reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
musia ja już dawno po badaniach jestem był castagnus, wiesiołek, były zioła o. Sroki, było clo, była lutka, był duphaston, były testy owu, wcześniej nawet hormony. w czerwcu był ostatni cykl z clo i się nie udało, więc dałam na luz i to pierniczę. we wrześniu zbadamy małża, może coś nie tak i go podleczymy, a może to ze mną jest coś gorszego. teraz były wakacje, ginka na urlopie, potem ja, a do mojej gin to się trzeba dobijać, więc zapiszę się jak będzie zbadane nasienie-> z wynikami do niej pójdę.
a ile cykli brałaś clo??? obserwujesz swój cykl?? tempka,śluz,szyjka...bo zanim zaczniesz robic badania to ja bym troszkę poobserwowała,wystarczy tylko mieć termometr rtęciowy lub elektorniczny owulacyjny.na początek wystarczy samą tempke i zobaczysz po 2-3 cyklach co się dzieje i gdzie tkwi problem.

ja właśnie też to oglądam

dziwię się takim. u mnie to (żeby was nie "zboczyć") to min. 2-4 za każdym razem. ale to pewnie kwestia działań faceta...
nie wiem czy to kwestia działań faceta :/
chyba to i od faceta i od kobiety
ja potrafię w trakcie wstrzymac orgazm bo mam zawsze intensywne i dużo więcej niż niż piszesz,więc czasami jest to męczące i wtedy wstrzymuje.

reklama
mama - współczuję parasola ale coś się zsynchronizowały te burze bo u mnie właśnie trzecia burza się zaczęła i znowu zacina jak nie wiem co :szok: A takie śliczne słoneczko było - dobrze ze Karola jeszcze śpi bo miałam z nią wyjść na spacer :dry: To sobie poszłyśmy :dry:

sawi - to dzielna córa skoro nic sobie z upadków nie robi :tak: :-D Ale powiem Ci jedno - na te oczy złapie wieeeelu facetów bo ma śliczne :tak:

Nie wiem co dzisiaj z tą pogodą - u nas trzecia burza przechodzi a takie śliczne słoneczko było. I pewnie za godzinę się skończy i wieczorem znów będzie lało :dry: A jak grzmi :-D Karola śpi a ja się nudzę :dry: A 40 km za Kielcami właśnie dzwoniłam - słoneczko od rana świeci :wściekła/y:

AGA- wiesz,ze ja nie umiem wstawiac fotek:sorry:chyba ze Ewela umie wstawic z mmsa to niech wstawi...

no i teraz ju tylko kropi-szlag....

sawi rok mierzyłam tempkę i prowadziłam te całe obserwacje. nie miałam skoku, więc nie było owu. clo miałam 3 cykle-> do maksymalnej dawki. teraz i tak musimy poczekać żeby ewentualnie z clo wznowić, bo dopiero po min. 3 miesiącach można znowu stymulację zrobić. ten czas wykorzystujemy na seksowanie się kiedy chcemy, na nie myślenie o dziecku i czekanie na badanka małża. pozatym miałam już dość tego, że ciągle się nie udaje i stwierdziłam że przerwa jest konieczna, bo nie miałam ochoty już liczyć, czekać, planować i się nakręcać teraz skupiam się na odstresowaniu, szukaniu pracy, wyszywaniu. full luz wychodzę z założenia że im bardziej się człowiek stara, tym bardziej cierpi w razie kolejnego niepowodzenia. miałam tego dość.

A u mnie wiać zaczęlo i nie wiem czy nie zacznie padać.:eek:

mama a zdjęcie masz w komórce czy na kompie?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry