Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PALEMKO- ja tez jeszcze nie mam suwaczka wiec trzymamy sie razem-bedzie si-qrna musi byc.ja dzis zaczynam Clo przez 5 dni...No kochane, tak sobie czytam i czytam i juz prawie każda ma opis na suwaczku apropo ciązy, po mału tu zaczynam nie pasować hehe , chyba sobie walne suwaka dla ściemy, co bym się nie wyróżniała haha

w przyszłym tygodniu się wyprowadzamy i przenosimy!!!! czyli można to określić tak, że nam sie udało wczoraj 
wpadam na momencik podziękować za kciukiw przyszłym tygodniu się wyprowadzamy i przenosimy!!!! czyli można to określić tak, że nam sie udało wczoraj
buziaki- idę chleb włożyć do pieca ;-)
BUNIA- no to gratki-kamień z serca ,co ??![]()
) ale jak braknie to pożyczymy i będzie dobrze. byle się stąd wyniesiemy
a pozatym jak się stąd wyniesiemy, to muszą nam oddać tysiaka za opał, bo wyprowadzamy się przed zimą. nie będę tu czekać do wiosny i tracić kolejnych 4tys na opłaty tutaj, jak mogę to zaoszczędzić ;-) i jeszcze tysiaka odzyskać
dziś będzie rozmowa- że mają nam oddać kasę. jak nie, to jestem zdolna do tego, że połowę tego opału (drewna i węgla) zapakuję sama do auta i sprzedam. i tyle tego będzie
niech mnie nie zaczepiają ;-)
Dlatego zaraz spadamy po cichu na spacer bo Karola z rana ma dosyć głośny sposób bycia
Nie wiem jak i gdzie pójdziemy ale pewnie się gdzieś zaszyć na czas jego spania :-( Czasami mam wrażenie ze mu tylko przeszkadzamy, że zasługuje na więcej niż my możemy mu dać :-( Spadam bo mam smutka :-(