Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myśmy dopiero wstały bo Karola szalała do północy 
Dla tych co jeszcze nie doczytały 

Tylko nie wiem jak przyczepić fotelik dla Karoli 
Ehh... babcia. A jak wracałyśmy to siorka nie pozwoliła mi nieść tylko nas pod same drzwi odprowadziła
Ostatnio w ogóle zaczęła zachowywać się nie jak ona
Dziwne uczucie mieć siostrę nagle po 24 latach wojen :-( Prawdę mówiąc to chwilami nie wiem jak się zachować bo to dla mnie coś zupełnie nowego. Ona jest zwyczajnie ... miła
Trzy lata temu zyskałam siostrę w postaci szwagierki chociaż ona jest już po czterdziestce - super się dogadujemy - w sumie częściej gadamy niż ona z M. A teraz nagle moja siostra zmieniła do mnie nastawienie o 180 stopni i nagle mam moją siostrę. Bo w sumie to Martusia choć przyrodnia od urodzenia była moim skarbikiem siostrzanym choć tylko przyrodnią.
A że małą zabiera teściowa to sobie może gdzieś dzisiaj wyjdziemy z okazji tej naszej małej skórzanej rocznicy 
KATH- oki-rozumiem-faktycznie-tak też możnaMama ja to ogólnie jak na coś miałam ochotę to się zastanawiałam jak to przerobić na Dukana i zawsze coś mi wychodziło ;-)
EWULA- no to zdrowka życze skoro choroba dopadla...Sol kochana piękny brzuszek ... ja też taki chce
niespodzianka super, ale wpadajcie jeszcze do nas wysyłać ~~~~~~~~~~
Ja już po pracy. Rozchorowałam się i ma zwolnienie do końca tygodnia. Jakiś wirus mnie trzesnął.;(
Co do Dukana to faktycznie przynosi efekty mój mąż w miesiąc stacił 10 kiloale on to miał z czego zrzucać
![]()
mama - to trzymam kciuki żeby jak najszybciej pojawiły się efekty i mogą być nawet podwójne :-d i płaczące jak będą głodne i robiące śmierdzącą kupkęa krasnoludki u mnie chyba już poszły spać bo nawet ciasta zagnieść kruchego im się nie chciało
a ja dzisiaj niewiele robiłam bo większość dnia leżałam
![]()
maryla - ty kozo - zrobiłaś mi smaka na pierogi![]()
maran - ja wiem że inni mają większe problemy ale wiesz że jak człowiekowi coś się uwali to ciężko przestać myśleć :-(
musia - ja skończyłam technika farmacji zaraz po maturze a potem poszłam na informatykę - w sobotę się bronięa za dwa lata idę na magisterium albo chociaż podyplomówkę ale muszę trochę odpocząć bo z dwójką już tak łatwo nie będzie
marcepanek - zazdroszczę figury - ja wyglądam jak przed porodemA mam jeszcze trzy miesiące :-( a jeśli na usg gin nic nie mówi to znaczy że jest wszystko ok
Po prostu masz taką figurę i tyle
ewcia - śliczny zbiorniczek :-d
majka - na wzdęcia - esputicon a na zaparcia dobry jest błonnik albo produkty z błonnikiem. A także jabłka i mlekoIm mniejszą dawkę bierzesz na początku tym lepiej bo potem jest coraz ciężej. Ja teraz sobie do jogurtu dosypuję łyżeczkę siemienia lnianego zmielonego o smaku wiśniowym :-) ale to tylko jak mam problemy
a to moja niespodzianka
a to mieszkanko emilki :-d
No, i że my wkońcu tam dołączymy... 

No, i sexik co 2 dni. 

Zawsze z chęcią biorę wszelkie nadgodziny i lubię moją pracę, ale szlag mnie trafia jak do mnie dzwoni i pyta, czy za 2 godz. mogę być w pracy wiedząc, ze mieszkam w innym mieście!

ty no długo będziesz lecieć ?? bo ja parking dla ciebie zarezerwowałamWitam się porannieMyśmy dopiero wstały bo Karola szalała do północy
Niespodziankę mam w podpisieDla tych co jeszcze nie doczytały
mama - jasne że będziemy zaglądać bo gdzie mamy te fluidki wysyłać
monisia - dzięki
marylka - wsiadam na miotłę i jak tylko dostanę pozwolenie na lot to lecęTylko nie wiem jak przyczepić fotelik dla Karoli
A to na dobry początek dnia dla wszystkich staraczek :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A wczoraj wieczorem pojechałyśmy z moją siostrą, mamą i dziewczynkami na zakupy do Cherookie - moja mama się uparła że kupi dziewczynkom płaszcze jesienne. Wiec Karola prócz płaszczyka dostała jeszcze 4 pary rajstop i kucyka ponyEhh... babcia. A jak wracałyśmy to siorka nie pozwoliła mi nieść tylko nas pod same drzwi odprowadziła
Ostatnio w ogóle zaczęła zachowywać się nie jak ona
Dziwne uczucie mieć siostrę nagle po 24 latach wojen :-( Prawdę mówiąc to chwilami nie wiem jak się zachować bo to dla mnie coś zupełnie nowego. Ona jest zwyczajnie ... miła
![]()
Trzy lata temu zyskałam siostrę w postaci szwagierki chociaż ona jest już po czterdziestce - super się dogadujemy - w sumie częściej gadamy niż ona z M. A teraz nagle moja siostra zmieniła do mnie nastawienie o 180 stopni i nagle mam moją siostrę. Bo w sumie to Martusia choć przyrodnia od urodzenia była moim skarbikiem siostrzanym choć tylko przyrodnią.
Spadam robić śniadanie i spadam do sklepu po kurczaka na obiadek bo dzisiaj ślubny zamówił sobie chińszczyznęA że małą zabiera teściowa to sobie może gdzieś dzisiaj wyjdziemy z okazji tej naszej małej skórzanej rocznicy
![]()
dzięki no jak mam wybierać to prosze w końcu tego mojego szaszłyka tą wode z ogórka i bółke słodkąMARYLKA- oj tule kochana!! mam nadzieje,ze takie sytuacje juz sie nie powtorzą i nie bedziesz miala powodu do lez...podaje princeskechyba ,ze wolisz wode z ogorków
)
kochana mam nadzieje ze już sie nie pojkawią u ciebie takie nieprzyjemne sytuacje i domyślam sie że nie jest ci łatwo jak musisz udowadniac swoją ciąże i z całego serducha życze ci mega brzuchaCześć!!!
No to i ja coś naskrobie...już od 8tu zaglądam ,ale w między czasie robię 10innych rzeczy i jakoś nie było czasu.
mamuś bo nie jestem pewna więc pytam: ten cykl jedziecie bez hormonów?
sol fajny masz brzusio i z chęcią bym chciała choć pół bo tu prawie do półmetka się doczłapałam ,a wcale nie wyglądam ciążowo :-( z okazji ,że w sklepach są specjalne kasy dla uprzywilejowanych (w ciąży bądź inwalidów) ,a ja do tej pierwszej grupy się zaliczam...No i nie ustoję zbyt długo w kolejce to jak chce skorzystać z kasy, ludzie patrzą się krzywo i mówią ,że to dla ciężarnych i ...A ja tłumacze ,że przecież cholera jestem w ciąży!!! :-( Zazwyczaj mam przy sobie kartę ciążową i po chwili robi im się głupio... Choć to co ja czuje przez takie sytuacje ,szkoda gadać
AAAaaa zaraz zajrzę też na nowy wątek ;-)
Muszę się jeszcze w was tu wczytać bo produkujecie strony w strasznym tempie :-)
i postanowiliśmy co dwa dni, więc dziś czeka nas miły (mam nadzieję) wieczór