agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
U mnie nie ma słońca ale i na deszcze się nie zapowiada,pranie wisi w ogrodzie pewnie już suche,ogólnie jest ciepło.
mama pa
mama pa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tylko 3 cykle brałaś?????????? strasznie krótko,mój ginek zalecił pierwsze 3 cykle po 1 tabl. a kolejne 3 po 2 tabl. podobno leczenie clo się w ten sposób przeprowadza i dopiero po 6 cyklach przerwa 3 miesiące i na nowo z tym że wtedy po 2 tabl.sawi rok mierzyłam tempkę i prowadziłam te całe obserwacje. nie miałam skoku, więc nie było owu. clo miałam 3 cykle-> do maksymalnej dawki. teraz i tak musimy poczekać żeby ewentualnie z clo wznowić, bo dopiero po min. 3 miesiącach można znowu stymulację zrobić. ten czas wykorzystujemy na seksowanie się kiedy chcemy, na nie myślenie o dziecku i czekanie na badanka małża. pozatym miałam już dość tego, że ciągle się nie udaje i stwierdziłam że przerwa jest konieczna, bo nie miałam ochoty już liczyć, czekać, planować i się nakręcaćteraz skupiam się na odstresowaniu, szukaniu pracy, wyszywaniu. full luz
wychodzę z założenia że im bardziej się człowiek stara, tym bardziej cierpi w razie kolejnego niepowodzenia. miałam tego dość.

A za niedługo powinna moja mam przyjechać (mam nadzieję) to sobie pogadam a Karola się pobawi. No i burza skończona, słoneczko zaczyna prześwitywać
Nie wychodzę nigdzie z domu bo te burze przychodzą w przeciągu kilku minut
A mąż mnie właśnie zabił - na wejściu do pracy mieli zawał i zgon :-(