reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ubezpieczenie będe mieć od 1 grudnia :-)
Dziewczyny, a kiedy najwcześniej wykonuje się test? Ja mam dziś 24 dzień, a cykle mam 28 dniowe. Jestem bardzo niecierpliwa ;-)

Hej laseczki ;-)

Witam się poniedziałkowo. Byłam na małych zakupach i teraz Was nadrabiam.

mama,
tak trzymaj :-) Jutro męża ostro w obroty :-D:-D:-D

Kalamandyna, następny cykl będzie Twoj :-) Trzymam kciuki:tak: A test najlepiej wykonać w dniu spodziewanej @.

A ja dziś w 29.dc., @ powinna być w piątek lub w sobotę:szok: Objawy to tylko bolące piersi przy dotyku i strasznie mnie sutki swedzą. I chyba bardzo się nie nastawiam na jakieś "efekty ciążowe", bo tempka niby 36,8 (wyższa ciągle o 0,3 stopnia), ale to chyba za mały skok na ewentualną ciążę :confused:

kala witaj , najwczwesniejsze testy z jakimi spotkałam się, ze wychodza to w 10 dfl. Więc może u ciebie za szybko. mój pierwszy w tym dniu wyszedł chyba w 13dfl.Wszystko zalezy od organizmu.
pszczółka mi tez się tak zdaje, zwłąszcza, ze wczoraj zrobiłam jeszcze jeden test:zawstydzona/y::zawstydzona/y:I nacieszylam się dwoma pieknymi krechami:-D:-D
monia witaj i co zakupiłaś
mama no wracaj szybko:-)
Ja wstawiłam obiadek. Oszukany zurek czyli z torebki a nie z zakwasu. Ale najpierw ugotowałam taki rosołek na włoszczyźnie, dodałam ziemniaki i podsmazona kiełbaskę z cebulką a potem dopiero jak tosie ugotowało to torebke . Ugotowałam też do tego jajka. Wcisnełam ząbek czosnku, łyzkę chrzanu i powiem wam mniam .
Na drugie zrobię gulasz z indyka z warzywami. UWIELBIAM GOTOWAĆ:-DI jeśc.
Przeglądam meble na allegro i ceny większości o 1/3 tańsze niz we wrocławskich sklepach a te same firmy. Może zamówimy w taki sposób:dry:

paulina zaciskam&&&&&&&, nie testuj za wczesnie
mama wisienka a znalyscie sie wczesniej? czy przez forum????
kalamandyna czesc!

wisienka ja nienawidze gotowac lubie jesc, ja robie desery w domu, moj gotuje, dzis mi robi mielone, mniam

A ja mialam wziac prysznic i ujezdzac mojego, ale oczywiscie co???? Nie ma wody!!!!!!!!!! Oj, wszystko sie sprzysieglo przeciwko mnie!!!!

Ostatnia edycja:
Witam ponownie:)
Bo rano chyba niekt nie zauważył:dry:

Wisienka cieszę się ze już dobrze:) I zazdroszczę jedzenia... dla mnie wszystko jest bleeee

monia_26 co nakupilas fajnego??
Wiesz te sutki to mi ciążowo wyglądają.... No ale pożyjemy zobaczymy. oczywięście &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
hej Monia_55 widziałyśmy Cie, ja Ci nawet życzyłam przyjemnej pracki i pisałam zebyś sie nie przemęczała.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry