M
musia05
Gość
ewelina on był po nieprzespanej i bardzo ciężkiej nocy, bo w biurze miał jakieś tam problemy. Teraz się śmieje ale wtedy ....

bibinka dobra, to zaraz ide ;-):-)

bibinka dobra, to zaraz ide ;-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja się właśnie zastanawiam nad seksikiem czy codziennie czy co 2 dni....Hej Bibinka, Ewelinka, Maryla, Misia, Sawi, Monisia, Bunia, Sol, Ewcia, Zapmarta, Maran i wszystkie klikające, z którymi się jeszcze nie witałam! :-)
Dziewczyny, my z M. postanowiliśmy sie przytulać co 2. dzień i nie liczyć dni płodnych. U mnie to na dwoje babka wróżyła z tą owulka, więc system Maran będzie i dla nas najlepszy! :-):-)
moja córka już raczkuje,siedzi,staje na nogi przy meblach i przemieszcza się a od neidawna pracuje nad staniem bez trzymania ,zaczeło sie od 2-3 sekund ale z czasem stoi ok.minutyJa już się melduje w domciu. Byliśmy u lekarza, przyjął nas nawet wcześniej i okazało się, że to prawdopodobnie alergia na białko. Czyli narazie 0 mleka (trzeba kupić takie specjalne) i w ogóle 0 produktów mlecznych.
sawi jak tam mała?
Ja z utęskieniem czekam na pierwszy samodzielny kroczek czy pierwsze słowko
;-)