reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIEŃKA- helllooooo no i git ,ze jest czysto :)) jest i bedzie !!
a u mnie jeszcze przed owulka -dzis tempka 36,4 czyli 2 kreski wyzej niz wczoraj ,ale to nie to-nadal czekam na skok.
a Ty spij ile potrzebujesz-niech sie fasolka mości:)

PSZCZOLKA- no tez sie naczytalam o tej owulce i wole sie nie zameczać mysleniem...nadal czuje lewy jajnik-a czuje go od czwartku-wiec tak mysle ,ze rosnie ten pecherzyk i rosnie i w koncu pęknie :)) czego i sobie i Tobie i wszystkim babkom tu życze :)

reklama
Wisienka cześć kochaniutka, czyli jakieś objawy ciaży masz :-) Super, że nie ma plamienia ani nic podobnego. Kochana, to prześlij tu fluidki, cio? A kiedy masz wizytę u gina? Może pisałaś ale mi umknęło. A tak wogóle to fjana laseczka z Ciebie, Mama mi wysłała jedno zdjęcie,gdzie jesteście razem :-D

mama wiem wiem dont worry!!!!!!!! Zawsze doradzasz czemu mialabys teraz straszyc???? Ja juz tak mam, nie przejmuj sie tym!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo dziękuje za &&, jakoś nie mogę skupic się na pracy i biegam co chwilę na sprawdzenie czy @ nie przylazła, kusi mnie testowanie ale poczekam do 11. na spokojnie, bo akurat wolne i nie chciałabym za szybko się rozczarować. jeśli wynik będzie pozytywny pójdę do mojej lekarki rodzinnej, może mi da skierowanie na betkę;). pozdrawiam

mama witaj ja tez czułam go dobre kilka dni i starsznie mnie to mylił , dopiero owu i wizyta dały dobry obraz. Och jakbym ja chciała juz z wałkiem latać. Jutro hipp hurra podpisujemy akt i zostanie tylko czekanie. Mniam!!!
corin ja kupiłam testy z allegro o czułości 10 i wyszły ale później niź 25 , dopiero pod koniec zeszłego tygodnia
pszczółka tez zaciskam, działajcie ostro, powodzenia
marry to masakra, że nie masz tego wolnego. Zawsze nie lubiałam tego w mojej pracy, ze nie wiedziałam co mnie spotka. A jak tam z wasza chatką?
amalfi fajnie, ze masz taką prace, ze możesz wziąć wolne i ogarnąc się w tym czasie z chałupka. Ja mam nadzieję, ze po ciązy i maciezyńskim zajde w drugą ciążę i drugi macierzyński a po tych 3 latach pójdę do taaakiej spokojnej pracy albo otworze cos własnego i dochodowego!!!
Mi się w tym M nic nie chce robic. To pewnie dlatego, ze wiem, ze ono przejściowe. Od początku nie czułam się tu dobrze i nie jak w domu, i oczywiście sprzatałam po łebkach i nie wczuwałam się w to. Posprzatam dokładnie przy przeprowadzce))))

AMALFI- bedzie dobrze :)
PAULINA- pewnie,jak masz cierpliwośc to poczekaj z testowaniem do czwartku-a my czekamy na wiesci-do moje @ nawet nie wiem ile-bo ostatnio przychodzi jak chce;/ale gdyby miala byc po 28 dniach to 25 listopada wiec zobaczy sie:)

PSZCZOLKA-jak tam ,zjedzone :)??ja kawke wypilam,za pol h jade po dzieci do przedszkola-tak pada ,ze odbiore 2 razem-Zuza bedzie niepocieszona bo Ona zawsze przed 16 byla odbierana ale nie chce mi sie 2 razy jezdzic ,moknąć...

Paulina wcale Ci sie nie dziwie, że nie możesz się doczekać :-D Daj znać jak będą dwie II , a kiedy masz termin @ ?

Mama też trzymam &&&&&&&&&&&&&& cały czas. Chciałabym abyśmy już mogły testować :-D A tak, zjedzone :-) Pewnie, że odbierz dzieci razem, nie dziwię się że nie chcesz dwa razy obracać, w taką pogode to nic się nie chce, a kawusia smakowała :-D ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
marry to masakra, że nie masz tego wolnego. Zawsze nie lubiałam tego w mojej pracy, ze nie wiedziałam co mnie spotka. A jak tam z wasza chatką?

Cześć Wisieńko!!! :-):-) Jak tam, kochana? Super, że wypoczywasz! Tak trzymaj! :happy2: Ja już się wściekłam wczoraj i się poryczałam jak dzieciak, bo cholera zero szacunku dla cudzych planów! A może ja akurat na Grenlandię pojechałam!!! :wściekła/y: A z chatką wszystko stoi w miejscu... :-(:-( Nie jest łatwo sprzedać małe mieszkanie... A strasznie chcemy się przeprowadzić i widze, że mojego M. to męczy... :sorry2:

Paulina - trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła!!! Ja też mam cykle tak sobie regularne... ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry