reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
musia ja już dawno po badaniach jestem był castagnus, wiesiołek, były zioła o. Sroki, było clo, była lutka, był duphaston, były testy owu, wcześniej nawet hormony. w czerwcu był ostatni cykl z clo i się nie udało, więc dałam na luz i to pierniczę. we wrześniu zbadamy małża, może coś nie tak i go podleczymy, a może to ze mną jest coś gorszego. teraz były wakacje, ginka na urlopie, potem ja, a do mojej gin to się trzeba dobijać, więc zapiszę się jak będzie zbadane nasienie-> z wynikami do niej pójdę.

reklama
ewelina no dokładnie, my mamy taką do przewijania małego, ale nie wpadłam na to, że może być wielofunkcjonalna ( nie wiem czy jest takie słowo):sorry: Skończyło się:oo2:

agnieszka ok, spoko:tak: A jak Alan słodko wyszedł.:-D

bunia no to wiele już przeszłaś, podziwiam. Może rzeczywiście trzeba męża zbadac?:confused:

Dziewczyny, na tvn style się zaczął program "troche zdrowia" i będzie o odchudzaniu. A u nas ostatnio o dietach troche było.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
EWELINKA- a dziekuje dzis lepiej-organizuje male przyjecie na nasza rocznice w niedziele...
a dentysty sie nie boje-j twarda jestem:tak::-Da poza tym mam swietna stomatolog...a jeszcze poza tym:-)to tylko wymiana plomby wiec nic strasznego;-)

u mnie sie znowu zachmurzylo i pewnie bedzie padac...znowu:baffled::baffled:

przepraszam-nie bedzie-juz pada!

ano pewnie trzeba zbadać od września ruszymy. może najpierw znajdę prackę i się wkręcę, a potem pomyślimy o boboseksach. sama nie wiem. jakoś się to musi ułożyć.

Musia, teraz tvn oglądam, jak to laska 3 lata udawała orgazm.. :| - zdolna i wytrwała, jak boga kocham............

Mama, ja też się zębologa nie boję, nie ma czego ;-) Oooo...to kolacyjka romantyczna się zapowiada - super! U nas leje cały czas, z małymi przerwami.....normalnie jesień....

Musia, teraz tvn oglądam, jak to laska 3 lata udawała orgazm.. :| - zdolna i wytrwała, jak boga kocham............

ja właśnie też to oglądam

dziwię się takim. u mnie to (żeby was nie "zboczyć") to min. 2-4 za każdym razem. ale to pewnie kwestia działań faceta...

mama a u mnie z kolei słonko wyszło.:-D

bunia no to dobrze, po badaniach będziecie wszystko wiedzieć. Może tu leży przyczyna waszych niepowodzeń. Życze ci, żeby się wszystko ułożyło.:tak:;-);-)

ewelina rzeczywiście wytrwała ....:-D:-D:-D

ja właśnie też to oglądam

dziwię się takim. u mnie to (żeby was nie "zboczyć") to min. 2-4 za każdym razem. ale to pewnie kwestia działań faceta...

Ja to się dziwię, że nie rozmawiają o tym....ja sobie takiego czegoś nie wyobrażam....
Działania obojga, nie tylko faceta :-D Ja tam nie wnikam, ale mnie nie "zboczyłas" ;-):-D:-D:-D:-D

reklama
QRWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiecie jakie sa parasole na starym rynku??????taki mialam na ogrodzie:crazy:mialam bo wlasnie mamy taka wichure,ze mimo ze "noga" byla na betonie to i tak poderwalo i rozprul sie w 3 miejscach i po parasolu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak sie go rozlozylo mial srednice 4 m

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry