reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja jestem dzis druga !!!

Dzień dobry !!!

maja- no tak sie domyślałam, serdecznie gratuluję, bo skoro druga wyszła, to chyba jest czego gratulować ...
Długo się staraliscie ???

reklama
Palemka nie długo - to drugi cykl, a w pierwszym w sumie to było tylko raz i to po dniach płodnych. Palemka powiem Ci szczerze, że ciężko mi skakać z radości wiedząc, że tu jest tyle dziewczyn, które tak długo muszą się starać. No i poza tym to na razie druga kreska - najważniejsza będzie wizyta u lekarza dla mnie.

Cześć:)
Nietety nie udalo mi się doczytac co naprodukowałyście od wczoraj bo trochę długo mnie nie bylo a dziś całkiem sporo mam do zrobienia... Ale może uda mi się byc na bieżąco...

Lil to ja tak cichutko pogratuluję:)) Ale doskonale rozumiem bo ja tez po samym teście bałam się uwierzyć... leć na betę jak chcesz byc na 100% pewna... Mam nadzieję że faktycznie się udało:))

Nagapalma cześć:) jak tam ci mija poranek??

Ja walczę z bardzo bolesnymi zaprciami:(( i chęcią zamordowania męża... Jakoś tak wszystko mnie wkurza.. Po 9 godzinach pracy i 45 w autobusie jak juz doade do domu to jestem tak wściekła że ostatnio nakrzyczałam na niego że ugotował nie taki barszcz jaki mi się zamarzył... ehhh biedactwo... spełnia wszystkie moje zachcianki a ja i tak krzycze na niego... Dobrze jest w nocy bo jestem wypoczęta i oboje się czasem budzimy i gadamy sobie normalnie i się poprzytulamy:) Przynajmniej tyle.
Miłego dnia

maja-super, ciesze sie, ża Wam sie tak szybko udało. A no niestety jest duzo dziewczyn, które czekaja i czekają ... Mam nadzieje, że sie doczekają !!! Tego im zyczę !!!

monia - bylejak ;-)

Ostatnia edycja:
Palemka ja tam wciąż będę trzymać kciuki za wszystkie staraczki! I na pewno się uda! A jaka potem będzie radość!!!!!!

Monia
witaj i dzięki! Widzę, że u Ciebie objawy ciążowe pełną parą :)) Życzę Ci, aby te najgorsze objawy prędko minęły :))

Lil_maja- po cichutku gratuluję!!!
Co do bety, to moim zdaniem po co?
Jeżeli byłoby podejrzenie ciąży pozamacicznej czy to, że Dzidzia może się nie rozwijać, to rozumie, a tak bez sensu przy najmniej dla mnie...
Skoro wyszła blada krecha, to znaczy, że jest "ktoś" na rzeczy:tak:
powtórz test za kilka dni i tyle ;-)

Witajcie dziewczynki :-)

Marcepanku, gratuluję córci :-D:-D:-D:-D

lil_maja, moim zdaniem można się po cichutku cieszyć :-D:-D:-D Powtórz test za 2-3 dni - tak bym Ci radziła, albo leć na betkę.

ewcia, jak się czujesz?

nagapalma, trzymam &&&&&&&&& za jutrzejsze testowanko :-) Jak Ci mija poranek???

A ja niedługo wybieram się na małe zakupy, a potem na ploty do teściowej :-D
Moja tempka ładnie się dziś podniosła - 37 stopni.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry