reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
CORIN- witaj ,ja tez sie staram o trzecie dzidzi,ale ja od lutego...
mam nadzieje,ze Tobie sie udalo,a mi sie uda w tym miesiacu...:)

&&&&&&&&& zaciskam-za tydzień sie wyjaśni :))

a Kogo masz w domu-bo ja mam parke jak widzisz na suwaczku:)

reklama
CORIN- no to pieknie :))gratuluje parki-pewnie rob suwaczki.
powodzenia-mam nadzieje,ze uda nam sie z trzecim dzieciaczkiem..:)

ja dopijam winko i uciekam .

do jutra :)

Miałam gości ale juz jestem. Chociaz wy pozmykałyście.
mama zrobiłam , dodałam do sygnaturki i się nie pojawił, nie wiem o co biega((
palemka tak za dwa tygodnie. A u ciebie jest @, współczuję zgagi. Druga częśc to jak Carri jest już mężatką i jedzie z koleżankami do Abuzabi czy gdzies tam do Arabii)))
Corin witaj i powodzenia zycze.

Hej Wisieńko - doczytałam że u Ciebie lepiej :-) To bardzo się cieszę :-) My niedawno wróciliśmy od znajomych :-) Niestety ich synek trzy miesięczny sobie przy Karoli nie pospał ale bardzo zaintrygowała go postać naszej córki :-D I vice versa - na szczęście obyło się bez ofiar prócz wujka który oberwał że rozśmiesza nasze dziecko i straszy tym samym własne :-D Emilka mi właśnie przypomina że mam Cię pozdrowić :-D

Dobra spadam - mąż mi musi parę rzeczy zainstalować. A ja muszę się położyć na chwilę.

Sol dzieki . Fajny dzień mieliscie))). Ja leniuch straszny i dalej jeszcze mnie to czeka, przez kilka dni conajmniej planuję się oszczędzać!!!

Hej kobitki ;*

Ostatnio mam mało czasu, ale wpadam kiedy moge ;) U mnie ok, Patryk dawno spi, Adrian na piłce a ja przy kompie.
A jak u was?

Cześć Dziewczynki:)

Mama widzę ze działanka w pełni:))) Oby tym razem owocne:)) Będę w Twoim Poznaniu na 3 dni od 22.11. Będe mieć dzień wolnego to sobie pozwiedzam:))

Corin witaj:)) Mam nadzieję że to to:)))

Lil bardzo mi przykro:(( Wiesz możę jednak faktycznie nie bylas w ciaży?? jak tak czytałam to mi się przypomniało że jakiś rok temu miałam podobnie jak Mama i wyszła druga kreska na teście.... Ale że ja jestem przewrażliwiona to poleciałam na bete i tez była ujemna... Widzisz czasem testy się mylą...
Mam nadzieję że dziś już lepiej.

Mary jak tam w trakcie wolnego??

Palemka współczuję bolu brzucha bo ja bardzo dobrze wiem co to znaczy....

A ja dziś ledwo w pracy siedze tak mi niedobrze... ALe jeszcze ze 2-3 tyg musze bo parę waznych rzeczy musze zrobić i potem chyba powiem o ciązy i od razu z tydzień urlopu wezmę...
Miłego dnia:)

reklama
WITAM SIE W TEN DESZCZOWY DZIEŃ....;/
co za pogoda-leje od wczoraj...

CORIN-Witaj ,ladne suwaczki :)
MONIA55- czesc mamusiu :) to moze sie spotkamy -zobaczymy jaka bedzie pogoda...

witam wszystkie babeczki i życze milego dnia...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry