reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SYLVI- witaj -ja Cie pamietam:))ale fajnie -wchodze na watek a tu "stara staraczka";-):-D:-Dgratuuuuluje synka:tak:a Twoja corka dziś latka konczy??;-)

ja nadal walcze...ale jeszcze troche sily mam i sie nie poddaje.

pisz z nami tak czesto jak możesz:tak::tak:

reklama
Cześć babeczki jak tam weekendzik mija - u nas leje ale dziś zrobiliśmy zakupy na wesele wreszcie

Co do malin też słysząłam ze tylko z liści malin sok wywołuje skurcze z owoców nie

Hej dzewczyny. Wrócilismy z wesela , pospalismy, posprzatali i teraz odpoczywamy. Wesele było takie sobie bo dzidżej zawalił, był do dooopy. Ale wytańczyliśmy się z Polem mimo to aż mnie nogi bolą. Dobrze, ze wziełam jeszcze buty na zmaonę bo wróciłabym z pęcherzami. Pozdrawiam kochane i prosze o info co na BB:-)

mama sorbek wisienka - czesc
sylvi - pamiętamy

I tak jak pisałam wyciągnęłam "starego" na spacer , mózg mi się dotlenił i juz mnie dyńka nie boli.
A co do @ to zaniknęła, nic ztego nie kumam

SORBUS- czesc kochana;-)
WISIEŃKA- no to fajnie,ze wybawieni a z DJ to nie halo:baffled:ja nie napisze co na bb bo przywitalam sie rano przed 9 i dopiero niedawno odpalilam kompa-nie nadrabialam bo dzis lewo sie czuje..

NAGAPALMA- witaj slonko-dobrze ,ze glowa juz nie boli a co do @ to ile mialas dni???

My też troszke wyjdziemy ale musi najpierw wyprać się pranko. Juz się pogodziłam , ze nam się nie udało w tym cyklu.Czekam na wstretna @ i mam nadzieję, że nie będzie się ociągała jak zawsze ostanio.
Witaj palemka , jak u ciebie ze starankami, na jakim ty etapie jesteś? Ja przez ten net nic nie wiem i wkurza mnie to!!!!

wisienka i mama - jestem na takim etapie, ze rano dostałam @ trwała godzin dwie i po ptokach, nic nie boli nic nie czuje, ale juz tak raz miałam, więc pewnie do juterka się rozkręci podła ... Po mału się poddaje, jak @ się skonczy, to idę do ginka z wynikami progesteronu i prolaktyny, wg norm wyniki są chyba okej, ale prawdopodobnie zrobiłam je w zlym terminie i nie wiem czy nie będę musiała ich powtarzać ... jak nie urok, to sraczka
Ogólnie to same wiecie jak to jest, bardzo bym chciał, ale nic z tego nie wynika. Nie nakręcam się wogóle i nie wyszukje juz żadnych objawów, wręcz wszystko bagatelizuje, ale to i tak nic nie daje ... Kwasu foliowego juz chyba od 4 albo 5 miesiecy w ustach nie miałam i co z tego ... NIC, zupełnie nic...

Nagapalma a może to nie okres... Daj sobie jeszcze kilka dni, na spokojnie i jak nie przyjdzie to może zatestuj?

Pogadałam sobie dzisiaj chwilę z moją gin i ona potwierdziła moje domysły, sok z malin (szczególnie kupny) nie jest groźny, najmniej flawonoidów zawierają owoce maliny. Mam pozwolenie na picie soku. Z resztą w pierwszej ciąży też piłam i skurczy nie było ;-) Poza tym powiedziała mi, że flawonoidy zawierają owoce cytrusowe, pomidory a najwięcej jagody i gdyby było to niebezpieczne, one najpierw byłyby zakazane ;-)

Na szczęście żyjemy w wolnym kraju i mamy prawo wyboru.

A ostatnio wyczytałam, że mozzarella jest niewskazana ale po prostu nie mogę się powstrzymać... I znowu mnie nikt nie przekonał ;-) Pleśniowe jadłam w pierwszej ciąży. Też musiałam, siła wyższa ;-) Warto najpierw przeczytać skład. Soku w soku też bywa do 60% zwykle.

Sol dziekuje Ci Bardzo. Córcia śliczna:happy::happy:

sylvi81 witaj i gratuluje synka:happy::happy: U nas atmosfera super!!!:happy:

Wisieńka trzymam kciuki za nastepny cykl w takim razie &&&&& oby sie udało!!! :happy:

Createdbylove takiego mi narobiłaś smaku, że poprosiłam Mame (ona robi pyszneeeeeee gołąbki) i ma mi zrobić także za 3 dni bede sie nimi obiadać:happy:
Wstyd sie przyznać ale sama sie jeszcze nie nauczyłam ich robić :-(
Coś czuje, że u Ciebie w brzuszku sie życie tworzy... Obym sie nie pomyliła:happy:

A ja kupiłam mleczko, płateczki zaraz bede sie objadać i grać w Little big Planet:-):rofl2: Jutro nauka... :-(:-(

reklama
witam wieczorową porą :):) ja właśnie oglądam film na polsacie ..... o tragedi z 11 września naloty na WTC ... fajny film :)
Ja własnie piję bawarkę ..... bardzo lubię szczególnie wieczorkiem ..... mniam mniam :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry