reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
I ja witam. Nastawiłam dopiero rosołek bo odypialismy jeszcze weselicho. Zaraz obiorę ziemniaczki i wstawię udka do piekarnika. U mnie słonecznie i miło. Potem wybierzemy sie gdzieś połazić.
Maggy witaj kochana , nie mogę zobaczyć Twoich spodni bo ten net zdjęć nie otwiera, brrr.
palemka tulę kochana, przykro mi i oby małż się zgodził.
szczęsliwa witaj a jak przeczucia co do płci??
mama jak się dzisiaj czujesz? Ja się chyba przez tel. zaraziłam bo tez czuję się na chorą. Ale mnie przede wszystkim boli gardlo. No cóż Maciek się rozchorował i pewnie sprzedał nam wirusa ze szkoły bo Pol tez narzeka.
Mam nadzieje. ze dziś mój net pozwoli mi dłużej pisać.

reklama
palma - męża kopnij w cztery litery - te tylne i do lekarza - jak chce bobaska to on też musi zrobić badania a nie tylko na kobiety się zwala :tak: A jak potrzebujesz nie myślenia to odpocznij sobie ale później tu wracaj :tak: :-)

maggy - boniu jak ja dawno rurek nie zakładałam :-D Odkąd zaczęłam treningi żadne rurki już na mnie nie weszły :sorry: Ale spodnie super :tak: No u nas nie wiem jak jest z tymi pleśniowymi - niby pisze że są robione z pasteryzowanego ale trochę strach :sorry: A winogron nie polecam bo szybciej niż jabłka fermentują i po dawce możesz zostać skopana równo :no: MNie naleciało w 8 miesiącu z Karolą na picie soku winogronowego - po szklance chciałam zwinąć się z bólu - tak zaczęła kopać/wierzgać że wszystko miałam już potłuczone :no: Siostra też ten błąd zrobiła jak się później dowiedziałam i z takim samym skutkiem :-p A całkiem słodyczy nie możesz unikać - nie uda się ale co jest ważne - lepiej rozłożyć posiłki na większą ilość a mniej niż mniej a większe porcje :tak:

mama, szczęśliwa, wisieńka - miłej i spokojnej niedzieli :-D

A my wstaliśmy o 10.30 i musiałam Karoli na szybkiego dawać antybiotyk :sorry: Ale już po krzyku a zaraz jej muszę dać osłonówkę żeby jej nie siekło :-( Żal mi biduli bo mówi ze ją brzusio boli a ja nie umiem jej bardziej pomóc. Ma antybiotyk, zakwaszam ją żurawiną i cytryną a dzisiaj dostała sok z aronii na zmianę żeby jej się nie przepiły tamte. No i najgorszy fakt że trzeba na dupie w domu siedzieć żeby czegoś nie złapała jak jest na antybiotyku :-( 10 dni siedzenia na dupie w domu :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie niedzielnie:happy:
Znowu nam sie pospało:happy: Teraz jem śniadanko: paróweczki pyszneee do tego chlepek tostowany z pomidorkiem:happy: i herbatka do zestawu:happy:

Nagapalma bardzo mi przykro i jedyne co zostało to poważnie porozmawiać z Facetem i powiedzieć mu, że musi sie przebadać. Może problem jest minimalny tylko wystarczy sie o nim dowiedzieć i zaraz bedziecie tulić swoje Maleństwo... My tu jesteśmy po to żeby Cie wspierać dlatego żal sie ile możesz jeżeli bedzie Ci po tym chociaż troszke lepiej :*

Maggy super te spodenki :happy: zaraz sobie popatrze moze powolutku sie na coś zaczaje :-p:happy:

Mama, Szcześliwa witajcie :happy:

Szczesliwa faktycznie juz zaraz usg:happy: też sie nie moge doczekać kolejnego. Tak chciałabym zobaczyć już swoją Kruszynke...

Majqa no to trzymam &&& za przytulanki aby były owocne :-)

Dziewczyny mam do was pytanko oststnio mialam badania i okazalo sie ze mam bakterie w moczy.Lekarz zapisal mi proxacin500 i globulki naszczescie lagodne bo podejrzewam ze moglabym byc w ciazy.Tabl bralam 3dni bo odstawiam bo sie boje ze mogłyby zaszkodzic dziecku,Dzis mam 24 dc a cykle ma 25,26dniowe co byscie zrobiły na moim miejscu.Pobolewa mnie brzuch, piersi tkliwe i temp cale ostatnie 11 dni 37,1 pomocy.Lekarza oczywiscie poinformowalam o moich podejrzeniach ale wydaje mi sie on troche niekompetntny i nie ma za dobrej opini

KWIATUSZEK ja nie pomoge b zupelnie nie wiem co to za lek-proponuje jutro zrobis test i jak beda II to skonsultuj z ginek a jak I to berz dalej.

SOL- dzieki i Tobie rowniez milej niedzieli-u mnie slonko...

WISIEŃKA- czesc kochana ja dzis czuje sie normalnie.troche boli mnie po lewej str.na plecach chyba mnie przewialo-leze na poduszce elektrycznej-wygrzewam sie;-)a poza tym zupelnie nic...
oby ten Twoj net lepiej dzialal:tak:;-)

MISIA- wiatj spiochu;-)

Kwiatuszek może sol ci pomoże bo ja się kompletnie nie znam. Albo poszukaj na googlach co tam piszą.
Sol Utul Karolę od cioci i pogłasz domek Emilki.Miłego dnia także i dziękuję.
marry witaj jak tam z domkiem. Niestety nie wiem nic przez tego neta.
mama dobrze, ze ci przeszło.
misia witaj
Alez u nas dziś piekna pogoda. Szkoda, ze jesteśmy chorzy ale i tak wyjdziemy bo słońce ciągnie żeby korzystać póki jest.

Kwiatuszku w internecie piszą, że kobiety w ciąży nie powinny tego stosować... Możesz za testować ale myśle, że betka byłaby najbardziej wiarygodna... Dopóki nie jesteś pewna może lepiej nie bierz tych leków.

reklama
Mama- ja już nie mogę spać im bliżej tym gorzej.... bo myślę tylko o jednym ....
Wisieńko - co do przeczucia płci to cały czas czuje że synuś ale wiesz mogę tak czuć bo bardzo go chce mieć :):):)
Misia - zobaczysz kruszynkę na pewno :):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry