reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama - a może już od piątki :-D

sorbuś - to podsyłam jak obiecałam tylko tu :-)
Ja robię ciasto cienkie a przynajmniej staram się robić chociaż nie zawsze wychodzi - zależy od drożdży :-p W pół litra ciepłego mleka rozpuścić od 1/4 do połowy kostki drożdży (w zależności jaką chcesz grubość) i dodać łyżeczkę cukru, szczyptę soli i dwie łyżki mąki - wymieszać i odstawić na pół godzinki pod ściereczkę. Jak wyrośnie to dodawać stopniowo mąkę aż uzyska się spójne i plastyczne ciasto. Rozwałkować na pożądana grubość i dalej układać wg uznania: ser, sos pomidorowy, szynkę i inne dodatki :tak:

Wisieńka - trzymam kciuki za wizytę :tak:

Popołudnie mieliśmy bardzo miłe, sajgonki dobre chociaż żałuję ze nie zrobiłam wg swojego przepisu tylko nowy wzięłam :dry: Szarlotka okazała się bardzo smaczna :-) A teraz siadam do nauki :dry:
Miłego i owocnego wieczoru :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SOL no moze od 5 ,choc wątpie...mimo ,ze bardzo bym chciala...fajnie,ze dzien Ci milo zlecial i jedzonko smaczne wyszlo :)

WISIEŃKA- &&&&&&&&&&& za wizyte i same dobre wiesci:)

Hej dziewczyny!
mama, sol, musia, wisienka :)

ja właśnie się dowiedziałam, że K wróci około 1... i bede z nim jechac do wiochy za Wro odstawić auto i wracamy do doma... ehhh czego się nie robi dla ukochanego.

Mama dziękuję K w imieniu K :-) za pozdro. jak bedę się słyszeć przekaże :tak:
ja też kąpu kąpu i coś wciągnę bo głodnam, może jakąś herbatkę?:-)

Właśnie dzwonil mój szef że jutro mam się zgłosic po wypowiedzenie i po swoje rzeczy na 11. :crazy::no::no: Powiedział mi że zrobilam blad w papierach i cos tam to za sobą niosło. Tyle ze dzwonilam do koleżanki z pracy i opowiedziala mi to dokladnie i wyszlo na to, ze to nie moj blad tylko niedopatrzenie innego pracownika, ale ze to brat szefa to go nie zwolni!! Tylko kogo? MNIE!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idę sie przytulic do męża.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry