reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PSZCZOLKA- tez bym chciala ,ale jeszcze dzialania tezba zaliczyc :):)))ale damy rade.
WISIEŃKA- no zobaczymy co to u mnie bedzie-choc bardzo wierze,ze bedzie dobrze!!
a Ty juz niedlugo bedziesz sie urządzać u siebie -bedzie si:))

no ja nie moge miec usg w tym cyklu bo moj gin ma urlop do 15 a po 15 to nie mam p co isc...mam nadzieje ze dzis przesylka dojdzie to zaczne robic te owulacyjne testy i zobaczymy..

reklama
Mary to fakt, jest to wkurzające, bo na pewno miałaś jakieś plany a nikt tego nie szanuje. Nie martw się, mam nadzieję, że jak zajdziesz w ciążę to będziesz mogła iść na L4 i wtedy odpoczniesz :-)

pszczółka ja mam 23 termin wizyty. Ochocho mówisz, ze wspólne. Czyli z nad jeziorka)))Fajnie było sie spotkać. No jeśli chodzi o obbjawy to u mnie dominuje metal w ustach , jak przejade po dziąsłach i podniebieniu zwłaszcza. Zaczełam ciut czuć piersi i dziś nawet przez minute mnie pomdliło. Ciągle spię i jesli nie uroiłam sobie tego wszytskiego to są moje objawy. Mam tez wieeeelki apetyt i jem jak szalona))) Na zyczenie sle fluidki w koloże nadziei ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, chociaz niesmiałe jeszcze ale oby skuteczne były.
mama a czemu Zuzke odbierasz wcześniej. No i własnie przeslę ci zdjęcia z wakacji mna maila, bo zbierałam się do tego już 100 lat.Mój Pol chce jechac na jakiś mecz do Poznania. I jesli nie pokłuci się to z przeprowadzka to jak on będzie na tym meczu to ja będe u ciebie. Ale nie wiem na jaki i kiedy. Więc jeszcze nie obiecuję)))))
Paulinka zaciska &&&&&&&&&

Pszczółka - dzięki, kochana!!! Ja też mam taką nadzieję... I wiem, że my wszystkie w końcu zajdziemy i będziemy szczęśliwymi mamusiami!!! :-) Niektóre po raz 1., niektóre 2., a niektóre 3.! :happy2:

Tymczasem lecę się suszyć i do roboty, której dziś wyjątkowo nienawidzę!!! Jak szefowa sobie pójdzie, to mam zamiar cały dzień przesiedzieć w necie!!! :dry: Nie mam zamiaru rozpakowywać żadnego towaru itd.! Niech mnie cmokną!

Miłego dnia!!!

Mama to może lepiej że nie bedzie monitoringu i będzie owulka i będzie SUPER !!!!! A ja niby mam dni płodne, wg kalkulatora, szyjka krótka, jajnik dziś boli a śluz taki sobie :dry: ale jeszcze mam pare dni i dalej działamy, najlepiej co 2 dzień czy co 1 ? Mama oby te testy Ci pomogły, też się zastanawiam czy je kupić i chyba tak :tak:

Hej dziewczyny!
Jak Wam minął weekend? :-)
Nie wytrzymałam i zrobiłam test, negatywny, ale może i dobrze bo nie zdążyłam się ubezpieczyć;-)
Tym co będą testować trzymam mocno kciuki, a tym co sie starają owocnych staranek:-)
I miłego dnia oczywiście:-D:tak::-D

Tak Wisienko znad jeziorka :-D Wg mnie to co masz to objawy ciążowe, a dzieki za fluidki nałapane :-)

Mary i tak trzymaj, nic nie rób, ja bym też się tak zachowała. Jak ja sie wkurzam, to tez tylko udaję :-)

Hej Kalamandyna nie martw się, następny cykl będzie Twój :-D też Ci zyczę miłego dnia.

PSZCZOLKA- no ja tez sie zastanawialam czy kupić testy i zdecydowalam sie w tym cyklu spróbować..tak wiec mierze tempke i od dzis lub jutra zaczne robic testy...

WISIEŃKA- tak,wysllsm 1 fotke z nad jeziorka :))
i wiesz co-to moze niech chlopaki razem pojda na meczi najlepiej wezmą dzieci a my.................................nagadamy sie ,najemy pączków,nagadamy....oj milo bedzie:))
i czekam na fotki-jak Tomi zasiądzie do kompa to ja wysle te nasze bo tez na kilku jesteś:)

MARY-BETH- życze ,zeby dzień w pracy szybki zlecial i zeby nie bylo dostawy ;/

PSZCZOLKA- no moj gin (i nie tylko moj) mowi ,ze lepiej co 2 dni dla plemniczków:)i my co 2 dni dzialamy i co 2 dni dzialalismy jak robilismy Zuze i Domisia wiec jak najbardziej sie sprawda :)

KALA- cześć -&&&&& za kolejny cykl i śmigaj sie ubezpieczyć !:))

Ostatnia edycja:
reklama
Kalamandyna no to super, że masz takie podejście :-) i tak jak napisała Mama ubezpiecz się.

Dzięki Mama za odpowiedź, no to dziś mężusiowi odpuszczę, ale jutro nie :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry