reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewuszki, podczytuję Was i trochę polepszacie mi koszmarny dzisiaj humor :-(
Napiszę później co jest na rzeczy, bo zaraz mykam na głupie spotkanie :-(

reklama
Monia- dziękuję, czuję się w miarę...

Wczoraj kilka razy tak mocno zabolał mnie brzuch, że się wystraszyłam... Zadzwoniłam do doktorka i powiedział, że to może być od blizny po cc i najważniejsze to, że nie ma plamień...
Jak Mu powiedziałam, że zbliża się tydzień w którym odeszły mi wody, to powiedział, że także to może być podświadomość...
Kazał wziąć no-spę i przeszło :))
no i troszkę się uspokoiłam :)) bo plamień żadnych nie ma :))

Hej kobitki
monia no tak ciesz sie każdą chwila tych nerwów)) i małz niech też się cieszy bo to ciążowe nerwy)))
Marcepanek Gratlki z powodu córci
palemka a czemu nie testujesz bo janie w temacie
lil ja myślę, ze mozna już gratulować a test powtórz za 2 dni z betą mam takie samo podejscie jak ewcia
ewcia pozdrawiam , mnie dalej cycki nie bolą a sikam więcej bo dużo piję. Za to czuję metal w ustach i mam mdłości.
monia26 czyli byla owu a przytulanki były????
Ja leże w łózku, boli mnie głowa. Pogoda się spiep... Pewnie niskie ciśnienie. Troche ogarnę chatke i potem wybiorę się na zakupy i pocztę.
mama spisz jeszcze???

ewciu, teraz już musi byc wszystko dobrze. Innej opcji nie ma. Zrozumiano:))))) Najważniejsze, że jesteś pod stałą opieką lekarską. Myśl pozytywnie, nie wolno Ci myśleć przeszłością. Na pewno wszystko będzie ok :) Głowa do góry skarbie :) Trzymam za Ciebie mocno kciuki, za Twojego bobaska :)

wisieńka, owulka była 5 dni temu, martwiłam się trochę bo przesunęła się 3 dni. Przytulanki intensywne, czas pokaże co i jak. Ooo, i widzę, ze pojawiły się u Ciebie objawy ciążowe pełną parą. To dobrze kochana :) Moja koleżanka też miała taki metaliczny smak w ustach. I ma teraz śliczną córcię :) Spokojnej ciąży kochana:)

Ostatnia edycja:
hahaha, dobre jestescie ... a po co mam kase na test tracic, ja jutro @ dostane, kochane ja sie juz półtora roku staram i wiem jak i co ... Niestety u mnie zadnych objawów ciązowych nie ma , piersi mi wręcz nawet zmalały, mam suchosc totalna , lekko pobolewa mnie brzuch na @, wiec po co miałabym testować ... Ja juz sie troszeczke poznałam na moim organizmusie ... ale dzieki, ze pytacie.

Wisienka dzięki! Na kiedy Ty masz mniej więcej termin? Ja według tych kalkulatorów na necie mam około połowy lipca na razie (każdy kalkulator inaczej). A teraz niby 4 tydzień.

Mam jeszcze jedno pytanie Wisienka apropo Twojego L4, bo ja nie doczytałam. Dostałaś bez problemu? Jak to wyglądało?

Ja mam taką sytuację - do końca roku mam wychowawczy. Tak więc chciałabym od 1 stycznia iść na zwolnienie - taki był w sumie plan. No bo co - mam do pracy wrócić? Stanowisko tak się zmieniło, że na pewno nie jest dla kobiety w ciąży, a poza tym to ja wiem, że mój szef mnie za pierwszą ciążę nienawidzi, i nawet tam nie ma miejsca dla mnie teraz. No i co - na 2-3 miesiące bym poszła? Tylko nie wiem czy lekarz da mi tak szybko zwolnienie, to byłby dopiero początek 4 miesiąca...Co najlepiej mówić? Prawdę, że mi się wychowawczy kończy? Czy ściemniać, że ledwo żyję?

Kurcze wiecie co - tak piszę o tym wszystkim, jakbym już miała wiele tygodni ciąży za sobą, a jest we mnie jakaś taka niepewność i strach, żeby cokolwiek planować. Ale z tym zwolnieniem to bym musiała już coś w grudniu zagadać...

Wisienko- mdłości powiadasz :))

Monia- ja nie myślę przeszłościa...
ale ten strach, on już pozostanie...
jeszcze w dodatku przy mojej wadzie macicy...
Miłych zakupów :))

Lil_maja-
najlepiej prawdę:tak: nie ma co ściemniać;-)

Lil ja dostałam bez problemu chociaz to też poczatek ciązy bo tez 4 tc. Nawet nie pytałam gin sam dał ale ja jestem po stracie i może to dlatego . Powiedział, ze teraz trzeba zapobiegać a nie czekac aż stanie się coś zlego. No i ta moja praca. Ja chcę tak samo jak ty zajśc w ciążę pod koniec macierzyńskiego i dalej być na L4. Za ciązę tu mnie tez nikt nie kocha chociaz nie mówi tego w prost a przeciwnie sa mili i gratuluja. ich problem. Myslę, ze z tym L4 nie będzie problemu, bo przeciez teraz można być od pierwszych tygodni ciąży a przeciez ten poczatek jest najwazniejszy i najgorzej kobiety go znoszą. A czy sciemniłabym czy powiedziała prawdę to zależy od gina. Kiedys powiedziałam jednemu prawdę, w ciązy z Dzwoneczkiem to powiedział, ze pracodawca ma mi zmienic stanoisko pracy bo tak jest w prawie. Więc sama musisz zdecydowac. Nie mart wię tym będzie dobrze i znajdziesz gina od którego dostaniesz L4.:tak:
ewcia oj mdlości kochana i chyba zaraz chluśnie... Ale co z tymi cyckami:szok:
monia to trzymam zacisniete, zeby staranka się wystarały:-)

reklama
czesc baby ja dopiero wstalam :)))
pada u mnie to coz robic-dzieci zawiozlam i po powrocie do wyrka:)

cofnelam sie o 3 tr.i co .....:)
LIL- gratki szczesciaro:))ciesze sie i czekam z Toba do wizyty:)

PALEMKA- czesc sloneczko ,jak tam wloski:)??

KATH- kochana ,co sie stalo??? :(

WISIEŃKA,MONIA,EWCIA- hejka

ja kawka i owsianka.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry