reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama no właśnie mi się wydaje, że poziom hormonu może się jeszcze utrzymywać, choć może te testy są takie super wrażliwie, że ledwo mijają 3 minuty a już zachodzą reakcje chemiczne. Chciałabym myśleć, że testy się pomyliły, ale pewnie tak jak piszesz była to ciąża biochemiczna. Ale też nie chcę tego rozpamiętywać. Pewnie jak się skończy @ zrobię kolejny test, ale wolałabym bez testu czekać na wizytę u lekarza, bo jak znowu będę czekać godzinę na wyniki, albo wyjmę test z kibla i zobaczę 2 kreski to nie wiem co. A mam pewność teraz, że ciąży niet...Cycki nawet już przestały boleć, tempka 36,6. No i obfita @.

Mama trzymam kciuki za staranka!!!!!!!!!

Mary za tydzień do lekarza.

Moje chłopaki wróciły hurrrrrrrrrra!!!!!!! Słyszę ich za oknem! Jak ja tęskniłam!

reklama
Oglądałam sobie sex w wielkim mieście 2. Teraz się skończył. Leże cały dzień i już jestem wypoczeta za wszystkie czasy.
lil juz nie mysl o tym, nowa nadzieja przed tobą.
mama to milego trzęsienia ziemi
maggy smacznej pomidorowej
marry witaj slonko

Mama - ja trzymam cały czas kciuki! :tak: No, tu słonecznie od paru dni, ale ciemno już przed 17!!! :szok: I mroźno... Ufff, zima idzie, a ja bym chętnie w zimowy sen zapadła...
Wisieńka - jak tam u Ciebie? Za 2 tyg. wizyta u ginka? ;-)

czesc :-D

wisienko - cóż za zbieg okoliczności:happy2:, ja również oglkadałam sex w wielkim mieście, ale nie wiem, którą cześć, był pełnometrażowy, M. mi ściągnał z netu.:tak:

A ja mam od dwóch dni bóle żołądka (znowu ) miesiac ich nie było i zaś wróciły. Zgaga itd...wrr :no:!!! jak nie urok, to sraczka ... Pojawiły się dziwnie zaraz po wizycie u dentysty i to mnie zastanawia, bo lekarka dała mi fleczer do ząbka i czułam okropny smak lekarstwa, nawet w tej chwili go czuje, a to było wczoraj, mysle, ze to lekarswto zaszkodziło ...

lil - przykro mi, ze @ przyszła, ale moze jeszcze nie wszystko "skonczone", pisałas coś o drugiej kresce, moze na betke idz jutro.

mama - przyjemnych "działań", jak już będziecie na pieterku z Tomem :P

jestem juz;-):-p
podzialane,poleżalam -chlopaki lecą do celu:tak::-)powodzeniaaaaaaaaa chlopaki:-D:-D

PALEMKA- czesc kochana-Ty sie masz z tym żolądkiem-wspolczuje:sorry2:
WISIEŃKA- jak tam tworzenie suwaczka???;-)
LIL- fajnie,ze juz rodzinka w komplecie:tak:
MARY-BETH- jak tam,juz doszlaś do siebie;-):happy2:

reklama
Witam. Od trzech miesięcy staramy sie o maleństwo (trzecie :) ) i od tego czasu was tu po cichutku podczytuje :) Ale w tym miesiacu jest jakoś inaczej i mam cichutka nadzieję, że sie udało. Szaleństwa sypialne urządzilismy sobie 2 i 3 dni przed owu. Dziś mam 20dc (zwykle sa 28 cykle)i od wczoraj wieczora mam bardzo dziwny smak w ustach. Myję zęby co chwilę, ale on sie nasila, az do mdlosci. Dlatego trzymajcie mocno kciuki. Właściwie poza tymi dwoma objawami nic wiecej się nie dzieje.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry