reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuję, ile się nakombinowałam, żeby były tu widoczne - to moje :D

U mnie wszystko minęło (i smak, i mdłosci), więc chyba tylko się nakręcam (jak co miesiąc ostatnio ). Szkoda, ze nie ma jasnych przesłanek zaraz po zapłodnieniu, np inny kolor śliny, albo zmiana koloru oczu... Prawda, ze byłoby prościej?
Ile ja bym dała za 2 kreseczki...

reklama
CORIN- jak ja Cie dobrze rozumiem ,tez juz nie moge sie doczekać kiedy zobacze II krechy.....
no masz racje-byloby prosciej gdyby zaraz po zaplodnieniu zmieniala sie np.ślina :):):))))
no ale nic -trzeba czekac i miec nadzieje...

a skąd Ty piszesz?? ja Poznań.:)

a z suwaczkami wierze bo tez sie męczylam jak weszlam na forum:))najwazniejsze ,ze juz masz -a za chwile dolaczymy jeszcze ciążowy suwaczek :)

Hej dziewczyny!
Przepraszam, że tak bez uprzedzenia zniknęłam wczoraj, ale tak się wściekłam, że szok. :sorry2::szok: O 22 dostałam sms, że muszę dziś pracować! No, i tyle by było mojego wolnego! :wściekła/y: Oczywiście była to uprzejma prośba kolezanki, ale druga koleżanka jest po wypadku, a szefowa ma zmianę rano - wiec oczywiste, że ja muszę wziąć tę wieczorną! :wściekła/y::growl: I zawsze dowiaduję się w takich dziwnych porach!!! :baffled: Więc poszłam od razu spać strasznie wkurzona...

Mary jak tam w trakcie wolnego??

Monia - no właśnie dziś muszę iść do pracy za koleżankę!... :wściekła/y: Zaplanowałam sobie dziś prać, sprzątać itd., więc wczoraj był pełny relaks. No, ale nic nie zrobię znowu! Cholera jasna, że też nie mogą dać mi znać wcześniej tylko o 22 w niedzielę!
Życzę Ci miłego dnia i mam nadzieję, że mdłości jakoś miną! :*

Mama - jak tam u Ciebie? Staranka trwają? ;-) U mnie też. :-)

Corin - witaj!

Witam wszystkie ranne ptaszki!

CORIN- doczekamy sie bo nie ma innej opcji,choc wiem jak ciezko jest czekac bo juz od lutego walczymy...
masz 2 lata roznicy miedzy dziecmi tak jak u mnie:)

ja latam z walkiem-odswierzam klatke schodowa(mieszkamy w pietrowym domu)i pod schodami trzeba odświerzyc...

MARY-BETH- oj kurcze ,jak ja nie lubie takiego stawiania przed faktem dokonanym....wiadom,ze jak tak pozno Ci napisala to co miala zrobic....wrrrr-mam nadzieje,ze Ci szybkozleci w pracy.

a u nas-ba...pewnie,ze starania trawją-fajnie,ze u Was też:):)))powodzenia kochana :)

Ostatnia edycja:
Mary - współczuję. Chyba by mnie roznosło z nerwów na twoim miejscu.
Mama - latasz z wałkiem, czy to znaczy że malujesz? Jesli tak to podziwiam. Ja tylko raz malowałam sufity w pokojach dzieciecych i powiedziałam, ze nigdy więcej! :)

Między moimi dzieciakami jest 23 miesiące różnicy ( i tylko dlatego, ze syn nie spieszył się z wyjściem na ten świat, a córa znów wyskoczyła 2 tyg szybciej. Oboje planowo mieli się urodzic w wigilię) :)

Zamowilam sobie testy z czulościa 10. Myslicie ze wykażą coś na 3-4 dni przed @ ?

Ostatnia edycja:
MARY-BETH- oj kurcze ,jak ja nie lubie takiego stawiania przed faktem dokonanym....wiadom,ze jak tak pozno Ci napisala to co miala zrobic....wrrrr-mam nadzieje,ze Ci szybkozleci w pracy.

a u nas-ba...pewnie,ze starania trawją-fajnie,ze u Was też:):)))powodzenia kochana :)

Mamuś - ja zawsze mówię, że bardzo podziwiam Twoją organizację! :tak::-) A co do pracy, to, powiem Ci, że ciągle coś takiego wyskakuje mi! :baffled: A ja jeszcze cholera dojeżdżam 1,5 h w jedna stronę do pracy!!! No, ale nic to... Oby ten głupi dzień szybko mi zleciał! I żeby żadnej dostawy nie było dziś, bo cały tydzień jak głupia latałam i rozpakowywałam towar, że już mam dość.
Buziak, kochana i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na staranka! Cały czas trzymam! :tak:

Mary - współczuję. Chyba by mnie roznosło z nerwów na twoim miejscu.
Mama - latasz z wałkiem, czy to znaczy że malujesz? Jesli tak to podziwiam. Ja tylko raz malowałam sufity w pokojach dzieciecych i powiedziałam, ze nigdy więcej! :)

Corin - no, mnie właśnie roznosi! :wściekła/y: Ale co zrobić...
Tobie też ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Wasze staranka o bobaska! A co do testów, to doświadczenie dziewczyn z forum pokazuje, że lepiej nie testować przed @! Dla własnego dobra. A to oczywiście zależy jeszcze od tego, czy masz regularne @ i jak dużo hCG wyprodukujesz. Ściskam kciuki, ale sama poradziłabym - nie testuj przed terminem @.

Ostatnia edycja:
Też naczytałam się sporo o tym, że wcześniej może wyjść z przekłamaniem. Mam nawet koleżankę, której test wyszedł dopiero w 8 tc.
Jak ja nie lubie nie wiedzieć.

Żegnam się na kilka godzin. Uciekam na zajecia.

CORIN- tak ,maluje:tak::-)ja lubie malować:tak:miedzy moimi dziecmi tez jest 23 miesiące roznicy:-D:-Di corka tez 2tyg przed terminem urodzona a syn sie nie spieszyl i 3 dni po terminie;-):-)

Wiesz co ,te z allego są srednie:sorry2:juz lepiej kupic normalny w aptece..

MARY-BETH- dzieki za &&&&&&&&& -bardzo mile widziane...choc śluz plodny powoli sie konczy wiec owulka powinna byc jutro lub pojutrze ,ale czy bedzie???:baffled::sorry2:

reklama
Witam kobietki
ja mam właśnie 27 d.c. i biegam co chwilę do toalety sprawdzać czy paskuda @ nie przyszła (cykle mi wypadają co 27-29 dni). Nadzieja jest bo staranka były intesywne:-). Tylko boję się, że jeśli się teraz nie uda to przejdzie mi ochota na wszelakie starania. Właśnie siedzę w pracy, wcinam gotowane warzywka, boli mnie brzuch, i coś mnie mdli;-). Nadzieja matką głupich;-) (bez obrazy).pozdrawiam i życzę miłego dzionka w tą paskudną pogodę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry