reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Musia, ja już sobie nie szarpię nerwów na nich... skupiam się na tych, na których naprawdę najbardziej mi zależy :laugh2: Wolę nie mieć nic albo mieć baaaardzo malutko, niż mieć coś "na niby"...

Ale może wróćmy do jakiś pozytywniejszych tematów... :laugh2:
Możesz polecić jakąś ciekawą książkę o ciąży i macierzyństwie?... Szukam czegoś, będę musiała z Polski sprowadzić bo tutaj nie dostanę... A na odległość to ciężko szukać :laugh2:

seergevna "W oczekiwaniu na dziecko" - Arlene Eisenberg . Moja koleanka mi kiedzs polecala i mam w zakladkach strone zeby ja kupic i nie moge się zebrac w sobie :)

Polecam Wam książkę Pawła Zawitkowskiego "Co nieco o rozwoju dziecka".
Kupiłam z koleżaką na spółkę, jej juz się przydała, bo jej synek ma juz trzy latka i bardzo sobie ja chwali. Ja czekam, aż będę mogła zastosować techniki i wiadomości pokazane w tej ksiazce.

mama - to trzymam kciuki żeby jak najszybciej pojawiły się efekty i mogą być nawet podwójne :-D i płaczące jak będą głodne i robiące śmierdzącą kupkę :-p A krasnoludki u mnie chyba już poszły spać bo nawet ciasta zagnieść kruchego im się nie chciało :-p A ja dzisiaj niewiele robiłam bo większość dnia leżałam :sorry:
Maryla - ty kozo - zrobiłaś mi smaka na pierogi :dry: :-p
maran - ja wiem że inni mają większe problemy ale wiesz że jak człowiekowi coś się uwali to ciężko przestać myśleć :-(
musia - ja skończyłam technika farmacji zaraz po maturze a potem poszłam na informatykę - w sobotę się bronię :-p A za dwa lata idę na magisterium albo chociaż podyplomówkę ale muszę trochę odpocząć bo z dwójką już tak łatwo nie będzie :-p
marcepanek - zazdroszczę figury - ja wyglądam jak przed porodem :dry: a mam jeszcze trzy miesiące :-( A jeśli na usg gin nic nie mówi to znaczy że jest wszystko ok :tak: PO prostu masz taką figurę i tyle :tak:
ewcia - śliczny zbiorniczek :-D
majka - na wzdęcia - Esputicon a na zaparcia dobry jest błonnik albo produkty z błonnikiem. A także jabłka i mleko :tak: Im mniejszą dawkę bierzesz na początku tym lepiej bo potem jest coraz ciężej. Ja teraz sobie do jogurtu dosypuję łyżeczkę siemienia lnianego zmielonego o smaku wiśniowym :-) Ale to tylko jak mam problemy :tak:

A to moja niespodzianka

A to mieszkanko Emilki :-D

:-p Na szczęście poszedł tylko do przodu a nie na boczki :-p W sumie od frontu widać mi ładną talię :-D Od tyłu też - dlatego jak ostatnio byłam w sklepie to mnie koleżanka przyuważyła od tyłu właśnie bo głowę odwróciłam samą i podbiega co u mnie słychać i aż odskoczyła z wrażenia bidula :-D Ale miałam ubaw :-D

reklama
musia - kartą visa za taką nie zapłacisz :-p :-D Boski widok :-D Zresztą sporo znajomych jak mnie widzi to robi taaaaaaaaakie oczy :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry