reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ZAPMARTA- no widzisz,jak sobie rano dom ogarne pranie wstawie,czesc obiadu (mięso)przygotuje-Zuza w przedszk.a Domi u gory szaleje to potem juz z gorki:tak:kolo 11 spacer z synem-12.30 powrot-mniejwiecej oczywiscie a nie z zegarkiem w reku:-Djak wrocimy,Domi obejrzy bajke i pije kakao ja w tym czasie obiore i wstawie ziemniaki,jak On zje idziemy siku i klade Go-pogada chwile i po 10 min.juz spi-jest chwile po 13. ja zjem obiad ,posprzatam to nie ma 14.00 i mam czas dla siebie;-):-Dksiazka,tv,przesadzanie kwiatow,kiedys szalik na drutach zrobilam:szok::szok::szok::-Dide Go budzic bo to juz ponad 3 godz spi to mi bedzie do 21 siedzial;-)a najlepsze,ze wstal o 8...dobra organizacja to polowa sukcesu jak napisalam a druga polowa to trzymanie sie planu i bedzie...si:-)

MARYLA-to ciesze sie,ze Ci lzej:tak:wypisalas sie i ulzylo:-D SERGEEVNA-witaj slonko u mnie tez cudna pogoda i myslalam,ze u Marylki tez ladnie to sobie mysle-pohandluje dzis-a Ona pisze ,ze ma wichure...:dry:co z ta pogoda-u mnie rewelka:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Seergevna, swietny pomysl z tym podsumowaniem dnia.
Marylka, nic sie nie martw. Przyjdzie wiosna, bedzie lepiej. U mnie pogoda rewelacja choc sypal chwilke snieg ale ani sladu nie ma po nim, a teraz sloneczko swieci.
Mama dobrze masz ze w ogole syn spi. Nieraz nie chca spac w ogole dzieci w dzien ale i tak obrotna z Ciebie babeczka

PYSIA-no dziekuje Ci-staram sie panowac nad wszystkim dlatego mój mąż mowi do mnie-pani prezes:tak::-D:-Da poza tym dziewczynki moje-gdybym byla urobiona po pachy to w zyciu nie decydowalabym sie na kolejne dziecko-niech mąż sie ma na baczności bo moze na trzecim nie skonczymy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:ZAPMATRA-pamietam jak to bylo jak ten rok pracowalam majac juz 2 dzieci-tak jak piszesz-jak jest wolny dzien to nie wiadomo w co rece wlozyc-dom,sprzatanie,pranie,lepszy obiad,zabawy z dziecmi,swoj odpoczynek-no doba za krotka...

ZAPMARTA-CZEKAMY NA ZDJECIA:tak::tak::tak::-D

Mama no to fajnie ale szczerze to mi sie podoba jak ktos ma troje czy wiecej dzieci ale sama bym chyba nie chciala.
Ja chce jedno przy drugim,zeby sobie odchowac co nieco i wtedy wrocic do pracy :)
Masz na tyle dobrze, ze nie pracujesz. Kurde....ja nieraz sie tak otyralam w pracy, ze po pracy dead i brak ochoty na cokolwiek heh
Ja mam ochote na frytki ale jak zobaczylam cztery ziemniaki to sie przerazilam no ale chyba pojde do sklepiku kupic. Mam ochote na cos takiego kalorycznego :)
A tak w ogole zmula przeszla. Jestem szczesliwa, ze tu siedze i ogladam zachod slonca.Pogoda cudna. Zmula przeszla, gdy wzielam sie za sprzatanie. Pojde po ziemniaki i pozniej jeszcze odkurze mykusiem i wezme sie za frytki

SERGEEVNA kochana zrob to dla nas i kup jeszcze jeden test, tak dla pewnosci bo ja tu umieram z ciekawosci.
mama05 dobrze masz z tym swoimi szkarabami ze takie grzeczne.
mi czasem czasu brakuje na to co chce zrobic, a zwlaszcza w takie dni jak mala marudzi i niechce bawic sie sama tylko u mamy na kolanach. ale ja pocieszam sie tym ze jest jeszcze malenka i z tego wyrosnie.
piekna dzis u mnie pogoda, juz dwa razy na spacerze bylam, lacznie z 4 h a mala prawie caly spacer przespala oj wstanie mi jutro o 6:-)

nie no poplacze sie zawsze jak ja przyjde to wszystkie uciekaja:-(

Wiolka ja jestem :)
tylko iałam mega niezdecydowaną klientke i moge ofłosić mini sukces bo zrobiła 250 zł zaliczki na x-landera reszte zapłaci na koniec miesiąca i wtedy też odbierze wózek -szkoda że nie chciała fotelika do zestawu, no trudno, coś wykombinuje :)
ale jestem zadowolona że go się pozbyłam :):) bo u nas jednak ludzie tak do 1200 na wózki wydają a najlepiej schodzą te za 1000
więc nie ma sensu zamrażać kasy a zawsze moge na zamówienie ściągnąć :)

mama05: no faktycznie Ty taka zorganizowana że może żeczywiście się nie skończy na 3-cim dziecku :):):):):):) moja ciocia ma 6 :):):) i wszystkie zdrowe piękne i radzą sobie w życiu a jakie wygadane - zwłaszcza te najmniejsze :):)

gratulacje marylak. super wiadomosc. teraz bedziesz mogla nastepne cudenka zamawiac. od kwietnia przybedzie ci mowa klientka bo wracam do polski:-)

Wiolka no kasa to mi dopiero na koniec miesiąca przybedzie ale już jestem spokojna że wózek zejdzie ze stanu :):):) i bede mogła zamówić za to dwa inne albo wózek i łóżeczko i nosidło :) takze i tak jestem zadowolona :):):):):)
no i oczywiście ciesze sie jak słoń dambo że będe miała klientke wyobraź sobie słonia machającego uszami i latającego wokuł Ciebie - tak właśnie cieszy sie teraz marylka :):)

reklama
dziewczyny RATUNKU mam wszystko po angielsku a wasze posty przychodza pol po polsku a pol po angielsku-o co chodzi??????????????:szok::szok::szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry