lil_maja
Fanka BB :)
Mama no właśnie mi się wydaje, że poziom hormonu może się jeszcze utrzymywać, choć może te testy są takie super wrażliwie, że ledwo mijają 3 minuty a już zachodzą reakcje chemiczne. Chciałabym myśleć, że testy się pomyliły, ale pewnie tak jak piszesz była to ciąża biochemiczna. Ale też nie chcę tego rozpamiętywać. Pewnie jak się skończy @ zrobię kolejny test, ale wolałabym bez testu czekać na wizytę u lekarza, bo jak znowu będę czekać godzinę na wyniki, albo wyjmę test z kibla i zobaczę 2 kreski to nie wiem co. A mam pewność teraz, że ciąży niet...Cycki nawet już przestały boleć, tempka 36,6. No i obfita @.
Mama trzymam kciuki za staranka!!!!!!!!!
Mary za tydzień do lekarza.
Moje chłopaki wróciły hurrrrrrrrrra!!!!!!! Słyszę ich za oknem! Jak ja tęskniłam!
Mama trzymam kciuki za staranka!!!!!!!!!
Mary za tydzień do lekarza.
Moje chłopaki wróciły hurrrrrrrrrra!!!!!!! Słyszę ich za oknem! Jak ja tęskniłam!
No, tu słonecznie od paru dni, ale ciemno już przed 17!!!
I mroźno... Ufff, zima idzie, a ja bym chętnie w zimowy sen zapadła...
, ja również oglkadałam sex w wielkim mieście, ale nie wiem, którą cześć, był pełnometrażowy, M. mi ściągnał z netu.
!!! jak nie urok, to sraczka ... Pojawiły się dziwnie zaraz po wizycie u dentysty i to mnie zastanawia, bo lekarka dała mi fleczer do ząbka i czułam okropny smak lekarstwa, nawet w tej chwili go czuje, a to było wczoraj, mysle, ze to lekarswto zaszkodziło ...