reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewelina on był po nieprzespanej i bardzo ciężkiej nocy, bo w biurze miał jakieś tam problemy. Teraz się śmieje ale wtedy ....:angry::angry:

bibinka dobra, to zaraz ide ;-):-)

reklama
ewelina proszę
kawa-02.gif

...i...czekoladki
71d66c4f.gif

:)

Musia, a to inna inszość - wybaczalne....ale w takiej sytuacji to rozumiem jak sie czułaś...ale pewnie teraz daje z siebie wszystko, prawda???
Aga, łooooo.....rozpusta !!!!!!!!! Wiesz czym nie udobruchać ha ha ha.....dzięki* ;-)

musia już zacieram rączki;)

kochane zmykam,bo mi Ala chałupkę rozniesie.jakiś spacerek i plac zabaw by się przydał;).

miłego dnia i do później;*

Hej Bibinka, Ewelinka, Maryla, Misia, Sawi, Monisia, Bunia, Sol, Ewcia, Zapmarta, Maran i wszystkie klikające, z którymi się jeszcze nie witałam! :-)

Dziewczyny, my z M. postanowiliśmy sie przytulać co 2. dzień i nie liczyć dni płodnych. U mnie to na dwoje babka wróżyła z tą owulka, więc system Maran będzie i dla nas najlepszy! :-):-D:-)
ja się właśnie zastanawiam nad seksikiem czy codziennie czy co 2 dni....

Ja już się melduje w domciu. Byliśmy u lekarza, przyjął nas nawet wcześniej i okazało się, że to prawdopodobnie alergia na białko. Czyli narazie 0 mleka (trzeba kupić takie specjalne) i w ogóle 0 produktów mlecznych.:tak::tak::tak:

sawi jak tam mała?
moja córka już raczkuje,siedzi,staje na nogi przy meblach i przemieszcza się a od neidawna pracuje nad staniem bez trzymania ,zaczeło sie od 2-3 sekund ale z czasem stoi ok.minuty
jest bardzo uparta i jak upadnie to na nowo próbuje robić to samo,nie zraża się po uderzeniu

ewelina taak, teraz to już się śmieje. Dzisiaj mają swój męski dzien i Patryk tylko z tatusiem siedzi.:-)

bibinka ok,ok :)

sawi no to pięknie, uściskaj małą od cioci musi:-D Ja z utęskieniem czekam na pierwszy samodzielny kroczek czy pierwsze słowko:-p;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Musia i ta chwila najważniejsza jest.... ;-)

Bibinka, milutkiego :* i wiesz, jakbyś chciała pozyczyć lasso, wiesz gdzie mnie znaleźć, kowbojki dorzucę gratis ha ha ha ha - buziolki***

SAWI, wtedy, kiedy macie ochotę.......

sawi no to zdolna dziecinka-> szybciutko zaczęła. gratulować

a co do seksiku co 2 dzień-> u nas to i tak nie wypaliło, więc teraz to pierdzielę i w sumie i tak seksimy się co 2 dni, albo nawet i codziennie i tak bez leczenia nic z tego nie będzie, więc dopiero zacznę się nakręcać, jak wznowimy leczenie-> to znowu będę szukać objawów, niecierpliwić się do terminu @. a teraz full luz i spontan

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry