reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marcepanek to juz 17 tc a nie 16 - 16 tygodni już masz skończonych :)
a wiesz juz co bedzie ??

mama smacznego - i zapodaj mi jakiś fajny przepisik na ciasto - wreszcie mam piekarnik to będę piec

Ostatnia edycja:
reklama
sorbek trudno liczyć ;-) ale leci czas leci.
Lekarz na większą połowę twierdzi ,że chłopiec no i Tomi widział podobno antenkę ,ale zawsze może się okazać ,że to pępowinka się zaplątała między nóżkami. Nie nastawiam się jednak by nie rozczarować się w żadną stronę ;-)

JOSEPHINE- wlatuj kiedy masz czas i gratki mieszkana-powodzenia w przeprowadzce:)

SORBUS- jak mi pizza wyjdzie to dam Ci przepis-ja robie tą z Dukana:)

mama oki dzięki a na takie zwykłe ciasto masz tez ??

może wy dziewczyny macie jakis fajny przepis na ciasto do pizzy ??

marcepane
k nie wiem jak w 17 tc ale w 22 jak byłam na usg to pępowina była bardzo gruba i trudno byłoby ja pomylić z ptaszkiem raczej

oki spadam do domciu papapa

sorbuś - zależy na jakie chcesz - grube czy cienkie :tak: Bo mam na dwa różne :-D Później Ci pw wyślę oba :tak: A przepisy centralnie z pizzerii bo mój "wujek" miał taki przybytek :-p

mama - smacznego :tak: Ja dzisiaj sajgonki :-D

SOL- dzieki ,jest smaczna :)Tobie rowniez smacznego ! i..

wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu,wszystkiego czego sobie wspolnie zamarzycie by Waszym bylo!!! :):))) dla Waszej 4-ki od naszej 4-ki :))

teraz wstawilam ciasto jogurtowe-zaraz bede szamac do kawki:)

MARCEPANEK- powodzenia w usypianiu :)

Hej :)

Dzisiaj mam 3 dzień cyklu i umieram.... na ból brzucha....:dry: Na szczęście Adrian się dzisiaj zajmie Patryczkiem, więc mogę poleżeć. Zjadłam kurczaka i się relaksuje teraz,:-D

MUSIA- wspolczuje bolu brzucha,ja po pierwszym porodzie nawet nie wiem kiedy @ przychodzi-zero bólu ,dlatego zawsze musze wyliczyc ,zeby mnie nie zaskoczyla...

reklama
mama mnie przed przyjsciem @ brzuch tez nie boli, plecy jedynie troche, ale od 2 dnia zaczyna się moje umieranie....;/ Biorę no-spe, ale raz pomaga, raz nie.:confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry