Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
lil_maja kochana bez lampy w jasnym miejscu ,ale też nie słonecznym ;-) bibik witaj tu u nas. Tu znajdziesz wsparcie wiele dziewczyn walczy i wiele wywalczyło sobie dzidziusia. Trzymaj się kochana i nie poddawaj się...
Nie wierze, umylam podloge! Ale co teraz robie? Siedze z laptopem na kolanach. Za pol godz bede sie malowac i do pracy :-(. Nie chce mi sie nawet pisac, sprawdze co facebook i nk i spadam na zakupy przed praca, cmok dla Was staraczki!
marcepanek oh my God!!! Niesamowite! Jakie malenstwo
To forum jest bardziej interesujace niz nk.
amalfi oj jest potrafi wciągnąć ;-)
Za trzy tygodnie będę miała nowe zdjęcia ;-) może dzidzia będzie bardziej chętna do współpracy ;-) a potem USG prenatalne i kochane filmik zaserwuje wam ;-)
bibik38 witaj! Dasz rade, wszystkie damy, tutaj Ci pomozemy, mnie pomagaja, wczoraj mialam kilka pytan i dostalam odpowiedzi. A to podnosi na duchu, wiec pisz pytaj i placz jak trzeba. To tez robie czasem czytajac dziewczyny. Napisz cos wiecej o sobie...
marcepanek a co tj usg prenatalne? I wszystkie kobiety w ciazy je maja?
BIBIK witam rozgość się :-) mam nadzieję, że z nami będzie Ci łatwiej przejść ciężkie chwile ale i radośnie cieszyć się szczęściem które pewnie przyjdzie szybciej niż myślisz :-) Marcepanek gratki córci, :-) ja też chcę zarazisz mnie??? prosieeeee
a do mnie przylazła jędza. miałam nadzieję, że przypadkiem nie będzie, ale ona mnie kocha, a ja jej nie cierpie
po niej zaczynamy 3 działania... mam nadzieję, ze ostatnie...