reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kalamandyna, dzięki :) Ale staram się bardzo nie nastawiać ze względu na nieduzy skok tempki.

Wisieńka, zakupy były spożywcze :) Jedzonko tylko :) Mój M to straszny żarłok, zresztą ja też :) Ale pyszotki dziś gotujesz :)

reklama
Pszczółka faktycznie:)) Poprostu nie zauwazyłam:(( Moja wina:)

Kala czuje się w miarę dobrze... tylko mnie ciągle mdli i się czuję jakbym się strasznie gorzkich rzeczy najadla... I na nic nie mam ochoty, tzn o jedzenie chodzi....
Ale to wszystko znaczy że z maluchem jest dobrze:)) I tylko to mnie pociesza.

Mam okienko :)

Pszczółka27 - Witaj sąsiadko :)
Mama - mój syn siedział dwa tygodnie dłużej :)

No to trochę zbiłyście mnie z tropu ze te allegrowe testy 10 nie sa takie czule jak zakładałam...

Z mama poznałysmu się na forum a potem my spędzalismy kilka dni nad jeziorem koło Poznania i mama z rodzinka do nas dojechali. My plotkowałyśmy zajadle, dzieciaki w wodzie a nasi małżowie smażyli nam karkówke z piasku:-D:-D:-D:-D
Corin no przykro mi ale ja się tez naciełam i przez nie myślałam, ze nie jestem w ciązy :szok:dopiero kupiłam w aptece i okazało się, ze pomyłka. Potem kiedy apteczne mi juz wychodziły po prawie tygodniu wyszedł allegrowy. kupiłam ich 10, wyrzucone kasa i tyle. Teraz sa promocje na testy w superfarmie. Robiłam z dwóch firm Laboratorium domowe i Acocn, po 6.49 czułośc 10 i 4.99 czułość 25.Polecam:tak:
monia a ja zazdroszczę ci mdłości i bólu cycochów, mówie ci kobietom nie dogodzisz.:zawstydzona/y:
monia 26 u mnie spozywcze wczoraj pan wisnia robił bo ja leżakuje. U nas nikt nie jada dżemów a on zakupił 3 słoiki)))))):-D
kala czuje sie mało ciazowo i martwi mnie to , nawet powtózyłam test:zawstydzona/y:Wizyte mam 23 i cięzko do tego czasu będzie. Dobrze, ze nie ma już tych brudzeń , pewnie faktycznie były po badaniu. Tempka cały czas wysoka, duza sennośc i brak @ to największe objawy mojej ciązy.:tak:
amalfi hmmm olej ten prysznic i tyle:-D:-D:-D

Wisieńka- a ja myśle, że nie masz się czym martwić. Przechodzisz ciąże w taki a nie w inny sposób, a nie każda ciąża musi mieć mase objawów. Zreszta każda ciąża jest inna i nie ma sensu porównywać. Uwierz w to, że jesteś w ciąży i ciesz się, że narazie jest nawet znośna ;-)Poza tym to początki, daj jej się rozkręcić...

jestem-troche mi zeszlo bo Zuza miala pozniej obiad niż Domi i czekalam na Nią:sorry2:

WISIEŃKA- no liczylam ,ze po 12 przy pierwszej wizycie listonosza bedzie przesylka,ale nie:sorry2:czekam do 17:blink:

AMALFI- dokladnie,tak jak napisala Wisieńka,poznalysmy sie tu...zakochalysmy a dalej to juz poszlo:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MONIA55- oj przepraszam ja tez sie z TOBĄ PRZYWITALAM RANO :tak::-)

CORIN- no niestety te z allegro to średnie są,wychodza jak juz te z apteki pokazują II takze watpie zeby one mialy czulosc 10:dry:

MONIA26- dzieki ,ja za Ciebie trzymam &&&&&&&&&&&&&,zeby @ nie przylazla...a miewalas juz opóznienia???oj zaciskam &&& zaciskam:tak::tak::-)

Wisienko kochana, każda ciąża jest inna, nawet u tej samej kobiety. Nie chcę się porównywać ale ja jak byłam w ciąży z Natalką to tylko przy terminie @ i zaraz po bolał mnie brzuch a poza tym nic- zero, kompletnie brak objawów, ani nudności, ani mnie piersi nie bolały tylko brzusio rósł i dzidzia i wsio było ok. Wiem, że się martwisz, rozumiem Cię, ale nie smuć się :-D

mama no tak było w rzeczy samej, milość przez internet, rozdzielone bliźniaczki, spotkanie po latch , słyszy się czasem. A ja właczyłam sobie Lejdis i już było nasze kochana Jestem w cizzy od jakiś 12 minut:-D:-D:-D:-D
kaka, pszczółka ja wiem o tym doskonale ale tak to jest po stracie. Większa panika i tyle
:-)Zjadłam żurek i mnie zmuliło....

mama, dzięki kochana :) Miałam opóźnienia i teraz cykle mam dłuższe 32-34 dni, bo endokrynolog zwiększył mi dawkę leku na tarczycę, aby TSH spadło (mimo że było w normie). I mówi, że to przez to dłuższe cykle. Także nastawiam się na @ w piątek lub w sobotę. Ale mały ten mój skok temperatury na ciążę, nie uważasz????

wisienka, nie martw się słońce :) Wiem, że Ci teraz trudno tak nie myśleć, ale może akurat tak przechodzisz ta ciążę z mniejszą ilością objawów.

reklama
wisieńka- no mam nadzieje,ze ja jutro bede 12 min w ciąży:-D:-D:-Dmoze jutro bedzie skok:tak:blizniaczko Ty moja;-)
milego oglądania:tak:

monia26- ja przy Zuzi tez mialam niewiele wyzsza temp.wiec ;-)&&&&&&&&& zaciskam za ten cykl a jak nie to nastepny bedzie udany-trzeba miec nadzieje:tak:;-)

pszczólka-jak tam -niedlugo przerwa na obiadek:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry