

na pewno w kapturku. w skoku przez płot ta wiewiórka cały czas była na napojach energetycznych. no i był ten żywopłot, który nazwali Edward

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja??:baffled:
To Ty takie suwaczki tworzysz

Edit
Bunia wlasnie pamietam ze w zwolnionym tepie bylo cos z tym zywoplotem nawet
Ja mam ogolnie skleroze ale tam cos na koncu bylo... Z ciekawosci musze obejzec bo teraz to sie za to zabic nie dam;-)

I znowu EDIT;-)

Laseczki dziekuje Wam ze dzisiaj poprawilyscie mi humorek, dziekuje za wsparcie...
Ja durna mialam wczoraj do Wa przyjsc mimo ze nie mialam ochopty pisac to juz wczoraj bylo by mi lepiej...

DZIEKUJE ZE JESTESCIE

Teraz ucikam dokonczyc i zjesc obiadek a potem do pracki...
Po pracy juz ie pewnie nie odezwe bo pozno bardzo bedzie, ale jutro napewno bede..
BUZIAKI i milego dzionka Wam zycze

Ostatnia edycja:
reklama
tam był ten szop i wiewiórka wiecznie na spidzie po napojach. też chyba miała jakąs misję, ale wtedy dali jej więcej tych napojów z kofeiną. a w kapturku, to ją nagrali zresztą, mało istotne- wiewiórki to chyba były w każdej bajce począwszy od epoki lodowcowej

kala no właśnie!! tylko pralinka sie dopatrzyła kamasutry zboczenica

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry