reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wpadłam jeszcze na chwilkę iiiii.............

Sol- ja też chcę taki!!!
Nie mogę się napatrzeć :))

No w takim bądź razie spadam już :))

Ostatnia edycja:
No i znowu ja się pierwsza witam porannie?
Sol śliczne ma mieszkanko Twój skarbek! Gdzie można takie zamówić? ;-)

Tak piszecie o fałszywych przyjaciołach - to Wam powiem, że i ja tak mam.
Miałam taką jedną "koleżankę", która nawet o 23 do mnie przychodziła jak miała problem albo po prostu chciała się wygadać - nawet nie pytała się co słychać u mnie... Obraziła się śmiertelnie na mnie jak poznałam mojego przyszłego męża i nie miałam dla niej już tyle czasu. Minęło 5 czy nawet 6 już lat - zapraszałam ją na swój ślub po starej znajomości, ale jak się domyślacie obrażona nie przyszła. Przestałam sobie w każdym razie zawracać nią głowę, ale smutek został.

Hej dziewczynki :tak::tak::tak:
Widzę, że z rana jeszcze tu pusto :-) Ja wpadłam tylko na chwilkę. Dziś na południe odbieram wyniki z krwi na moją tarczycę (tzn. TSH, anty-TPO oraz Ft4). Mam nadzieję, że nie ma nic złego w tych wynikach. Trzymajcie kciuki. Odezwę się być może wieczorkiem :-D

Miłego dzionka!

reklama
Cześć:)
Czyżbym była pierwsza??:)
Inauguracja byla jak zawsze nuuuudna... mnóstwo przemówień o niczym i włażenia w tyłki ważniejszym...
Tylko bankiet był fajny bo się najadłam:)))

Doczytałam nawet to co napisałyście:)
"W oczekiwaniu na dziecko" to poprostu przepiękna książka! Kiedyś dzieki niej bardzo zachciałam miec dziecko. Zdecydowanie polecam.

Co do kaski to my tak mamy u teściów. Wisze nam chyba z 5 tysięcy i jak narazie tylko mówią że oddadzą. Naszczęście nam niepotrzebne i aż się boję co będzie jaknam będzie potrzebne:((

Sergi my w Anglii kilka razy strasznie się nadzialiśmy na ludzi... A najbardziej na M. brata i jego żonę. Już dawno wrocilismy a ona do tej pory się do nas nie odzywa po jednej z kłótni... Ale cóż....

Sol będzie dobrze zobaczysz!!

Więcej nei pamiętam:(
A ja dziś koszmarnie przeziębiona jestem:( Boli mnie głowa i gardło i mam katar. I jak zawsze choruję jak zostało kilka dni do okresu i nie wiem na czym stoję ( ciążwo w sensie) i nic mocniejszego nie biorę a domowe sposoby to wiadomo 2 razy dłużej...

Edit
no i nie pierwsza:(
Monia_26, Kat cześć:)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry