Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MARY-BETH- czesc slodziakuTobie rowniez milego dnia!!czyli dzis masz wolne ??
skoro temp.skoczyla to &&&&&&&& zeby to byla owulka)

Mary-beth, kawusia pyszna, tego potrzebowałam, bo pałaszuję ciasteczka kruche...
a szefową się nie martw, one już tak mają.
lecę nadrabiać i brać się za robotę.
:-):-) Nie, no jasne, że się nie przejmuję.
Ale wiesz, ja tu w gaciach siedzę, rozłożyłam się z kawką i laptopem, zaplanowałam tak kontynuowac jeszcze pare chwil, a ta mi tu burzy plan dnia! 

Mary - wiesz przeprowadziliśmy się ale dalej na środku kartony czekają na analizę zawartości. Nie chcemy zaczynać popołudniem wiedząc że nie skończymy, bo sunia nam zje w nocy to czego nie schowamy. A teraz mamy taka ładną stertkę i póki co nie wie jak się do tego zabrać ;-) W końcu ten weekend będziemy mieć oboje wolni więc mam nadzieję, że ogarniemy już wszystko tip-top :-)
marry ale ta szefowa dziwna...a można prosić coś zamiast kawy? :-)
marry dziękuje :-) Bo ja nie pijam kawy tak jakoś ;-)
Dziewczyny jak ten czas leci :-) a widać to po waszych suwaczkach...

marry no fakt i niestety z niemiłymi perypetiami moja ciąża ta się toczy ,ale miejmy nadzieję ,że się dotoczy do końca już szczęśliwie ;-)
A dziś dzidziol już o 5dał mi popalić. Kopał jak szalony ,a je leżałam i liczyłam każdy kopniak powodował błogi uśmiech ,nie jest to już noga motyla ,ale co tam :-)

Policzyłam raz jeszcze i nie 21., a 22. dc dziś u mnie.
Niby jeden dzień, znaczenia nie ma, ale ja ostatnio za bardzo nie liczyłam.
A, i od ponad miesiaca biorę kwas foliowy. ;-) :-) Nigdy wczesniej nie brałam, a teraz jakoś samo się bierze. :-)