Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Szczęśliwa dzieciaczki najczęściej wyciągają piętkę, albo to może być też łokieć albo kolanko; spróbuj pobawić się z Xawierkiem w taki sposób, że będziesz głaskać brzusio w którymś miejscu i być może wystawi nóżkę, ja tak się bawiłam z moją Natalką i wyciskała nóżkę :-)
Monisia, Mama, Nagapalma - ale głupoty opowiadacie. Dzisiaj po prostu dzień jest jakiś kiepski... Mnie np. cały czas głowa boli i trudno mi siedzieć przed komputerem.
Marcepanek - super fryzurka! Naturalnie masz takie proste włosy, czy będziesz musiała prostować?
Monisia - u mnie taki śluz pojawiał się po okresie płodnym. A teraz mam go ciągle - to ponoć normalne w ciąży.
Sol - ja noszę soczewki, jak na ulicę wychodzę, no ale ja mam sporą wadę. Na szczęście krople nawilżające załatwiają problem.
Sol - żeberka całe jak narazie Pszczółka ja tak próbowałam nie raz ale mój synus zamiast delikatnie mamusie kopnąć to wali wtedy jak nie powiem co wszystkie wnętrzności mi latają hi hi .....
Majqa ja też tak robiłam z głupa i wyszła druga -a teraz mam bobaska w brzusiu
Pszczółka pewnie że możesz
umówiłam się na 90 % na usg 3 D na piątek mam nadzieje ze nie odwoła bo zastrzegł sobie ze gdyby mu coś pinego wypadło to zadzwoni bo generalnie nie przyjmuje w piątki - ale moze az takiego pecha nie bede miała
Szczęśliwa mój łobuziak też dokazuje, ale pewnie jeszcze nie tak jak twój
Sorbuś - czesc mamusiu :*:* ..... nioo ma takie swoje dni .... nie zawsze tak jest ale ostatnio coraz częściej a szczególnie jak sie wyspi że tak powiem....