reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam się ponownie:)
Popracowac trochę musialam:)

Marcepanek mi też się wydaje że dopiero chwilkę temu wstawiałaś zdjęcia testu - cholercia jak ten czas leci:( A brzuszek faktycznie masz malutki ale pewnie później będzie pięknie widać:) Najważniejsze że kopniaczki są:)

Mary-beth szefowa faktycznie dziwna jakaś:) A jak ktoś psuje takie piękne plany dnia to faktycznie niefanie:) Ja też tak sobie czasem lubię posiedzieć w gaciach albo szlafroku z kawusią:)) Jeden dzień mnie do nieprzyjścia @

Mama mam nadzieję że jednak clo pomogło:) Ja też mam termin tak około weekendu:) Chyba bo ja bez leków i nie wiem jak powinnam teraz mieć cykl.

Monia - witaj zapracowana kobieto! :-) Jak tam u Ciebie? ;-) Mam nadzieje, że wszystko dobrze!
No, plany to ja przeambitne na dzis miałam. :-D Ale wiesz, od tego jest grafik, żeby mnie w nim umieścić jak mam pracować! :wściekła/y::laugh2::laugh2::rofl2:

Marcepanek - dziękuję! :*:*

U mnei ok:)
W piątek zaczynam kurs na tlumacza:) i wogóle jakoś zlatana jestem i nie mam czasu myślec o staraniach. Ostatnio byłam u lekarza i tak policzylam dni cyklu:)) Ale mało mnie to obeszło:)

No wkurzające jak tak w ostatniej chwili dzwoni bo pewnie chciałoby się pójśc a z drugiej storny nie...
Mam nadzieję że u Ciebie @ nie przylezie!

MONIA55- moze i Clo pomogla,ale jak z ruchliwoscia nie halo i u mnie śluzu brak to wiesz ...marne szanse:/

a co do @ to ja nawet na hormonach mialam roznie....teraz powinien przyjsc w sobote-najdalej w niedziele..zobaczy sie!

a Wy narazie daliscie sobie spokoj ze staraniami ???

MARY- &&&&&&&&&& zaciskam-Ty wiesz:)

Mama my ciągle działamy ale teraz to się nie nazywa oficjalnie starankami:))
Przytulamy się normalnie ale już nie licze że np trzeba co 2 dni. Jeśli mamy ochotę to codziennia a jeśli nie to nic na siłę chociaż np wiem że okolice owulki. I tak jest dobrze:)

MONIA55- no u nas teraz bedzie tak samo po @ nawet nie wiem czy 1 cykl nie zrobimy sobie odpoczynku....
na to &&&&&&&&&&&&& za Wasze spontany :))

ja bede z doskoku bo dziergam pizze:)

reklama
czesc dziewczyny
sporo mnie nie bylo, ale ejstem z wami myslami i 3mam kciuki za starjace sie :)
ja czasem wpadne na bb, ale zalatana
znalezlismy mieskzanko i juz za meisiac sie przeprowadzamy ( a nie pod koniec grudnia czy na poczatku stycznia), wiec mam mase roboty

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry