reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka ja weszłam, widać mały rośnie zdrowo i w siłe ;)

mama no to rzeczywiście u was pogoda kiepska...

reklama
Ja to się dziwię, że nie rozmawiają o tym....ja sobie takiego czegoś nie wyobrażam....
Działania obojga, nie tylko faceta :-D Ja tam nie wnikam, ale mnie nie "zboczyłas" ;-):-D:-D:-D:-D

wiesz, ze "zboczowanie" to akurat nie do ciebie było, bo ty to już masz znacznie wyższy próg zboczeństwa co nam się może wydawać zboczone, to dla ciebie "chleb powszedni"

BUNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D To żeś mi pojechała po całości Pindo Grochowa no...hahahhahahahahahhaha - biorę to za komplement, a co!!!!!!!!!:-p:-p:-p:-p

EWELA- nie zdazylam!!!!u nas bylo slonko przez ostatnio 3 godziny i nagle sie zerwalo i zanim wybieglam na ogrod to juz go przewrocilo ,dzieci w krzyk przestraszone i w tej ulewie Tom bedzie wracal:eek:zaraz Ci wysle fotke

EWELA- nie zdazylam!!!!u nas bylo slonko przez ostatnio 3 godziny i nagle sie zerwalo i zanim wybieglam na ogrod to juz go przewrocilo ,dzieci w krzyk przestraszone i w tej ulewie Tom bedzie wracal:eek:zaraz Ci wysle fotke

Mama, kurcze...no szkoda....a Tom niech powoli jedzie, napisz mu esa!! U nas ostatnio w sadzie jabłonkę złamało, także wiem, jaka to siła....normalnie pogoda wariuje....

ewelka bo ja kłamać nie potrafię a po twoich zboczuszkowych postach to czasami pewnie trzęsienie ziemi, bo jak forumki to czytają to biegną molestować małżów przyczynisz się do wyżu demograficznego

ewelka bo ja kłamać nie potrafię a po twoich zboczuszkowych postach to czasami pewnie trzęsienie ziemi, bo jak forumki to czytają to biegną molestować małżów przyczynisz się do wyżu demograficznego

I to się ceni!!!! Lubię szczerych ludzi!!!!!!!! ;-)
No ktoś musi się do wyżu przyczynić...niestety :-D:-D:-D:-D:-D

MAMA, ło dżizasss.....odebrałam sms :szok::szok::szok::szok::szok: no to nieźle musi pizgać :sorry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry