Wisieńka
Fanka BB :)
I ja witam. Nastawiłam dopiero rosołek bo odypialismy jeszcze weselicho. Zaraz obiorę ziemniaczki i wstawię udka do piekarnika. U mnie słonecznie i miło. Potem wybierzemy sie gdzieś połazić.
Maggy witaj kochana , nie mogę zobaczyć Twoich spodni bo ten net zdjęć nie otwiera, brrr.
palemka tulę kochana, przykro mi i oby małż się zgodził.
szczęsliwa witaj a jak przeczucia co do płci??
mama jak się dzisiaj czujesz? Ja się chyba przez tel. zaraziłam bo tez czuję się na chorą. Ale mnie przede wszystkim boli gardlo. No cóż Maciek się rozchorował i pewnie sprzedał nam wirusa ze szkoły bo Pol tez narzeka.
Mam nadzieje. ze dziś mój net pozwoli mi dłużej pisać.
Maggy witaj kochana , nie mogę zobaczyć Twoich spodni bo ten net zdjęć nie otwiera, brrr.
palemka tulę kochana, przykro mi i oby małż się zgodził.
szczęsliwa witaj a jak przeczucia co do płci??
mama jak się dzisiaj czujesz? Ja się chyba przez tel. zaraziłam bo tez czuję się na chorą. Ale mnie przede wszystkim boli gardlo. No cóż Maciek się rozchorował i pewnie sprzedał nam wirusa ze szkoły bo Pol tez narzeka.
Mam nadzieje. ze dziś mój net pozwoli mi dłużej pisać.
A jak potrzebujesz nie myślenia to odpocznij sobie ale później tu wracaj
Odkąd zaczęłam treningi żadne rurki już na mnie nie weszły
Ale spodnie super
MNie naleciało w 8 miesiącu z Karolą na picie soku winogronowego - po szklance chciałam zwinąć się z bólu - tak zaczęła kopać/wierzgać że wszystko miałam już potłuczone
A całkiem słodyczy nie możesz unikać - nie uda się ale co jest ważne - lepiej rozłożyć posiłki na większą ilość a mniej niż mniej a większe porcje