monia_55
Fanka BB :)
Mary cześć
Może to i dobrze że taka zajęta będziesz... Takie zajętości sprzyjają fasolkom
)
Wisienka przyzwyczaisz się do wolnego zobaczysz
) Zwłaszcza jak się zajmiesz urządzaniem mieszkanka
Wszystko będziesz robić 3 razy wolniej to trochę Ci się zejdzie:-)
Mama jednak hormony bidulko dostałaś
(
Ewcia to jak najbardziej normalne że jak już się raz cos bardzo niedobrego przeszlo to strach pozostaje... Ale wiesz Maciuś napewno czuwa nas Wami i tym razem maluszek będzie z Toba aż do pięknego porodu we właściwym czasie
Sen piękny
)
Nagapalma ale kciuki sobie potrzymac możemy co???
A ja się czuję jakby mi brzuch spuchł... Nie wiem czy to wzdęcia, zaparcia czy dzidzia poprostu....
A mężuś mnei rozczulił bo zadzwonił i mowi że on juz poczytał o zaparciach w ciązy i to normalne i wymienil mi czego nie mogę jeść i co powinnam zrobić i żebym się nie przejmowala że brzuch boli... Kochany...
Wracam do pracy.
Może to i dobrze że taka zajęta będziesz... Takie zajętości sprzyjają fasolkom
Wisienka przyzwyczaisz się do wolnego zobaczysz
Mama jednak hormony bidulko dostałaś
Ewcia to jak najbardziej normalne że jak już się raz cos bardzo niedobrego przeszlo to strach pozostaje... Ale wiesz Maciuś napewno czuwa nas Wami i tym razem maluszek będzie z Toba aż do pięknego porodu we właściwym czasie
Nagapalma ale kciuki sobie potrzymac możemy co???
A ja się czuję jakby mi brzuch spuchł... Nie wiem czy to wzdęcia, zaparcia czy dzidzia poprostu....
A mężuś mnei rozczulił bo zadzwonił i mowi że on juz poczytał o zaparciach w ciązy i to normalne i wymienil mi czego nie mogę jeść i co powinnam zrobić i żebym się nie przejmowala że brzuch boli... Kochany...
Wracam do pracy.