Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myśmy dopiero wstały bo Karola szalała do północy 
Dla tych co jeszcze nie doczytały 

Tylko nie wiem jak przyczepić fotelik dla Karoli 
Ehh... babcia. A jak wracałyśmy to siorka nie pozwoliła mi nieść tylko nas pod same drzwi odprowadziła
Ostatnio w ogóle zaczęła zachowywać się nie jak ona
Dziwne uczucie mieć siostrę nagle po 24 latach wojen :-( Prawdę mówiąc to chwilami nie wiem jak się zachować bo to dla mnie coś zupełnie nowego. Ona jest zwyczajnie ... miła
Trzy lata temu zyskałam siostrę w postaci szwagierki chociaż ona jest już po czterdziestce - super się dogadujemy - w sumie częściej gadamy niż ona z M. A teraz nagle moja siostra zmieniła do mnie nastawienie o 180 stopni i nagle mam moją siostrę. Bo w sumie to Martusia choć przyrodnia od urodzenia była moim skarbikiem siostrzanym choć tylko przyrodnią.
A że małą zabiera teściowa to sobie może gdzieś dzisiaj wyjdziemy z okazji tej naszej małej skórzanej rocznicy 
KATH- oki-rozumiem-faktycznie-tak też możnaMama ja to ogólnie jak na coś miałam ochotę to się zastanawiałam jak to przerobić na Dukana i zawsze coś mi wychodziło ;-)
EWULA- no to zdrowka życze skoro choroba dopadla...Sol kochana piękny brzuszek ... ja też taki chce
niespodzianka super, ale wpadajcie jeszcze do nas wysyłać ~~~~~~~~~~
Ja już po pracy. Rozchorowałam się i ma zwolnienie do końca tygodnia. Jakiś wirus mnie trzesnął.;(
Co do Dukana to faktycznie przynosi efekty mój mąż w miesiąc stacił 10 kiloale on to miał z czego zrzucać
![]()
mama - to trzymam kciuki żeby jak najszybciej pojawiły się efekty i mogą być nawet podwójne :-d i płaczące jak będą głodne i robiące śmierdzącą kupkęa krasnoludki u mnie chyba już poszły spać bo nawet ciasta zagnieść kruchego im się nie chciało
a ja dzisiaj niewiele robiłam bo większość dnia leżałam
![]()
maryla - ty kozo - zrobiłaś mi smaka na pierogi![]()
maran - ja wiem że inni mają większe problemy ale wiesz że jak człowiekowi coś się uwali to ciężko przestać myśleć :-(
musia - ja skończyłam technika farmacji zaraz po maturze a potem poszłam na informatykę - w sobotę się bronięa za dwa lata idę na magisterium albo chociaż podyplomówkę ale muszę trochę odpocząć bo z dwójką już tak łatwo nie będzie
marcepanek - zazdroszczę figury - ja wyglądam jak przed porodemA mam jeszcze trzy miesiące :-( a jeśli na usg gin nic nie mówi to znaczy że jest wszystko ok
Po prostu masz taką figurę i tyle
ewcia - śliczny zbiorniczek :-d
majka - na wzdęcia - esputicon a na zaparcia dobry jest błonnik albo produkty z błonnikiem. A także jabłka i mlekoIm mniejszą dawkę bierzesz na początku tym lepiej bo potem jest coraz ciężej. Ja teraz sobie do jogurtu dosypuję łyżeczkę siemienia lnianego zmielonego o smaku wiśniowym :-) ale to tylko jak mam problemy
a to moja niespodzianka
a to mieszkanko emilki :-d
No, i że my wkońcu tam dołączymy... 

No, i sexik co 2 dni. 

Zawsze z chęcią biorę wszelkie nadgodziny i lubię moją pracę, ale szlag mnie trafia jak do mnie dzwoni i pyta, czy za 2 godz. mogę być w pracy wiedząc, ze mieszkam w innym mieście!

ty no długo będziesz lecieć ?? bo ja parking dla ciebie zarezerwowałamWitam się porannieMyśmy dopiero wstały bo Karola szalała do północy
Niespodziankę mam w podpisieDla tych co jeszcze nie doczytały
mama - jasne że będziemy zaglądać bo gdzie mamy te fluidki wysyłać
monisia - dzięki
marylka - wsiadam na miotłę i jak tylko dostanę pozwolenie na lot to lecęTylko nie wiem jak przyczepić fotelik dla Karoli
A to na dobry początek dnia dla wszystkich staraczek :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A wczoraj wieczorem pojechałyśmy z moją siostrą, mamą i dziewczynkami na zakupy do Cherookie - moja mama się uparła że kupi dziewczynkom płaszcze jesienne. Wiec Karola prócz płaszczyka dostała jeszcze 4 pary rajstop i kucyka ponyEhh... babcia. A jak wracałyśmy to siorka nie pozwoliła mi nieść tylko nas pod same drzwi odprowadziła
Ostatnio w ogóle zaczęła zachowywać się nie jak ona
Dziwne uczucie mieć siostrę nagle po 24 latach wojen :-( Prawdę mówiąc to chwilami nie wiem jak się zachować bo to dla mnie coś zupełnie nowego. Ona jest zwyczajnie ... miła
![]()
Trzy lata temu zyskałam siostrę w postaci szwagierki chociaż ona jest już po czterdziestce - super się dogadujemy - w sumie częściej gadamy niż ona z M. A teraz nagle moja siostra zmieniła do mnie nastawienie o 180 stopni i nagle mam moją siostrę. Bo w sumie to Martusia choć przyrodnia od urodzenia była moim skarbikiem siostrzanym choć tylko przyrodnią.
Spadam robić śniadanie i spadam do sklepu po kurczaka na obiadek bo dzisiaj ślubny zamówił sobie chińszczyznęA że małą zabiera teściowa to sobie może gdzieś dzisiaj wyjdziemy z okazji tej naszej małej skórzanej rocznicy
![]()
dzięki no jak mam wybierać to prosze w końcu tego mojego szaszłyka tą wode z ogórka i bółke słodkąMARYLKA- oj tule kochana!! mam nadzieje,ze takie sytuacje juz sie nie powtorzą i nie bedziesz miala powodu do lez...podaje princeskechyba ,ze wolisz wode z ogorków
)
kochana mam nadzieje ze już sie nie pojkawią u ciebie takie nieprzyjemne sytuacje i domyślam sie że nie jest ci łatwo jak musisz udowadniac swoją ciąże i z całego serducha życze ci mega brzuchaCześć!!!
No to i ja coś naskrobie...już od 8tu zaglądam ,ale w między czasie robię 10innych rzeczy i jakoś nie było czasu.
mamuś bo nie jestem pewna więc pytam: ten cykl jedziecie bez hormonów?
sol fajny masz brzusio i z chęcią bym chciała choć pół bo tu prawie do półmetka się doczłapałam ,a wcale nie wyglądam ciążowo :-( z okazji ,że w sklepach są specjalne kasy dla uprzywilejowanych (w ciąży bądź inwalidów) ,a ja do tej pierwszej grupy się zaliczam...No i nie ustoję zbyt długo w kolejce to jak chce skorzystać z kasy, ludzie patrzą się krzywo i mówią ,że to dla ciężarnych i ...A ja tłumacze ,że przecież cholera jestem w ciąży!!! :-( Zazwyczaj mam przy sobie kartę ciążową i po chwili robi im się głupio... Choć to co ja czuje przez takie sytuacje ,szkoda gadać
AAAaaa zaraz zajrzę też na nowy wątek ;-)
Muszę się jeszcze w was tu wczytać bo produkujecie strony w strasznym tempie :-)
i postanowiliśmy co dwa dni, więc dziś czeka nas miły (mam nadzieję) wieczór