Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.U mnie narazie jakos leci.Wczoraj mialam egzamin z angielskiego i powiem wam ze byl bardzo latwy
Niestety wyniki dowiem sie moze dopiero za 3 miesiace jak dojdzie do mnie certyfikat:-(Teraz pomalu szykuje sie na swieta i planuje co trzeba zrobic.Najgorsze te porzadki jak pomysle to juz mam lenia
W poniedzialek mialam usg w zwiazku z moim poronienien i niestety nadal cos pozostalo.W przyszly czwartek ma kolejne usg i jezeli nadal cos bedzie to czeka mnie zabieg
Nawet nie chce o tym myslec
Co prawda nic nie pilam bo bylam w 5 miesiacu ciazy ale nie narzekam
Zabawa byla super ale sadze ze to jest nastawienie pary i gosci
Najlepiej jednak wspominam poprawiny na ktorych nie odpuscilam ani jednego tanca

Na szczescie juz w przyszlym miesiacu odwiedze rodzinke

Ze wzgledu na to iz mialam cc musimy troszke odczekac...
i chcialabym na wychowawczym jeszcze zabrzuchacic... a jak bedzie, to sie okaze...niestety to nie to co myśliszlovely jakiś wirus Cię dopadł czy może..... hmm wiesz co mam na myśli ale chyba nie teraz co?

lovely nic na siłę ale pamiętaj aby nie było także za późno,sami musicie uznać kiedy ten czas na pojawienie się nowego człowieczka ma nastąpićJa dziś już troszkę lepiej się czuję![]()
wczoraj gadałam z moim facetem, bo znów chciałam go namówić żeby wcześniej pomyśleć o dzidzi, ale on nieugięty jest :-( ale chyba to dobrze, bo ktoś w naszym zwiążku musi myśleć rozsądnie![]()