P
pysia888
Gość
Bibinka, co za wytlumaczenie znajomej hehe. Ja robilam prawko dla wlasnej wygody i przyjemnosci, a na niepicie faceta na imprezie jest rozwiazanie. Jedziecie we dwoje, bierzesz pierwsza za kieliszka i go wypijasz i facet nie ma wyjscia hehehe
Ja tez dzis jestem jakas nie teges. Moj wlasnie pojechal do pracy, a ja tu zostalam sama. Zostaje do jutra m m m. A jakos zleci te 8godzin pracy i znow bedzie przy mnie
Maryla, to niezla zona z Ciebie. hehe
Ja tez dzis jestem jakas nie teges. Moj wlasnie pojechal do pracy, a ja tu zostalam sama. Zostaje do jutra m m m. A jakos zleci te 8godzin pracy i znow bedzie przy mnie
Maryla, to niezla zona z Ciebie. hehe
zjadlam obiad,wypilam kawe-Domi spi juz prawie 2 godziny-cisza,spokój-jak miloooo
dlatego moje drogie mamy jednego dziecka-NIE BOJCIE SIE DRUGIEGO MALUCHA I NOWYCH OBOWIAZKOW-BO DOBRA ORGANIZACJA TO POLOWA SUKCESU
jak bylam z Dominikiem na placu zabaw,On biegal i wszedzie bylo Go pelno bo to pierwsza nasza wizyta tam po zimie byla i jak siedzialam na lawce to pomyslalam sobie,ze za rok o te porze bede tak siedziala z duzym brzuszkiem i czekala na nasze kolejne malenstwo
-rozmarzylam sie...
a ja jak Tom wroci po 17.00 i wezmie dziec do gory bede robic ciasto-murzynka,a co