reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monia26, my kochana latami się staraliśmy, w tym 3 poronienia, więc nasza sytuacja na prawdę była tragiczna, mam nadzieję, że tym razem donoszę szczęsliwie. Posiew jest bardzo ważny, bo jak będą jakieś bakterie to znajdziecie odp, dlaczego nasionko ma tak słabe parametry! Spróbuj podrasować Jego Armię witaminkami, które Ci napisałam, nie zaszkodzi, a może pomóc. Wszystkie są dostępne bez recepty, my po nich zobaczyliśmy znaczną poprawę! Życze powodzenia i nie trać wiary kochana!!!

ewelina, Dzięki jeszcze raz za radę :) Przepraszam, ale nie zauważyłam, że jesteś mamą aniołków. Zobaczysz - teraz na pewno wszystko będzie dobrze. Spokojnych "9 miesięcy" Ci życzę i ślicznego zdrowego bobaska :)
A te leukocyty w nasieniu mogą świadczyć o bakteriach??? A witaminy już M przyjmuje od dziś, kwas foliowy i Acespargin (tak lekarz zalecił).

reklama
ewelina, Dzięki jeszcze raz za radę :) Przepraszam, ale nie zauważyłam, że jesteś mamą aniołków. Zobaczysz - teraz na pewno wszystko będzie dobrze. Spokojnych "9 miesięcy" Ci życzę i ślicznego zdrowego bobaska :)
A te leukocyty w nasieniu mogą świadczyć o bakteriach??? A witaminy już M przyjmuje od dziś, kwas foliowy i Acespargin (tak lekarz zalecił).

Dzięki, wierzę, że tym razem będzie dobrze...
Co do leukocytów w nasieniu...owszem...mogą świadczyć, że wyhodowały się bakterie, ale również, że jest stan zapalny w obrębie narządu rozrodczego, ale to już musi lekarz ustalić. Spokojnie podejdźcie do tematu, poprawienie jakości nasienia niestety jest dość długie, ale jak wiadomo, warto!!! Trzymam kciuki za Was :tak:

EWELINKA- a no milo i na powietrzu-nie wiadomo jak bedzie jutro-trzeba korzystac ze slonka:)

MONIA-26 - My dopiero bedziemy badac męża-mam nadziee,ze wyniki beda si-ma badanie 29 wrzesnia..

Mama, korzystaj...pewnie, bo jesień coraz bliżej, a od jesieni do zimy....malusi krok...chociaż ja akurat lubię zimę...święta...ech...prezenty :-D
U nas dziś też pięknie słonko świeciło, ale niewiele z niego skorzystałam, tyle co do lekarza, bo tak...cały czas leżę...

Idę kolacyjkę sobie przygotować, tj. musslli z jogurtem naturalnym, odrobiną rodzynek i orzeszków + 2 mandarynki....mniami....ZW

Ostatnia edycja:
Ewelina no właśnie jesień idzie butki sobie kupiłam a tu klapki trza wyciąać:PPP hihihi
A meżuś do domku właśnie wrócił, już zupka zjedzona, i przyniósł winko :) mniammmmuśne :D

ewelina, a czy stan zapalny to coś poważnego??? Da się to wyleczyć i przez to poprawić wyniki nasienia???

mama, trzymam kciuki żeby wszystko było ok :tak:

MONIA26- dzieki ,ja wierze ,ze u Toma bedzie OKI ALE JUZ TYLE CZASU SIE staramy ,ze chce ,zeby zrobil to badanie tak dla wlasnej informacji...

reklama
ewelina, a czy stan zapalny to coś poważnego??? Da się to wyleczyć i przez to poprawić wyniki nasienia???

Monia, nie jestem lekarzem, ale wydaje mi się, że każde zapalenie można wyleczyć przy odpowiedniej kuracji lekami. Tak jak pisałam wcześniej, zazwyczaj to proces dość długi, więc trzeba być cierpliwym. Zależy jaka będzie diagnoza, czy zapalenie cewki moczowej, czy stercza....są różne opcje. Każde leczy się inaczej. Lekarz Was nie skierował na konsultacje do Urologa? Mój P dostał skierowanie od androloga do poradni urologicznej.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry