• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Krakowianka ciesze się, ze dobrze. Uważaj na siebie i moze wcinaj banany io pomidorki jak mozesz bo maja duzo potasu. Ja bym tez powtórzyła jak najszybciej jednak całą morfologie, może potrzebujesz suplementów. Trzyaj się cieplutko.

reklama
Krakowianka witaj :happy: Masz racje najważniejsze, że z Maleństwem wszystko dobrze no i usłyszałaś serduszko:happy::happy: Ważne, że Ty też sie już dobrze czujesz. Odpoczywaj teraz może sie czymś przemeczyłaś?? Czy raczej nie?
Pogłaskaj brzusio ode mnie:happy:

krakowianka- no to niezle przezycia mialas.. dobrze, ze wszystko ok.. a Ty bierzesz z folikiem jakieswitaminy? ja mam caly zestaw witamin z folikiem.. hmmm.. ale idziesz do lekarza jutro wiec na pewno Ci powieco i jak :)

u nas goraco.. poplynelismy na druga strone zatoki i ja wiekszosc czasu przespalam :D na lodzi tak fajnie kolysze ze az mnie zmoglo.. widzielismy znajomych i byli na lodzi z.... 2- miesieczna coreczka.. ja bylam w szoku.. to takie malenstwo i balabym sie bo jednak, troche to niebezpieczne mi sie wydaje... no ale.. skoro uwazaja, ze jest ok.. to ja nie mam nic wiecej do powiedzenia..

ide sie myc, bo cala w soli jestem...
do pozniej..

Witam Wszystkich :)
Ja poczytałam trochę wasze forum, przynajmniej chciałam, ale mnie baardzo głowa boli.
Nagapalma - Musisz się trzymać, rozumiem, że Ci ciężko, ale będzie dobrze :)
Majqa - Trzymam &&&& za starania.
Sol - dzięki za ostrzeżenie, ja będe też uważała, jak już będe.. a będzie miała jeszcze gorzej, bo nie jestem w Polsce.. aj Ci lekarze :/ Życzę, żeby Malutka szybko wyzdrowiała
Misia - Już niedługo zobaczysz swoje Maleństwo :)
Szczesliwa - zycze Ci synusia, tak jak tego chcesz.
Krakowianka, Wisienka witajcie ;)
Maggy u mnie też ładna pogoda cały dzień, ale niestety przespałam.. wow,. ja bym się bała takie Maleństwo na łódkę :/

Idę jeść :)

Createdbylove witaj :happy: jak sie czujesz??

Ja może nie powinnam ale nie wytrzymam i zamówiłam kfc sobie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No takie Maleństwo na takiej łódce to dosyć głupi pomysł i bez wyobraźni jak dla mnie... Ale są różni ludzie i poglądy...

Usypiam na siedząco :no:

Misia - i jak jabłuszka?

Spadam przeteleportować Karolę z salonu do jej pokoju tylko muszę pozamykać okna bo wietrzyłam sypialnie obie. A teraz czas na salon i kuchnię :tak:

nie, to nie jest lodka.. to lodz, z 2 sypialniami , kuchnia, lazienka.. ale pomimo tego, ze to jest kolos,to jednak zawsze tam troche bedzie kolysalo.. ja bym sie nie odwazyla ..

created- trzeba spac jak tylko i ile tylko sie da :D widocznie organizm tego potrzebuje ;)

misia- raz na jakis czas mozna ulec takiej pokusie :D ja przez pierwszy miesiac nalogowo jadlam pizze z majonezem. :D teraz mi przeszlo... :)

sol- no calkowicie ze slodyczy to na pewno nie zrezygnuje :D ale staram sie jednak ograniczac.. poza tym teraz w ciazy nie ciagnie mnie tak jak kiedys.. nie pamietam kiedy ostatni raz czekolade jadlam..a dla mnie przedtem musiala byc kilka razy w tygodniu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol jakie jabłuszka???:-):-) Już dawno przetrawione i o nich zapomniałam:happy::happy:
Bede jeść kfc ale już myśle o parówkach,które zamierzam zjeść na kolacje później:rofl2:

Jak zmieniacie podpisy pod nazwa użytkowanika?? Tam gdzie ja mam entuzjastka??

misia - Już mi się nawet pisać nie chce, od brzucha, po plecy, piersi... i dziś jeszcze głowa... W pracy (chociaż jest tam 18st) było mi gorąco, przypuszczam, że miałam temp. podwyższona i włączył mi się objaw, co chwilę latam siusiu, ale to chyba przez to moje zapalenie pęcherza, sama nie wiem...
Maggy - to ja sobie inaczej ją wyobrażałam hehe :D

reklama
Hejka

Widziałam że o usg rozmawiacie - ja w 8tc już widziałam taka tycią laleczkę rączki i nóżki juz były wyraźne ( a w 6 jeszcze żadnego konkretnego kształtu tylko wyrażnie bijące serduszko) - a w 12 to zdjecie moze pamiętacie co maluszek ssał paluszka - wiecie co ten mój porąbany :-D:-D:-D mąż powiedział naszej córce że dzidziuś to na pewno dziewczynka bo ssie paluszka :zawstydzona/y::-D:-D:-D a ta później tak wszystkim opowiadała :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: -wstyd jak diabli :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry