reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam babeczki,

Mary-beth, kawusia pyszna, tego potrzebowałam, bo pałaszuję ciasteczka kruche...
a szefową się nie martw, one już tak mają.

lecę nadrabiać i brać się za robotę.

reklama
MARCEPANEK- czesc-w tym cyklu ktory trwa (mam dzis 24 d.c) bralam Clo od 5 do 9 d.c. i to wszystko Tomi robil badania i wyszlo co wyszlo z ruchliwoscia ,ale dzialaliśmy...w weekend jest termin @ -zobaczy sie ,choc na nic nie licze...

MARY-BETH- czesc slodziaku :) Tobie rowniez milego dnia!!czyli dzis masz wolne ??
skoro temp.skoczyla to &&&&&&&& zeby to byla owulka :))

ZAPMATRA- czesc kochana cieżaroweczko:))jak Karollo w nocy-spiewal Legiaaa :))

KATH- no to &&&&&&&&&& za pecherzyki-niech pieknie rosną !! mam nadzieje,ze ciasto mi sie uda:)

Ostatnia edycja:
marylko dziękuje. A jak Twoje samopoczucie ciężaróweczko?
mamuś to miejmy nadzieję...ale jest chyba ok bo zazwyczaj miałaś krótkie cykle ,a tu 24dc i nic ;-) i oby tak jeszcze parę miesięcy bo po co @ niech już spada ;-)
marry ale ta szefowa dziwna...a można prosić coś zamiast kawy? :-)
zapmarta,kaththea witajcie :-)

MARY-BETH- czesc slodziaku :) Tobie rowniez milego dnia!!czyli dzis masz wolne ??
skoro temp.skoczyla to &&&&&&&& zeby to byla owulka :))

Tak, wolne. :-) A co do tempki, to zobaczymy... Za jakies 2 tygodnie ma @ przyleźć... Powiem, ze nie czekam na nią z utęsknieniem! ;-) No i działamy co 2 dni, w sumie tyle możemy na razie zrobić. :tak:

Mary-beth, kawusia pyszna, tego potrzebowałam, bo pałaszuję ciasteczka kruche...
a szefową się nie martw, one już tak mają.

lecę nadrabiać i brać się za robotę.

Marta - hej! :tak::-):-) Nie, no jasne, że się nie przejmuję. :-D Ale wiesz, ja tu w gaciach siedzę, rozłożyłam się z kawką i laptopem, zaplanowałam tak kontynuowac jeszcze pare chwil, a ta mi tu burzy plan dnia! :wściekła/y::-D:-D:-D:rofl2:
A u Ciebie OK? Zarobiona jesteś, widzę. Tylko się nie przemęczaj! Miłego dnia, kochana!

Mary - wiesz przeprowadziliśmy się ale dalej na środku kartony czekają na analizę zawartości. Nie chcemy zaczynać popołudniem wiedząc że nie skończymy, bo sunia nam zje w nocy to czego nie schowamy. A teraz mamy taka ładną stertkę i póki co nie wie jak się do tego zabrać ;-) W końcu ten weekend będziemy mieć oboje wolni więc mam nadzieję, że ogarniemy już wszystko tip-top :-)

Kath - życzę miłego wypakowywania, i żeby Wam psiaczek nic nie zjadł! :-) I miłego dnia!

marry ale ta szefowa dziwna...a można prosić coś zamiast kawy? :-)

Marcepanek - hej kochana! Ależ oczywiście, że można! :-) Zielona herbatka? :-)

images

Ostatnio edytowane przez moderatora:
marry no fakt i niestety z niemiłymi perypetiami moja ciąża ta się toczy ,ale miejmy nadzieję ,że się dotoczy do końca już szczęśliwie ;-)
A dziś dzidziol już o 5dał mi popalić. Kopał jak szalony ,a je leżałam i liczyłam każdy kopniak powodował błogi uśmiech ,nie jest to już noga motyla ,ale co tam :-)

reklama
marry no fakt i niestety z niemiłymi perypetiami moja ciąża ta się toczy ,ale miejmy nadzieję ,że się dotoczy do końca już szczęśliwie ;-)
A dziś dzidziol już o 5dał mi popalić. Kopał jak szalony ,a je leżałam i liczyłam każdy kopniak powodował błogi uśmiech ,nie jest to już noga motyla ,ale co tam :-)

Tego Ci życzę - już zadnych perypetii! Spokojnej ciąży i bezbolesnego porodu! Czy jednak cesarka będzie?
Oooo, jak ja bym chciała te kopniaczki poczuć, kochana, mówię Ci... :sorry::tak:

Boooooooże, jaka pałka ze mnie! Do 22 liczyc nie umiem! :-D:-D:-D Policzyłam raz jeszcze i nie 21., a 22. dc dziś u mnie.:-D Niby jeden dzień, znaczenia nie ma, ale ja ostatnio za bardzo nie liczyłam. :-D A, i od ponad miesiaca biorę kwas foliowy. ;-) :-) Nigdy wczesniej nie brałam, a teraz jakoś samo się bierze. :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry