reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Szcześłiwa witaj:happy: Ja ide zrobić sobie mleczko z płatkami... Tylko nie wiem czy z miodem czy chocapiki:-)

Ja Kochane uciekam już do łóżeczka bo coś mi sie już nic nie chce... Do juterka!! Miłej nocki Wam życze!!

Ostatnia edycja:
reklama
misia- ja tak miałam wczesniej ze jadłam co wieczór płatki z mleczkiem .... a teraz nie moge na niepatrzec bo mnie cofa..... a ze mleczko lubie to musze wykorzystać je w inny sposób .....

Hope - ja pisałam o domowym że może być nasycony a nie o sklepowym - w takich to więcej chemii niż jakiegokolwiek soku :-D I przeczytałam jeszcze raz mój post i dobrze zaznaczyłam że chodzi o domowy wyrób a nie to coś sklepowe - ja takich nie kupuję bo mi kasy szkoda :sorry: :-D Ale nie będę już więcej na ten temat pisać :-D A ja lekarzom do końca nie wierze bo jak byłam z Karolą w ciąży i leżałam w szpitalu bo byłam mocno odwodniona w 8 tc po wymiotach i się pyta jak się czuję to mówię że mnie brzuch boli od skurczów żołądka - po chwili przyszła położna z Pyralginą która jest w ciąży a w szczególności w pierwszym trymestrze surowo zabroniona bo może powodować wady układu nerwowego i cewy nerkowej u dziecka - zapytałam co mi chce dać - bo zastrzyk - jak usłyszałam ze lekarz zlecił - podziękowałam grzecznie położnej i poszłam do ordynatora. Jak się okazało na konfrontacji z lekarzem - pan doktor nie zauważył w karcie że ja w ciąży - to zaczyna się człowiek zastanawiać jakie inne kobiety kładą na patologii ciąży :szok: :no: Lekarz też człowiek i ma prawo wszystkiego nie wiedzieć :tak: Dlatego zawsze trzeba im patrzeć na ręce i dwa razy zapytać i mówić o wątpliwościach bo inaczej można się nieźle przejechać :tak:

My niedawno wróciliśmy z zakupów. W Realu dzisiaj noc bez vat-u na wszystkie artykuły więc stówa w kieszeni została. Ale organizacja tej akcji do ... nie powiem do czego :no: Spadam spać bo najwyższa pora :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc
@ się rozkręcił, nie spałam pół nocy, to była cisza przed burzą. Dalej nie daje rady, to juz chyba 100 @ odkąd się staramy i coś pękło. Nie pozwalam męzowi się do siebie nawet zblizyc, ciągle na niego krzycze. Popsrostu nie daje już rady !!! Dziś nie będę pisała. Olałąm sprawe i nie pisałam osttanio nic o tych pieprzonych staraniach, ale nagle zleciało kolejne pół roku i z mojego odwracania myśli nic nie wyniknęło... Nie pocieszajcie mnie... To nic nie da... Za chwile się uspokoje, zaczne tak jak zawsze wmawiac sobie, ze jeszcze nie moja pora, jeszcze nie mój czas, ze dziecko to wcale nie jest suepr sprawa, itd, żeby znó zapomniec na dwa trzy yygodnie i uroić sobie kolejna nadzieje ... Ożesz się rozpisałam
Olejcie to , najlepiej nie czytajcie
Musiałąm "to" z siebie wyżucić ...

Wszystkim życzę spokojnej, rodzinnej niedzieli

dzien dobry :)

NAGAPALMA-wiesz,ze jestesmy tu po to, zeby pocieszyc, dac pozytywna energie i powoli pomoc sie pozbierac i zabrac do dzialania. Przepraszam, ze pytam, ale czy Twoj partner/maz sie przebadal? moze tu tkwi problem.. nie jestem specjalistka w zadnej dziedzinie, ale widzialam ze dziewczyny sie przebadaly i wszystko bylo ok, a problem byl u faceta..
porozmawiaj zginkiem i na pewno da Ci dobra rade.. a tymczasem,nie poddawaj sie prosze i tule Cie mocno...

JAEWA- prosze bardzo spodnie ciazowe, ktore zakupilam i zaluje,ze nie wzielam drugiej pary - gumka jest rewelacyjna, bo to streczu jest cala, wiec nie uciska, swietny kroj, bardzo ladnie wygladaja... Ty chyba jestes mniej wiecej taka jak ja (jesli dobrze pamietam):
NOWOŚĆ! CIĄŻOWE SPODNIE.RURKI.GRANATOWE/M (1170476621) - Aukcje internetowe Allegro

a te tez kupilam, ale tu jest gumka do wymiany bedzie bo mnie cisnie:
SUPERMODNE SPODNIE CIAZOWE PRZECIERANY JEANS r. S (1169792758) - Aukcje internetowe Allegro

Sol- jaka ta Twoja mala zawszae usmiechnieta jest :D kochaniutka dziewczynka :)

doczytalam, ze rozmawialyscie o serach plesniowych.. ja tez mam zakazane, szczegolnie te tutaj robione na Malcie, bo niestety, sa z niepasteryzowanego mleka.. ogolnie na miekkie sery mam uwazac... co do owocow, to kolejny bol, bo uwielbia winogrona... moglabym jesc kisc dziennie, a mi nie wolno ;) do tego sliwki,brzoskwinie- tez nie za duzo, bo zawieraja duzo cukru.. no i oczywiscie jak najmniej slodyczy, lodow, ciastek itp a ten lekarz jest akurat bardzo wyczulony na cukrzyce ciazowa,wiec mam sie pilnowac :D

ok, uciekam cos zjesc, bo male glodne juz jest.. a pozniej mam dokonczyc robic zaproszenia.. w przyszlym tygodniu bedziemy rozwozic :)

czesc kochane :)
Nagapalma - ja chyba normalnie zleje Ci dupsko .... jeszcze raz jak mi napiszesz że mamy tego nie czytać i olać to normalnie wyjdę z siebie i stane obok..... Kochana wiesz jakie jest moje zdanie na ten temat ...... i bierz męża za portki i do lekarza na badania ..... Ty sie już zbadałaś a on ?? jeżeli mu zależy na dziecku to pójdzie do lekarza ... ty dajesz z siebie wszystko wiec może pora żeby i mąż zrobił coś w tym kierunku żeby Wam pomóc ??..... Myszko ja w Ciebie wierze Ty wiesz o tym :*:*:*

moze sprobuj go wziac do ginka jak pojdziesz teraz... porozmawiaj z nim, przeciez to dorosly czlowiek... moze jak lekarz mu powie, ze z Toba wszystko ok, i ze dobrze by bylo, zeby on sie tez przebadal, to zrozumie...
ja wiem, zdaje sobie sprawe,ze nie jest to przyjemne i latwe dla faceta ale jesli chce potomka,to powinien zrobic wszystko w tym kierunku...
Ty go znasz najlepiej, wiec jestem pewna, ze dasz rade go przekonac chociazby na ta wizyte u ginka.. sciskam Cie mocno :*

reklama
witam sie;-)
MAGGY- spodnie git:tak:czesc kochana!!
PALEMKA- slonko przytulam Cie-doskonale wiem co czujesz i jaki to dól przy kolejnej @:crazy::wściekła/y::wściekła/y:nie bede Cie pocieszac ....przytulam i rozumiem-bardzo wierze,ze bedziesz mogla przytulac maluszka...pogadaj z mężem o Jego badaniach:sorry2:jestem z Toba!!!!

SZCZESLIWA- czesc babko;-)jeszcze 3 dni do usg co:tak:;-)pewnie juz nogami przebierasz:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry