Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I przeczytałam jeszcze raz mój post i dobrze zaznaczyłam że chodzi o domowy wyrób a nie to coś sklepowe - ja takich nie kupuję bo mi kasy szkoda
Ale nie będę już więcej na ten temat pisać
A ja lekarzom do końca nie wierze bo jak byłam z Karolą w ciąży i leżałam w szpitalu bo byłam mocno odwodniona w 8 tc po wymiotach i się pyta jak się czuję to mówię że mnie brzuch boli od skurczów żołądka - po chwili przyszła położna z Pyralginą która jest w ciąży a w szczególności w pierwszym trymestrze surowo zabroniona bo może powodować wady układu nerwowego i cewy nerkowej u dziecka - zapytałam co mi chce dać - bo zastrzyk - jak usłyszałam ze lekarz zlecił - podziękowałam grzecznie położnej i poszłam do ordynatora. Jak się okazało na konfrontacji z lekarzem - pan doktor nie zauważył w karcie że ja w ciąży - to zaczyna się człowiek zastanawiać jakie inne kobiety kładą na patologii ciąży
Lekarz też człowiek i ma prawo wszystkiego nie wiedzieć
Dlatego zawsze trzeba im patrzeć na ręce i dwa razy zapytać i mówić o wątpliwościach bo inaczej można się nieźle przejechać 
Spadam spać bo najwyższa pora 
czesc kochana!!

nie bede Cie pocieszac ....przytulam i rozumiem-bardzo wierze,ze bedziesz mogla przytulac maluszka...pogadaj z mężem o Jego badaniach
jestem z Toba!!!!
;-)pewnie juz nogami przebierasz